U VLADI HRVATI NACIONALNA MANJINA, RUŽA TOMAŠIĆ S SDSS-om

U VLADI HRVATI NACIONALNA MANJINA, RUŽA TOMAŠIĆ S SDSS-om

16. svibnja, 2014.

 

 

tomasic-ruza Custom

I HČSP na putu izdaje

 

Napisao: Danijel Srb, predsjednik Hrvatske stranke prava

Kada su u pitanju interesi kralježnice nema – do sada je vrijedilo pravilo – samo treba  izmisli dovoljno dobru parolu za birače primjerice:  2001. godine HDZ – Sanader:” ne damo generale”, a  posle izbora zna se generali u Haagu, ili SDP Plan 21, a poslije izbora kalvarija Hrvatske – doveli su Hrvatsku  i njeno gospodarstvo do kolapsa.

Omiljena parola HDZ je “politika čistih ruku” kao da su Zakon o privatizaciji, izdaje generala, Fimi medija, predaja Ine Mađarima  i rasprodaja Hrvatske bila djela, a ne zlodjela. Ruža Tomašić predsjednica HDZ-AS zaboravlja na Starčevića koji je ono što je propovijedao svjedočio vlastitim primjerom dok se ona klela da nikada neće koalirati sa strankom Milorada Pupovca. Domoljublje, čovjekoljublje i rodobljublje bila je parola za dobivanje pravaških glasova, a to što svi znaju da je HDZ i HSP- AS uveo ćirilicu  u Vukovar nije bitno.

ZBOG INTERESA SE ZABORAVLJAJU PROGRAMI

Bitno je da ona izjavi “Hrvatska je za Hrvate, ostali su gosti” te uz podršku HDZ uđe prije godinu dana u EU parlamet, a u Šibensko-kninskoj županiji koalira sa SDSS-om (koalicija HDZ-SDSS-HSP-AS-HČSP – HSS).  Ta koalicija ne smeta ni HČSP pa je za interesnu koaliciju nebitna kaznena prijavu protiv Pupovca, prozivanje HDZ zbog izdaje generala,  ali zato podržava HDZ -koaliciju za EU parlament. Ta tzv. pravaška  stranka sklopila  je krajem prošle godine  savezništvo sa mađarskom radikalnom desničarskom strankom Jobbik – stranke koja ima pretenzije na hrvatski teritorij, a pretenzije na hrvatski teritorij prije dva dana potvrdio i mađarski premijer tražeći autonomiju za mađarsku manjinu.

 Kada su u pitanju interesi zaboravljaju se programi, obećanja, bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje pa je Pupovac, glavni organizator proslave četničkog ustanka u Srbu, uz blagonaklonost HDZ, Josipovića i SDP poželjan partner i HDZ i njegovim satelitima, kao i SDP-u.

 HDZ-ova vlada je u vrijeme koalicije s SDSS-om Milorada Pupovca financirala  izgradnju spomenika u Srbu gdje se svake godine  27. srpnja obilježava pod krinkom partizanskog ustanka  četnički pokolj u kojem je stradalo 2.000 Hrvata koji su tada živjeli u selima oko samog mjesta Srb. Povijest četničkog ustanka u Srbu 1941. ponovila se i 1991. ali to ne smeta Pupovčeve koalicijske partnere tzv. “Domoljubne koalicije”  HDZ-HSS-HSP-AS…

VRIJEME JE ZA NOVE KOALICIJE

To što je Pupovac na koalicijskoj listi SDP za EU parlament nije ništa iznenađujuće jer su u SDP-ovoj vladi Hrvati etnička manjina, no Koalicija u Šibensko-kninskoj županiji je koalicija  stranaka tzv. “Domoljubne” koalicije koja je samo potvrdila da se domoljublje koristi samo kao jedna od parola za prevaru biračkog tijela.

 Kao što Pupovac nema monopol nad interesima srpskog naroda u Hrvatskoj tako ni HDZ nema monopol na Domoljublje, a SDP na socijal-demokraciju.  Svih ovih proteklih godina bile su to intresne koalicije koje ništa dobra nisu donijeli građanima Hrvatske.

Hrvatska je umorna od obećanja i prevara – vrijeme je za druge ljude i za  druge Koalicije. Vrijeme je za Savez za Hrvatsku.

Daniel Srb, predsjednik Hrvatske stranke prava T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. slijepci
  #1 slijepci 18 svibnja, 2014, 14:33

  na vlasti mogu biti samo one lutke koje lutkari potvrde, a buduci da oni drze konce lutke moraju igrati kako lutkari konce vuku. Sve ostalo su bespredmetna nadmudrivanja. Ne treba se cuditi sto ti nazovi politicari rade, nego njihovoj bijedi i neimanju imalo ljudskog inegriteta i sve te gadosti svojim sunarodnjacima raditi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Klarens
  #2 Klarens 17 svibnja, 2014, 19:03

  Vlasnik ovih novina je KOS
  Kao ono nacionalizam, te kao UDBa
  Kao KPJ
  Brishu shto im se ne svidja
  Jad i bjeda,
  A pameti ni za lijek !!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code