U POREČU  TRI ALBANCA PREBILA NIZUZEMCA

U POREČU TRI ALBANCA PREBILA NIZUZEMCA

23. srpnja, 2014.

U POREČU  TRI ALBANCA PREBILA NIZUZEMCA

Ministar turizma Darko Lorencin posjetio je u utorak 23. srpnja  nizozemskog turista M. Rollemana ozlijeđenog u sukobu s djelatnicima ugostiteljskog objekta u Poreču. Rolleman je dvaput uspješno operiran na KBC-u na Sušaku, gdje se i oporavlja od zadobivenih ozljeda, a prema riječima dr. Ante Lučeva koji ga je operirao, uskoro bi mogao biti pušten na kućnu njegu.

   Ministar je u razgovoru s Rollemanom izrazio žaljenje zbog nemilog događaja i pritom naglasio kako oštro osuđuje neprimjereno ponašanje prema našim gostima i turistima, a posebice fizičke obračune koji nikako nemaju mjesto u civiliziranom društvu.

   Ministar Lorencin je Rollemanu također zaželio brz oporavak te izrazio nadu da neće percipirati Hrvatsku i njene građane kroz ovaj doista neprihvatljiv događaj. Kako je rekao, Hrvatska je poznata u svijetu kao sigurna zemlja s ljubaznim ljudima, a ovo je bio pojedinačni incident kojeg najoštrije osuđujemo. Ministar je razgovarao i sa suprugom ozljeđenoga te se stavio na raspolaganje za sve što bude potrebno, naglasivši da će im Ministarstvo turizma i sve druge hrvatske institucije izaći u susret.

Gosta iz Nizuzemske pretukao je Hajdin Bilali, sin vlasnika restorana “Bijeli san”.

Po svjedočenju njegove  supruge Nizuzemca je Bilali napao s leđa pred četvero djece i velikim brojem turista. U napadu su mu pomogla dva konobara, koji su kasnije pobjegli. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. istrijan
    #1 istrijan 24 srpnja, 2014, 10:05

    jel su ti šiptari bili donatori mesićeve kampanje?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code