SLUŽBENI PASSAT S 40 000 KM ZA 30 000 KN

SLUŽBENI PASSAT S 40 000 KM ZA 30 000 KN

6. lipnja, 2012.

y290718005252357
Slobodanka Keleuva vozilo sredila sestri svog dečka

Piše: Dražen Stjepandić

Pritužbe na rad ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba su brojne.
U voznom parku ove ustanove nekada je bio i VW passat automatik diesel. To vozilo Zavoda za hitnu medicinu grada Zagreba kupila je sestra ravnateljičinog nevjenčanog supruga. Nadležene institucije trebale bi istražiti koliko je ravnateljica Keleuva pogodovala Emiliji Spiz Cevar sestri njenog dečka  Borisa Cevara.

Automobil VW passat diesel automatik prodalo je poduzeće TRCZ 12. studenog 2011. za 30 000 kuna. Automobil je prešao 40 000 kilometara. Na vozilu su bile oznake hitne pomoći koje su na zahtjev ravnateljice Slobodanke Keleuve maknute.
Vozilo s oznakom ZG 6297 EO sada je registrirano na ime spomenute Emilije Spiz Cevar. Istodobno voljom ravnateljice Boris Cevar koristi parkirna mjesta Hitne i automobil talijanskih registarskih oznaka, (zakonita bolesna supruga mu živi u Italiji)parkira  na obilježena  mjesta rezervirana za vozila hitne pomoći pored stare zgrade te službe u Đorđićevoj. Nedaleko od tih parkirnih mjesta u obližnjoj Smičiklasovoj ravnateljica zagrebačke Hitne živi, a njen dečko pored bivše zgrade ima besplatno parkiralište.

Slobodanka Keleuva, iz sela Kukuruzara pored Hrvatske Dubice, do sada je u javnosti više puta prozivana za razne  makinacije, malverzacije i greške u službi. Na portalu Tjedno nedavno smo naveli neke od njenih najpoznatijih afera i gospođa Keleuva nam je preko Odvjetničkog društva Drakulić zaprijetila tužbom. Isto odvjetničko društvo zastupa i Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, pa se nadamo da ta ustanova neće snositi  odvjetničke troškove u tužbi protiv  portala Tjedno. Isto  odvjetničko društvo zastupa i Sinu Karli protiv našeg portala, a također se nadamo da ni to neće biti na račun zagrebačke Hitne pomoći, odnosno poreznih obveznika. Slobodanka Keleuva vodi i sudske sporove protiv nekih kolega  i treba se zapitati kako finacira iste odvjetnike? Od ustanove kojoj je na čelu, njeni odvjetnici zarađuju pozamašne honorare. Koliko se tog novca odnosi na privatne sporove Slobodanke Keleuve?

Proteklih dana o radu Slobodanke Keleuve na adrese nadležnih institucija odaslano je nekoliko anonimnih pisama, a jedno je i sama dobila. Navodno je u pismu bio metak, što je prijavila policiji koja o tome u zagrebačkoj Hitnoj provodi istragu.
Jedno opširno anonimno pismo s brojnim nezakonitim radnjama u ZHMGZ stiglo je i na našu adresu i nakon što provjerimo neke navode spremamo se publicirati ga na portalu Tjedno.  T

28 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Guest
  #1 Guest 21 kolovoza, 2012, 09:27

  Bandicu,daj vise rijesi tu gospodju u suradnji s ministrom zdravstva…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 14 kolovoza, 2012, 17:17

  Tko u gradu nagleda to drustvance?Imaju li i vozila hitne pomc’i grijana sjedala?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 13 kolovoza, 2012, 17:04

  [quote name=”First Aid”]Čini se na ovoj fotki da je botox malo popustio…[/quote]

  ne, samo ti se čini…

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. aki
  #4 aki 19 srpnja, 2012, 20:07

  Kojim judima, ta četmkuša što kaže da je bila na frontiu izbacivala je hrvatske izbjeglic iz hitne. Kojim ljudima živi s oženjenim čovjekom, čija je žena bolesna u Italiji. Medij kojo kapiše nije medij nego pokret otpora protiv takvih četnoičkih parazoita u hrvatskom društvu

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. biba
  #5 biba 19 srpnja, 2012, 19:05

  niti je ovo medij niti su ovo novinari,danas se samo pljuca po ljudima i nitko za ništa ne odgovara,možeš blatiti svakoga bez dokaza i argumenata,ajme majko na što se srozalo naše “novinarstvo”,rekla-kazala.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. legalist
  #6 legalist 23 lipnja, 2012, 13:05

  Jadni vi, kako to da nitko osim tebe ne zna o pokojnoj?? kaj si agent 007

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code