TURNEJA „POKRENI SE 2014.“

TURNEJA „POKRENI SE 2014.“

19. svibnja, 2014.

Pokreni se ambasadori Custom

Glazbenica Danijela Martinović, vaterpolo golman dubrovačkog Juga Marko Bijač, Šibenčanin­, nogometaš Ante Rukavina, TV voditeljica Renata Sopek i kapetan hrvatske vaterpolo reprezntacije i kluba Mladost Josip Pavić, pozivaju Vas da se ovog ljeta pridružite projektu Pokreni se. Split, Dubrovnik, Šibenik, Tuheljske toplice i Zagreb domaćini su projekta.

«Mi smo uspješna sportska a u suštini bolesna nacija. Razlog je jednostavan – generalno se krećemo apsolutno nedovljno. Mijenjati životne navike koje uključuju i tjelesnu aktivnost ne mora koštati apsolutno ništa!« – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan KIF-a.

Edukativni projekt Pokreni se ovog nas ljeta očekuje u pet gradova Hrvatske. U svojoj drugoj sezoni vodeći hrvatski stručnjaci sa Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Definije Hrane i Biotreninga, ukazivat će na goruće probleme te davati rješenja kako da budemo aktivniji i zdraviji.

«U drugoj nas sezoni projekta očekuje mnogo noviteta. Ponovno ćemo besplatno vježbati, a ove godine vježbače očekuje i dijagnostika vlastitog tijela te rješenja ali i savjeti kako se što zdravije hraniti. Za sve koji se prijave da vježbaju s nama na jednoj od atraktivnih lokacija osigurali smo i brojne poklone. Pozivamo Vas da se prijavite i osigurate svoje mjesto u nekom od gradova domaćina i da se pokrenete s nama!» – izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Danijela Martinović poziva sve Splićane u prvi grad ovoljetne turneje u subotu 7. lipnja u 18 sati na Prokurative. Dubrovački East West na prekrasnoj plaži Banje pružit će jedinstven doživljaj vježbanja na plaži uz more 18. lipnja od 18 sati a vaterpolisti Juga Marko Bijač i Marko Macan, zajedno sa suigračima, bit će prava sportska podrška vježbačima. U srpnju nas očekuju Tuheljske toplice i Terme Tuhelj 30. 7. od 18 sati, a veliko finale akcije biti će na zagrebačkom Trgu Bana Josipa Jelačića 4. rujna u 18 sati.

Prijavite se na www.pokrenise.hr, vježbajte s nama, dijagnosticirajte se i osigurajte svoje mjesto u jednom od gradova. Svi prijavljeni vježbači na poklon će dobiti Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport piće, magazin Men’s Helath i brojna druga iznenađenja. Trenerski tim Kineziološkog fakulteta pod vodstvom Ane Forko, Lane Leskovar i Fedora Kukušića očekuje Vas u drugoj sezoni projekta Pokreni se!

www.pokrenise.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code