SPLITSKI SPORTAŠI I NOVINARI POMAŽU BESKUĆNICIMA

SPLITSKI SPORTAŠI I NOVINARI POMAŽU BESKUĆNICIMA

12. travnja, 2014.

 

Klub Marjan pomaže beskućnicima i pučkim kuhinjama Custom

Splitski sportski klubovi i novinari, još jednom su pokazali veliko srce i odlučili uljepšati splitskim beskućnicima, kao i korisnicima pučkih kuhinja nadolazeće uskršnje praznike. Prepoznali su da je hrana nekim našim sugrađanima postala luksuz i spremno su im priskočili u pomoć donacijama, kao i pozivom ostalim građanima da ostave svoj doprinos u skladu s mogućnostima.

Tjestenina, riža, konzerve, ulje, brašno, šećer, trajno mlijeko, dvopek, pa čak i malo čokolade mnogima će značiti puno u ovim teškim vremenima. Ako imate želju pomoći, doprinos u obliku hrane možete ostaviti do srijede, 16. travnja na Blatine, u trofejnu salu taekwondo kluba ‘Marjan’, Šimićeva 9e svakim radnim danom od 08:00 do 13:00 sati.

Taekwondo klub Marjan uvijek se odazove humanitarnim akcijama, pa tako i ovoga puta pomaže kako bi se prikupilo što više hrane za splitske beskućnike i korisnike pučkih kuhinja. Brojni članovi već su se priključili svojim donacijama i aktivno pozvali sve svoje bližnje, prijatelje i susjede da se uključe i  pridonesu ovoj humanitarnoj akciji.

Ovom prilikom pozivam sve ljude iz Splita i okolice da svoje sugrađane, kojima je naša pomoć prijeko potrebna, razvesele malim znakom pažnje. Iskreno se nadam da će ova humanitarna akcija postati tradicija, te da ćemo svake godine blagdane moći učiniti ljepšima onima koji ih ne mogu provesti u vlastitom domu za punim stolom“, izjavio je Sandro Deak, mag.cin. taekwondo kluba ‘Marjan’.

Ovo nije prvi puta da su splitski klubovi pokazali svoju velikodušnost. Pred Božić je u sličnoj akciji prikupljeno oko 300 kilograma hrane za one koji si je ne mogu priuštiti, te vjerujemo da splitski građani i ovoga puta mogu pokazati veliko srce i pomoći onima kojima to najviše znači.T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code