U EUROPSKOM DOMU PROMOCIJA NOVE KNJIGE SAŠE RADOVIĆA

U EUROPSKOM DOMU PROMOCIJA NOVE KNJIGE SAŠE RADOVIĆA

9. rujna, 2014.

KRAKOVI-ZLA-SAŠA-RADOVIĆ

U četvrtak 11.rujna 2014., u 18 sati, u Europskom domu, Zagreb, Jurišićeva, održat će se promocija nove knjige Saše Radovića “Krakovi zla”.

Stalni kolumnist portala Tjedno u svojoj novoj knjizi piše o zločinačkoj zaštiti pljačkaša resursa Domovine od strane klana UDBA – DORH. Od 98% nezakonitih pretvorbi – 100% je zaštićenih pljačkaša. Isto vrijedi i za zločince, ratne profitere. Nije im oduzeta ni jedna lipa.

Sekundaran je u knjizi surovi progon dragovoljca, časnika HV, zbog dugogodišnjeg traženja da se oduzme opljačkano.

 Dva su povoda objave „Krakova zla“. Prvi povod je erozija klana UDBA – DORH zbog pada čelnika, Perkovića i smjene Bajića – što najavljuje mogućnost pravosudnih raspleta po tisućama kaznenih prijava koje godinama trunu u ladicama ili su bačene u koš.

Drugi povod su nova pravila donesena u Europskom parlamentu 25. veljače ove godine, o zapljenama ilegalne imovine u cijeloj EU. Ne treba zaboraviti da …nezakonito stečena imovina iako je u posjedu – nikada ne može postati vlasništvo lopova…

Evidentan je panični strah vladajućih struktura zbog međunarodne obveze ANNEXA „G“, odnosno zbog predstojeće konfiskacije nezakonito stečene imovine.

Portal Tjedno je do sada u tri nastavka ekskluzivno objavio odabrane ulomke iz napete knjige “Krakovi zla”.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code