SHZ: TITOVA IDEOLOGIJA JE ISTROŠENA I SLUŽI SAMO KAO OPOMENA

SHZ: TITOVA IDEOLOGIJA JE ISTROŠENA I SLUŽI SAMO KAO OPOMENA

2. srpnja, 2014.

p6307794qz1 Custom

Ovih dana sadašnji predsjednik te bivši predsjednik RH i dr., raspričali su se raznim izjavama u sredstvima informiranja o Titovovoj bisti koja se nalazi u Uredu predsjednika.

SHZ im poručuje, narodi koji su više spoznali ne stavljaju slike svojih mrtvih iznad glave čovjeka, života, čak i onda kada su bili pozitivni za vlastitu zajednicu tj. poticajni za svoj narod u svoje vrijeme. Oni koji su zidali bez temelja samo su urušili i nisu stvorili mogućnosti nadgradnje te su opomena za sva vremena. Gdje je Titu nadgradnja, što je pozitivno stvorio za život, osim sukreatorstva s okupatorom s kojim je Hrvatsku gurnuo u dva rata, 80 godina ropstva hrvatskom narodu, koliko krvi, suza, svađa i narušavanja bitnog.

Nasreću ideju koja je istrošena, a koja kao ideolgija još zavarava dio neobrazovanog hrvatskog naroda i koja nam za sva vremena može biti opomena.

Zagreb – Zadar, 1. srpnja  2014. godine

                                    

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. zajeb na osmu
    #1 zajeb na osmu 2 srpnja, 2014, 23:32

    nije ta djavolska ideologija istrosena , suprotno, danas je u punom zamahu vise nego ikad. Na srecu sluge pakla igraju svoje zadnje kolo(jebo ih Zika u dupe golo)

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code