STAN ZA OBITELJ PETAN

STAN ZA OBITELJ PETAN

10. lipnja, 2013.

stan-za-obitelj-petan

Nakon informacija o nezavidnoj situaciji u kojoj se našla obitelj Petan zbog aktiviranja klizišta na zagrebačkoj Grmoščici, po nalogu gradonačelnika Milana Bandića, u petak.7 lipnja u Gradskoj upravi je održan sastanak s gospođom Đurđicom Petan na temu privremenog stambenog zbrinjavanja.

Prema odluci gradonačelnika, obitelj Petan u ponedjeljak će useliti u novi stan u naselju Sopnica Jelkovec, Ulica Ljudevita Posavskog. Stan veličine 48,23 m2, dodjeljuje se na privremeno korištenje, do sanacije klizišta. Do useljenja, obitelj će se dogovoriti hoće li njihvi ljubimci ostati s njima ili biti smješteni u Azilu Dumovec.

Podsjetimo, u uviđaju Gradskog ureda za prostorno uređenje, graditeljstvo, stambene i komunalne poslove i promet, utvrđeno je da se radi o klizištu s tendencijom proširenja te da postoji velika opasnost od samourušavanja stambenog objekta na kojem su uočena znatna oštećenja. Zbog opasnosti po zdravlje i živote stanara dana je preporuka za privremenim korištenjem gradskog stana.

Sastanku koji je vodio posebni savjetnik gradonačelnika Željko Horvat, prisustovala je pročelnica za Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, pročelnik Ureda za prostorno uređenje i graditeljstvo Davor Jelavić, pročelnik Ureda za hitne situacije Pavle Kalinić, zamjenici pročelnice Ureda za upravljanje imovinom Ines Bravić i Boro Kisjelica, pomoćnica pročelnice Branka Škrnjug te voditelj odjela za zaštitu životinja i veterinarske poslove u Uredu za poljoprivredu i šumarstvo Robert Matić. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code