SPEKTAKL ZA DESETI ROĐENDAN PORTALA INDEX

SPEKTAKL ZA DESETI ROĐENDAN PORTALA INDEX

29. svibnja, 2012.

 

y285352170440886

Dvodnevni sportsko zabavni spektakl koji 15. i 16. lipnja održava na Trgu Bana Josipa Jelačića predstavlja nove potvrde izvođača.

Vodeća regionalna Agencija za mlade Collegium putovanja i internet portal Index.hr gradu Zagrebu za kraj školske godine poklanjaju nastupe glazbenika TBF, Neno Belan & Fiumes, Marijan Ban & Diktatori, Lana Jurčević, Dječaci, Bolesna braća, Šaka Zulu i Radio Luksemburg. Oni će uz već potvrđene LET 3, Franku Batelić i Connect zabavljati Zagrepčane i njihove goste na posljednji dan škole petak, te u subotu na Studentski dan grada Zagreba. RITAM MLADOSTI biti će ujedno i proslava desetog rođendana internet portala Index.hr.

RITAM MLADOSTI poklon je gradu Zagrebu, pa su tako sva događanja besplatna za sve posjetitelje. Oni će imati priliku naučiti i osnove break dancea uz nastupe najboljih break dance skupina, uključujući i nastupš Atomic Dance Factory. Ljubitelje košarke razveselit će turnir u košarci 3na3 , te natjecanje u zakucavanju i tricama. Nogometaši će doći na svoje u nogometnom kutku a najbolji će osvojiti i vrijedne nagrade.

Fitness experience, BMX Demo Show, Knock Out Expirience, T Shirt Design, Stand Up Comedy samo su neki od sadržaja koji će na dva dana okupirati glavni zagrebački trg. Tisuće mladih ljudi s nestrpljenjem očekuje ovaj spektakl koji je prošle godine u Ljubljani okupio čak 40 00 posjetitelja. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code