SPREGA SUDACA I POLITIČARA U OPATIJI

SPREGA SUDACA I POLITIČARA U OPATIJI

14. listopada, 2012.

 

Poštovana Gospodo,

Ovim putem Vam želim obavijstiti o nastavku događaja u Opatiji s glavnim glumcima predsjednica suda Katarinčić i direktor komunalnog društva Komunalac d.o.o Opatija g. Mrak.

Izgleda da sam ja Antonio Repanic kriv što nekome pušta septička jama koja nije napravljena po građevinskoj dozvoli i što se moju obitelj stalno maltretira s Komunalcem d.o.o. Opatija ali toga ima koš i još.

U dopisu se svima sve vijeruje čak se i nezna ko je koga kad potjerao. 

Treba napomenuti da g. Mrak (direktor Komunalnog društva) voli izbijegavati istinu i da bi trebao paziti što piše jer uviđam da mu sud u Opatiji sve vjeruje na “majkemi”. a također bih potcrtao da moja supruga nikada se nije obratila ni Komunalcu niti bilo kojem suvlasniku komunalnog društva pa se i iz naslova (predmet) vidi da je cijeli događaj opisan u dopisu Komunalca izmišljen.

A što se tiče mog zdravlja o kojem se brine g. Mrak direktor Komunalca Opatija, obaviještavm ga da ja redovno svake godine obavezno moram proči preglede zbog posla gdje se ispituje moje psiho fizička sposobnosti što sumljam u zdravlje g. Mraka jer neznam kad je pregledan zadnji puta od stručne osobe.

Nadalje u dopisu Komunalca nema puno istine, jer sumljam da je sve ovo dogovoreno s sudom u Opatiji, jer onda dopis g. Dujmića bolje ne komentirati.

Kako je vidljivo tog kobnog dana za sud u Opatiji 11.07.2012 g. moja supruga Loreta Repanić je uredno bila na poslu, gospodi iz Komunalca tj. jednog od njih (drugi je bio u malom furgonu) je obavijestila moja majka Ornella Repanic (nije se prestavila) da se nalazi na privatnom posjedu što je isti rekao da zna i da je došao u svezi SUTSKOG RIJEŠENJA a ne u svezi neke kontrole ispuštanja septičke jame jer se to znalo i prije (čista izmišljena priča), te sam zbog istog odmah 11.07.2012 pisao e-mailom gradonačelniku Opatije i dobio od istog istinit odgovor 11.08.2012.

Ovo riješenje bi bilo smiješno da nije tragično te pokazuje obraz HRVATSKOG SUTSTVA. A gđa. Katarinčić predsjednica Opatijskog suda je mogla i pitati i moju majku što se desilo da je bila revnija u traženju istine a imala je dovoljno vremena kao i sutkinja Kirša u koju sumljam da je  sve ovo dogovorila s drugim tužiteljem G. Georgiom Žeželićem (o kojem se ne piše puno i ključ je cijelog događaja) članom SDP, bivšim viječnikom PGŽ, sadašnjim ravnateljem Županijskih cesta. A da pocrtamo suvlasnici Komunalca su grad Opatija gradonačelnik član SDP, načelnik Matulja član SDP načelnik Lovrana član SDP. Netreba puna zbrajati pa nalazimo se u Hrvatskoj. A možda neznam i G. Mrak je MOŽDA isto član SDP NE ZNAM ali sumljam. Suprug sutkinje Kirše član IDS, koalicijski partner SDP u gradu Opatiji i bivši dogradonačelnik Opatije. Formula je jednostavna 4 SDP plus IDS jednako u Opatiji, Matuljima 5 SDP

Nadalje bi predložio Ministarstvu pravosuđa da preispita rad g. Mraka direktora Komunalnog društva, jer je šteta da takav pravednik koji sve zna o zdravlju, smetanju susjeda i znatno šire okoline te i o političkoj uroti (Hrvatska je zemlja gdje politika nema veze s nićim sve je slučajno), zaposle na sudu u Opatiji jer ionako njemu sud sve vijeruje pa je šteta za Hrvatsko pravosuđe da se  jedan takav primjerak  gubi u komunalnom društvu umijesto da unaprijedi Hrvatsko pravosuđe svojim znanjem i otklonii sumnju Europe u  svezi pregovora poglavlja 23, sigurno će mu sve povjerovati slijedit će praksu  suda u Opatiji.

Ovo nije prva sutkinja koja je uhvačena s prstićima u medu od moje strane, vole krivotvoriti dokumente, ne poštuju pravomoćne presude, Zakone RH  i žele ubiti moju majku.

Ovo je sve za sada, nejvijerojatnije nastavak slijedi, jer Hrvatsko pravosuđe je izvor koji nikada ne presušuje iznenađenjima.

Svima Vam želim ugodan dan

te očekujem od odgovornih odgovor iako to nije uobičajno od Vas (ministarstva pravosuđa, udruge sudaca i vrhovnog suda ), da poduzmu mjere jer ovo je tragično da nije komično ili obrnuto komično da nije tragično.

Svi dokumenti su Vam u attachmentu pa uživajte u njima

S poštovanjem

moja mala malenkost

Antonio Repanic

Trieste,01.10.2012 T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code