ROKO BAŽIKA PREDSTAVLJA SINGL „MENI SI OK“

ROKO BAŽIKA PREDSTAVLJA SINGL „MENI SI OK“

11. prosinca, 2014.

ROKO Custom

Slovenski glazbenik rodom iz Hrvatske, Roko Bažika, domaćoj se glazbenoj sceni predstavlja s novim autorskim singlom „Meni si OK“. Za novu pjesmu snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=CbVbkSlLtuk

Mladi glazbenik Roko Bažika već je poznato ime po slovenskim radijskim eterima ali i koncertnim dvoranama diljem Slovenije i Hrvatske. Naša publika imala je prilike upoznati ga na nastupima uz velika imena s domaće glazbene scene kao što su Jelena Rozga, Neno Belan i sve popularnija skupina Begini.

Iako živi i radi u Ljubljani, Roka Bažiku srce je ovog puta ipak vratilo u rodnu Dalmaciju i Korčulu, od kuda zapravo i uzima inspiraciju za stvaranje glazbe. Perfekcionist, kakvog ga kolege poznaju, ovog puta odlučio je sjesti i za redateljski stolac želeći ‘oživiti’ emocije koje je osjetio stvarajući glazbu i tekst svoje nove pjesme.

Video spot za singl „Meni si OK“ sniman je krajem listopada u glavnom gradu Dalmacije, Splitu. U ovo doba godine, kada smo već navikli na tople jakne, Roko je Splitom prošetao u kratkim rukavima, kako bi snimateljska ekipa uspjela stvoriti atmosferu ljeta. U videu možemo, zahvaljujući kadrovima uhvaćenim iz helikoptera, vidjeti najljepše kutke ovog dalmatinskog  grada. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code