SPOJ GLAZBE I SPORTA NA UTAKMICAMA JUGA

SPOJ GLAZBE I SPORTA NA UTAKMICAMA JUGA

27. siječnja, 2014.

jug-silente20 Custom

Mlada dubrovačka rock grupa Silente koncertnom promocijom albuma Lovac na čudesa na bazenu u Gružu oduševila je više od dvije tisuće gledatelja. Hitove Terca na tišinu, Još jednom, Molim te zapiši, publika je pjevala zajedno s mladim nadarenim glazbenicima koji su u kratko vrijeme osvojili srca cijele Hrvatske.

Bend Silente predvode braća Karamehmedović – Sanin i Tibor, a uz njih tu su Doris Kosović (vokal), Lorena Milina (violina i vokal), Ana Vlainić (violina i vokal), Šimun Končić (klavijature) te Ivuša Gojan (bubnjevi). Pjesmom Terca na tišinu ostvarili zapažen uspjeh, spot za ovu pjesmu je u svega četiri mjeseca na Youtube-u pogledan je više od 600 tisuća puta.

Odličan spoj glazbe i sporta dobitna je kombinacija, a upravo je energija mladih glazbenika i raspjevane publike nosila vaterpoliste JUG CO prema uvjerljivoj pobjedi, rezultatom 11 – 4, protiv crnogorske Budve M-tel u 13. kolu regionalne Triglav Jadranske vaterpolo lige.

Večeras je ovo bila jedna zaista lijepa predstava u Gružu, gledatelji su mogli uživati prvo u sjajnom koncertu našeg dubrovačkog benda Silente, a zatim i u našoj pobjedi nad Budvom. Nadam se kako ćemo imati još prilika uživati na njihovim koncertima na našem bazenu i vjerujem kako smo poslali lijepu pozivnicu navijačima da nas podrže u srijedu u puno težoj utakmici LEN Lige prvaka protiv talijanskog prvaka Pro Recca kada ćemo zaista trebati njihovu pomoć!” – izjavio je golman VK JUG CO Marko Bijač.

U srijedu 29. siječnja VK JUG CO očekuje peta utakmica LEN Lige prvaka protiv talijanskog PRO Recca, a o kojoj uvelike ovisi plasman JUG-a na završni turnir LEN Lige prvaka i mogućnost osvajanja titule europskih prvaka. T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code