REKTOR ZAGREBAČKOG SVEUČILIŠTA KOD GRADONAČELNIKA

REKTOR ZAGREBAČKOG SVEUČILIŠTA KOD GRADONAČELNIKA

13. svibnja, 2014.

REKTOR ZAGREBAČKOG SVEUČILIŠTA KOD GRADONAČELNIKA Custom

Gradonačelnik Milan Bandić sastao se u utorak 13. svibnja u Gradskoj upravi na odvojenim sastancima s novoizabranim rektorom Zagrebačkog sveučilišta Damirom Borasom i dekanom Kineziološkog fakulteta Damirom Knjazom te rektorom Zagrebačkog sveučilišta u odlasku Aleksom Bjelišom i dekanom FER-a Nedjeljkom Perićem. 

U izjavi za medije nakon sastanka, novoizabrani rektor Boras najavio je nastavak dobre suradnje Sveučilišta i Grada, među ostalim, vezano i uz organizaciju Europskih sveučilišnih igara 2016. Gradski pročelnik za obrazovanje Ivica Lovrić naglasio je kako bi do početka Sveučilišnih igara trebao biti gotov projekt zapadnog sveučilišnog kampusa kod Kineziološkog fakulteta gdje bi se sagradili novi sportski sadržaji, zatvorena sportska dvorana i razvojno istraživački centar što će se osigurati iz europskih fondova, a paralelno s tim izgradit će se i jedan objekt za zdravstvenu zaštitu sportaša.
 
Na radnom sastanku s Aleksom Bjelišem, rektor u odlasku zahvalio se gradonačelniku na suradnji i na tome što je Sveučilište u njegovom mandatu uvijek imalo u gradonačelniku velikog prijatelja i kako je naglasio: Vrata Gradonačelnika su nam uvijek bila otvorena.
Dotaknuli su se i projekta inovacijskog centra Fakulteta elektrotehnike i računarstva koji će obuhvaćati šest velikih istraživačko industrijskih tema koje su važne za Grad jer su to teme modernog grada 21. stoljeća.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code