SPORTAŠI I ZVIJEZDE UREDILI  IGRALIŠTE RAVNICE

SPORTAŠI I ZVIJEZDE UREDILI IGRALIŠTE RAVNICE

23. travnja, 2012.

Mirna_Zidaric_sa_sinom_i_necacima

Igralište sportskog centra Ravnice uređeno je u akciji Za Ljepši Grad koju treću godinu zaredom Antena Zagreb provodi u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Nove sprave, rekviziti i obnovljen okoliš od danas će biti ugodnije mjesto za rekreaciju i sportske aktivnosti stanovnika Ravnica, ali i njihovih gostiju koje će zasigurno privući novo obnovljeno igralište.

«Sport i rekreacija neizmjerno su važni u razvoju djece i mladih, ali su isto tako važni i za osobe starije dobi kako bi ostali vitalni i u formi. Kao sportašu znam koliko je bitno imati dobre uvjete i infrastrukturu za vježbanje, pa mi je stoga posebno drago da smo danas obnovili upravo sportsko igralište.» – izjavio je košarkaš KK Cibona Tomislav Zubčić.

U ovogodišnjoj akciji uređujemo tri lokacije, nakon uređenog dječjeg igrališta u Gračanima, te današnjeg sportskog na Ravnicama, pred nama je uređenje posljednje lokacije iduće subote. Građani i dalje mogu predlagati lokacije na web adresi www.antenazagreb.hr, a odluka o izboru posljednje biti će objavljena u ponedjeljak u programu Antene Zagreb.

Kako bi sportsko igralište Ravnice postalo ponovno atraktivno mjesto za sport i rekreaciju pomogli su, uz slušatelje Antene, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, glumica Mila Elegović, TV novinarke Barbara Radulović i Mirna Zidarić, košarkaš Cedevite Dalibor Bagarić, košarkaši Cibone Hrvoje Kovačević i Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti Ivan Živković i Lovre Miloš, te DJ-i Antene Zagreb Barbara Kolar, Ivana Mišerić, Tamara Loos i Kruno Belko. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code