U STENJEVCU PREDSTAVLJANJE KANDIDATA PRAVAŠKOG BLOKA

U STENJEVCU PREDSTAVLJANJE KANDIDATA PRAVAŠKOG BLOKA

30. siječnja, 2013.

Prvaški blok stenjevac-2

U prepunoj dvorani MO Stenjevec jug, kandidati HSP-a i HČSP-a za gradonačelnika i zamjenike, Šukunda, Pavić i Šurbek, predstavili su program za lokalne izbore. Osim konkretnih ciljeva i poteza koje će Pravaški blok uraditi a koji se tiču lokalne politike, ne može se zanemariti čvrsti pravaški ideološki okvir.

Pravaški blok vjeruje da je politika rad za opće dobro a ne sredstvo za postizanje osobnih ciljeva i bogaćenje kao što je to sada slučaj u Zagrebu. Potrebno je eliminirati koruptivni i nepotistički kordon koji se čvrsto ukopao oko lika i djela Milana Bandića. Ako se to ne riješi, ne postoji gospodarski program koji nas može spasiti.

Pravaški blok HSP – HČSP, unatoč tomu što poziva na suradnju sve državotvorne i domoljubne političke snage i tu ima vrlo jasan stav. U taj Blok ne mogu ući oni koji su krivi za posvemašnju propast Domovine a i dalje se diče domoljubljem i demokršćanstvom, ne mogu ući njihovi sateliti koji glume pravaše. Ako bi takvi bili sastavnica Pravaškoga bloka, onda i sam blok gubi vjerodostojnost.

Smatramo da je vrijeme za podvlačenje crte ispod koje se ne ide, a to znači da se samo s novim i nekompromitiranim ljudima stvari mogu pokrenuti na bolje. Pravaški blok ima takve ljude i stojimo čvrsto iza njih, a očekujemo i veliku potporu Zagrepčana i Zagrepčanki na izborima.

Na predstavljanju su još govorili Ivica Anić predsjednik HSP-a Stenjevec, Frano Čirko predsjednik HČSP-a grada Zagreba, Ivan Friščić iz HSP-a predsjednik zajedničkog izbornog stožera i Josip Miljak predsjednik HČSP-a.

U Zagrebu, 28. Siječnja 2013.

HČSP

Bog i Hrvati ! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code