SAJAM EKO ETNO

SAJAM EKO ETNO

12. travnja, 2013.

odliC48Dna20fotka20sajam

S ciljem proširenja turističke ponude grada Zagreba te niza zanimljivih događanja u gradu, Sajam EKO ETNO Hrvatska, koji se razvijao više od deset godina, održava se u Zagrebu od 24. do 28. travnja, u Boćarskom domu, s novim proširenim sadržajem i nazivom EKO ETNO TOUR, medunarodni sajam turizma, tradicije, eno-gastronomije, proizvoda, usluga i autohtonih dogadanja ruralnih područja

Na medunarodnom sajmu EKO ETNO TOUR primarno ce se predstaviti autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, eno i gastronomski specijaliteti, kulturna baština, folklor, stari zanati, autohtona dogadanja i običaji pojedinih krajeva Hrvatske i ostalih zemalja, te turistička ponuda ruralnog turizma.

Na sajmu će biti organizirano niz degustacija, prezentacije regionalnih i nacionalnih kuhinja, te omogućena promotivna prodaja i kupnja proizvoda.

Za vrijeme sajma organizirana je i turistička burza EKO ETNO TRADE SHOW što ce

omoguciti zainteresiranim stranim turistickim agencijama da ostvare kontakt i neposrednopregovaraju s potencijalnim dobavljacima – domaćim turistićkim agencijama, hotelijerima, turistickim zajednicama, turističkim udrugama.

Opširnije na: www.ekoetnosajam.hr T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code