THOMPSON U ZAGREBU 16. STUDENOGA

THOMPSON U ZAGREBU 16. STUDENOGA

16. listopada, 2013.

 

Thompson5 640x427

Novi veliki koncert Marka Perkovića thompsona bit će  16. studenoga u 20,30 sati u Domu sportova u Zagrebu. Više od šest godina proteklo je od spektakla u Maksimiru i Thompsonova vjerna zagrebačka publika, ali i brojni obožavatelji diljem Lijepe Naše i dijaspore s velikim nestrpljenjem i velikim zanimanjem iščekuju ovaj događaj. Ulaznice po cijeni 90 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima. S obzirom na veliku zainteresiranost, za vjerovati je kako će ulaznice zasigurno brzo planuti!

A sve je započelo u travnju izlaskom albuma „Ora et labora“, koji je ubrzo dospio u vrh popularnosti. Najprodavaniji je album Croatia recordsa već mjesecima, a na samom početku bio je četvrti na iTunes prodaji u Njemačkoj, treći u Austriji i peti u Švicarskoj. Ovaj je album prodajom u zemlji i inozemstvu, ali i po prihvaćenosti kod publike na najbolji način pokazao kolika je njegova vrijednost.

Istoimena turneja započeta poljudskim spektaklom pokazala je ono što je najavljeno – i sama produkcija koncerata podignuta je na još višu razinu. Već je poljudski koncert pokazao koliko je publika željno iščekivala Thompsonov novi album i turneju. Svaki koncert poseban je audio-vizualni doživljaj, no ono što je svima zajedničko, osim vrhunske glazbe, nevjerojatna je atmosfera, obilje pozitivnih emocija i fenomenalna interakcija Thompsona i benda s jedne i publike s druge strane.T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code