ŠUVAROV SURADNIK KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA DHK

ŠUVAROV SURADNIK KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA DHK

13. srpnja, 2020.

 

Pročitao sam u prijedlozima za novoga predsjednika DHK i ime za novoga predsjednika DHK, ime Tomislava Marijana Bilosnića, znajući njega… k, tome volio bi da se i drugi koji ga ne znaju, kojima se prodaje žrtvom, upoznaju s likom i (ne)djelom, i dobro razmisle, dati svoj glas njemu. Pa evo ispod pogledajte tko je Tomislav Marijan Bilosnić, koji želi biti novi predsjednik DHK, pa po duši dajte glas. Ovi su izbori za uništiti ili oživjeti DHK. S Tomislavom kao predsjednikom kraj je ovog uglednoga Društva.

Iz Bijele knjige Stipe Šuvara

Glavni sudionici Savjetovanja o idejnoj borbi u sferi kulture i stvaralaštva u organizaciji Komisije CK SKH za idejna pitanja i informiranje, održanog u Zagrebu 23. svibnja 1984. godine bili su osim Stipe Šuvara: Pero Kvesić, Šime Vučetić, Veljko Bulajić, Vice Zaninović, Žarko Božić, Ervin Peratoner, Pero Pletikosa, Božidar Gagro, Vanja Sutlić (stariji), Tomislav Marijan Bilosnić, Ante Kesić, Stevo Ostojić, Mato Jerinić, Ivo Družijanić, Joža Horvat, Joško Čelan, Ivan Jakopović, Ivan Salečić, Vladimir Popović, Branko Puharić, Vatroslav Mimica, Branimir Bošnjak, Lordan Zafranović, Zlatan Gavrilović, Kosta Spaić, Milan Rakovac, Nedjeljko Dragić, Enes Kišević, Rade Peleš, Davor Kačar, Dragan Milivojević, Goran Babić, Veljko Knežević, Mira Ljubić Lorger, Marijan Radmilović i Josip Brkić[3

Nikola Šimić Tonin T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. EvaFek
  #1 EvaFek 30 prosinca, 2020, 01:06

  [url=http://ssopharmacy.com/]rx online pharmacy[/url]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Nikola Šimić Tonin
  #3 Nikola Šimić Tonin 18 srpnja, 2020, 09:08

  Prof. dr. sc. Josip Lisac o Tomislavu Marijanu Bilosniću:
  TMB nastojao je na diskretan način ući u uredništvo zs, nije mu uspjelo. Objavio je u zs svoja sjećanja, ali su me ljudi zaustavljali na ulici govoreći kako su ispljuvali čitavu Kalelargu, i to nakon čitanja sjećanja. To sam rekao TMB koji je s tim tekstom prestao. Jednom je on kod Skoblara na večeri sebe predstavljao kao najvećeg ustašu i nekad i sad, a ja sam mu pred svima (Stamać, Čuić, Vidmarović…)) rekao da nam kaže kako ide ona njegova pjesma o JBT.
  Meni je tmb nevažan oduvijek. Meni je prije par godina rekao da nikad nije bio član Partije, a kad smo mi studenti 1971. išli u gostionicu Vera na večeru s Veselicom, Paradžikom itd., meni je Jozo Marić, na moje čuđenje da je on partijac, rekao da nije bilo nas TMB bi bio izbačen iz Partije. Dakle, bio je.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code