SLIKOVNICA ŽUPANA KOŽIĆA STOJI 70 000 KUNA

SLIKOVNICA ŽUPANA KOŽIĆA STOJI 70 000 KUNA

19. ožujka, 2013.

Pribičević Posavec Beus

 

Ovo je ružna politčka priča, ružno političko podmetanje sugrađanima”- rekla je Ivana Posavec Krivec na konferenciji za tisak mašući knjižicom koja je nedavno osvanula u poštanskim kaslićima građana Zagrebačke županije a koju je, kako Posavec Krivec kaže-“ župan Stjepan Kožić ne samo “odjenuo” u boje HSS, ne samo potrošio županijski novac za privatnu kampanju već i tom slikovnicom, pokazao 12 godina nerada.”

Ivona Beus Richembergh, kadidatkinja HNS-a za dožupanicu Zagrebačke županije, ukazala je kako je nemoralno na takav pamflet staviti privatnu adresu jedne društvene mreže i pri tom na tiskanje knjižice potrošiti stotinjak tisuća kuna županijskog novca.

“Ovog se ne bi posramio ni Sanader samo bi on stavio knjižicu u plavu boju i napisao HDZ” rekla je i dodala kako je to jedan nemoralan čin.

Prof.dr. Boško Pribičević, kanidadat SDP-a za dožupana Zagrebačke županije ukazao je na jedan od primjera krivog informiranja u “slikovnici”. “Projekti kojima se kiti župan Kožić, IKEA-om i Plivinim pogonom nisu ostvareni zahvaljujući njemu. IKEA je tek sada i to iz drugog pokušaja, a prvi je bio prije 15ak godina, nakon pet godina čekanja dobila građevinsku dozvolu. A Plivin pogon normalan je nastavak ulaganja u Savskom Marofu gdje Pliva radi godinama. Mnogo je važniji projekt terminal Zračne luke Zagreb vrijedan 265 milijuna eura a čiji je petpostotni vlasnik Zagrebačka županija ili podbačaj s Distributivnim centrom u Velikoj Gorici, od kuda ja dolazim, a koji je loš: to je poluproizvod i samo s još jednim i to nepovoljnim kreditom koji treba uzeti, moći će se dovesti do faze punog korištenja.”-rekao je Pribičević.

Na kraju su se koalicijski kandidati Posavec Krivec, Beus Richembergh i Pribičević složili kako je u 12 godina napravljeno ništa ili malo.

“Da je svake godine napravljen i ostvaren samo jedan projekt, to bi u 12 godina stolovanja ovog župana bilo 12 projekata. Na žalost, na sve što je naveo kao učinjeno mogu”- rekla je Posavec Krivec, samo pitati –“ Zar je to sve?”

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code