RUMUNJSKI FILM O ZAGREBU NAGRAĐEN U AZERBEJDŽANU

RUMUNJSKI FILM O ZAGREBU NAGRAĐEN U AZERBEJDŽANU

2. prosinca, 2013.

 

zagreb-city-break-adventure-croatia03

Na netom završenom Baku International Tourism Film Festival (Međunarodnom festivalu turističkog filma), održanog u glavnom gradu Azerbajdžana, rumunjski film o Zagrebu osvojio je prvo mjesto, u kategoriji TV reportaže.

Film pod nazivom „Zagreb, a city-break“ nastao je kao rezultat studijskog putovanja rumunjske TV grupe kanala Travel Mix, kojeg je organizirala Turistička zajednica grada Zagreba – u sastavu: Madalina Neagoe – producentica i Gheorge Ion – snimatelj. Reportaža prikazuje sve najbitnije vedute i atrakcije Zagreba i okolice – snimljena je u srpnju prošle godine, traje 42 minute, sinkronizirana je na engleski jezik, a dostupna je na:

http://www.youtube.com/watch?v=q9dqvzkj01s

Turistička zajednica grada Zagreba sustavno i djelotvorno promoče hrvatsku prjestolnicu. Ipak spomeniti ćemo da je na festivalu u Azerbajdžanu primjetno gostovala Spomenka Saraga, voditeljica  Zagrebačkog festivala turističkog filma.

Ipak zaista je uočljivo koliko i kako Turistička zajednica grada Zagreba osustavljenom promidžbom (suradnjom s medijima diljem svijeta), organizira posebna pokazljiva predstavljanja i promocije  nastupajući na mnogim turističkim sajmovima i kongresnim burzama – zapravo grad Zagreb se nametnuo – kao jedan od obveznih turističkih lokaliteta kad posjetitelji i turisti odluče posjetiti Hrvatsku. Suradnja s medijima, kako inozemnim, tako i tuzemnim, najznačaniji je oblik promocije turističke destinacije, koja se odvija kroz organizirana studijska putovanja, konferencije za novinare  i internet – web stranice, newsletter, press release. Prepoznajući značnost online i offline komunikacije i promocije, TZGZ sustavno, temeljito i s dugoročnom svhom stvara prepoznatljivu sliku Zagreba u svijetu, a ovakvi pozitivni rezultati sve nas Zagrebčane raduju – jer udjeljuju se pohvale i nagrade i djelovanju Turističke zajednice i općenito svim djelatnicima turizma u Zagrebu, ali i Hrvatskoj. Ivan Raos T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code