ROKO BAŽIKA PREDSTAVLJA SINGL „MENI SI OK“

ROKO BAŽIKA PREDSTAVLJA SINGL „MENI SI OK“

11. prosinca, 2014.
Print Friendly, PDF & Email

ROKO Custom

Slovenski glazbenik rodom iz Hrvatske, Roko Bažika, domaćoj se glazbenoj sceni predstavlja s novim autorskim singlom „Meni si OK“. Za novu pjesmu snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=CbVbkSlLtuk

Mladi glazbenik Roko Bažika već je poznato ime po slovenskim radijskim eterima ali i koncertnim dvoranama diljem Slovenije i Hrvatske. Naša publika imala je prilike upoznati ga na nastupima uz velika imena s domaće glazbene scene kao što su Jelena Rozga, Neno Belan i sve popularnija skupina Begini.

Iako živi i radi u Ljubljani, Roka Bažiku srce je ovog puta ipak vratilo u rodnu Dalmaciju i Korčulu, od kuda zapravo i uzima inspiraciju za stvaranje glazbe. Perfekcionist, kakvog ga kolege poznaju, ovog puta odlučio je sjesti i za redateljski stolac želeći ‘oživiti’ emocije koje je osjetio stvarajući glazbu i tekst svoje nove pjesme.

Video spot za singl „Meni si OK“ sniman je krajem listopada u glavnom gradu Dalmacije, Splitu. U ovo doba godine, kada smo već navikli na tople jakne, Roko je Splitom prošetao u kratkim rukavima, kako bi snimateljska ekipa uspjela stvoriti atmosferu ljeta. U videu možemo, zahvaljujući kadrovima uhvaćenim iz helikoptera, vidjeti najljepše kutke ovog dalmatinskog  grada. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<