USPJEH GRUPE LOLLOBRIGIDA U AMERICI

USPJEH GRUPE LOLLOBRIGIDA U AMERICI

25. rujna, 2013.

Lollobrigida2

Dobar zvuk, daleko se čuje“. Tako bi u jednoj rečenici opisali lijepe vijesti vezane uz bend Lollobrigida. Naime, njihova pjesma „Bivša cura“ prešla je internetskim kanalima značajan put preko Atlantika i došla do kreativaca u Concept Farmi koji rade seriju kratkih video spotova za modni brend Century 21 iz New Yorka.

Tako se „Bivša cura“ našla u ulozi podloge za jednu od četiri reklame, a kako to izgleda možete pogledati na sljedećem linku:

 http://www.youtube.com/watch?v=qu9Xl2UQoH8

 Inače, Century 21 je dobro poznato ime među stilistima i modnim znalcima. Od daleke 1961. godine do danas postali su sinonim za modne trendove, a na području New Yorka, nalazi se čak osam trgovina.

 Reklame kojih je ukupno četiri, naći će se na web stranicama Century 21 i unutar samih dućana. Redateljica reklama je nagrađivana Ry Russo-Young koja je, osim po svojim filmovima, poznata i po suradnji s producenticom i glavnom glumicom Lenom Dunham u seriji „Girls“.

Ovo nije jedina Lollobrigidina suradnja s brendovima. Još ovo ljeto su završili kampanju za pivo Becks unutar koje su oslikali etiketu boce, a prošle godine pjesma „Volim te“, uzeta je za reklamnu kampanju telekomunikacijskog operatera Vip u Srbiji, dok je pjesma „Es geht um keine Liebe“ dio soundtracka za film „Mi nismo anđeli 2“ redatelja Srđana Dragojevića. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code