REALITY OPERACIJA OPERIRANIH

REALITY OPERACIJA OPERIRANIH

18. ožujka, 2012.

Neven-Ciganovic
Survivor 2012. specijal

Priredio: Franjo Dobrović

U prvom regionalnom Survivor 2012. Sudjelovalo je 18 kandidata koji su se na +40 borili s divljinom i pokušavaju preživjati u zajednici s nimalo jednostavnim međuljudskim odnosima.
Osamnaest različitih kandidata i dvoje voditelja,  ali svi s jednom misijom – preživjeti u divljini Kostarike, koja je osim tisuća egzotičnih biljaka i životinja, u ovom slučaju zahtjevala ono najteže – opstati u međuljudskim odnosima, dodatno potpaljenim vrućinom te izostankom svih uobičajnih dnevnih ovisnosti.
Kad se u ovakvu avanturu šalju javne osobe koje su, bez obzira na to koliko vam bile poznate ili ne, ipak navikle na poseban tretman, očekivati se moglo svašta. Ne toliko u smislu zvjezdanih prohtjeva koliko u činjenici da se malo tko od njih zapravo pripremio za ovakav pothvat.
Natjecatelje je prije dolaska u džunglu iznenadio ples lokalnog plemena koje se pojavilo iz šume. Ava Karabatić je oduševljeno pljeskala dok su plesali oko njih, a Mia se smijala.
– Obožavam takva plemena, volim takve maske, plemenski ples, bilo mi je to baš ugodno iznenađenje – rekla je Alex Grdić dok je Ava komentirala da je to doživjela kao da se nalazi u nekom povijesnom filmu kada su robovi veslali i mučili se prekriveni kapima znoja.
Na Kostariki se 18 poznatih iz Hrvatske, Srbije i Makedonije borilo za nagradu od 50 tisuća eura, a voditelju Andriji Miloševiću ove godine pridružila se i zgodna hrvatska kolegica Marijana Batinić.
– “Survivor” je surova igra kako za natjecatelje, tako i za sve nas koji radimo na projektu. S jedne strane, ponosna sam što sam bila dio tima, ali sa druge strane, to mi je bila i otežavajuća okolnost jer je na meni ležala i velika odgovornost. Brzo sam morala ući ritam snimanja i prilagoditi se surovim uvjetima na koje voditelji baš i nisu navikli – za  beogradski “Blic” ispričala je  Marijana.
Kao i natjecatelji,  Marijana je morala  snalaziti se  u prirodi, na suncu, buri i kiši.
Drugi voditelj Andrija Milošević tvrdi da je ova ekipa “Survivora” do sada bila najizdržljivija. Marijana reče  da nije upućena kakvi su bili takmičari ranijih sezona, ali ističe da su je ovogodišnji oduševili. Tvrdi da su u nekim borbama uložili uistinu nadljudske napore i na tome im čestita.

Ekipa četvrtog uzbudljivog rialiti-šoua je u Kostariki provela 45 dana i po povratku novinari Blica pitali su je li bilo situacija kada se uplašila za svoj život?
– Nisam se baš uplašila za život, ali sam se bojala zmija i paukova. Jedno od gorih iskustava bilo mi je dok sam gazila kroz blato u koje sam upadala do struka. Ali pobijedila sam i neke svoje strahove, između ostalih i onaj od visine. Dok su me snimali u helikopteru, suze su mi tekle, ali nije bilo mjesta panici, čak ni kada je trebalo iskočiti iz helikoptera.

Što su sudionici prvo uradili po povratku kući?
Manekenka Alex Grdić si je napravila cornflakes s mlijekom i ušla u mirišljavu kupku. Budući da joj je strašno nedostajao televizor, priuštila si je filmski maraton cijelu noć.
Po povratku kući, Martina Vrbos nakon riže i kokosa pojela je najveću pizzu koja se može zamisliti, pa joj je nakon toga i pozlilo. I tako tri dana zaredom.
Neven Ciganović izgubio je devet kilograma pa je pohrlio u sve lance brze hrane. Zatim je otišao u London partijati i obnoviti garderobu budući da mu njegova više nije pristajala.
Sebastian Fleiss jedini žali što je otišao iz Kostarike. Kaže da bi najradije ostao još šest mjeseci. Kad je došao kući, bio je sam sa sobom dva sata, zatim je pojeo bakinu štrudlu od sira te se nikako nije mogao nasititi voća koje mu je jako nedostajalo. Sebastian je u šouu smršavio čak jedanaest kilograma..
U novom serijalu “Survivor VIP“ gotovo da nema žene koja nije imala plastičnu operaciju, a neke od njih od prvog dana s ponosom pokazuju  silikonske grudi kada god imaju priliku. Međutim, među sudionicima po broju operacija je Neven Ciganović.  Stilist Neven Ciganović, koji se prije desetak godina, dok je radio kao model u Italiji, podvrgao prvoj plastičnoj operaciji.  Poslije toga s operacijama nije stao dok svoj izgled po njegovom mišljenju nije doveo do savršenstva.

“Sada sam zadovoljan svojim izgledom. Imao sam viziju kako bih jednog dana želi izgledati i to sam dostigao. Nikada nisam krio šta sam sve promijenio na svom tijelu, ali nije istina da sam plastične operacije platio 6.500 eura, koliko ses pominje u medijima. To je napuhana cifra”-rekao je  Neven za Blic.
Dojučeranji poglavica Matamba u intervjuu za Blic kaže da je sa sudionicima “Survivora VIP“ otvoreno pričao o kirurškim intervencijama.

“Mnogi su već planirali da ponovo odu na operaciju po završetku „Survivora“. Neke cure  žele smanjiti usne ili otići na korekciju grudi. Pročitao sam da je Stanija bila da im promijeni oblik”- nasmijao se Neven i dodao: “Neki sudionici  su se za dolazak na Kostariku spremali kod plastičara umjesto u teretani.”

SVI SUDIONICI SUVIVERA 2012.:

BIVŠI CECIN DEČKO
Vladimir Vuksanović je mlad i ambiciozan maneken koji svoj posao doživljava kao hobi.
MODNA KREATORICA
Kristina Bekvalac, javnosti je poznata i kao mlađa sestra jedne od najpopularnijih pop pjevačica u Srbiji, Nataše Bekvalac
NAJBOLJA STUDENTICA GENERACIJE
Maja Lena Lopatny, studentica je druge godine novinarstva na fakultetu Političkih znanosti u Zagrebu.
STUDENTICA I MANEKENKA
Ava Karabatić, studentica je Filozofskog fakulteta u Zadru gdje studira komparativu književnost, latinski i talijanski jezik, a po struci je farmaceutski tehničar.
BIVŠA MISS HRVATSKE
Aleksandra Grdić manekensku je karijeru započela 2003. godine s izborom za Miss Hrvatske.
PLAYBOYJEVA ZEČICA
Aleksandra Nakova lijepa je mankenka iz Makedonije gdje nosi titulu makedonske Playboy zečice.
PROSLAVLJENA GLUMICA
Mia Begović jedna je od najpoznatijih hrvatskih glumica. Trenutno najveća želja joj je da uđe u svoj posjed i na taj način dođe do svojih otuđenih stvari.
STILIST I KRONIČAR
Neven Ciganović poznati je društveni kroničar koji komentira društvena događanja i celebrity svijet, te je jedan od prvih stilista u Hrvatskoj.
SNOWBOARDER I AVANTURIST
Sebastian Fleiss je najpoznatiji hrvatski snowboarder avanturističkog je duha, a to je i razlog zbog kojeg se prijavio u ovaj adrenalinski reality show.
POZNATA VIZAŽISTICA
Srpska vizažistica Jelena Mačić obožava šetati prirodom, čitati, a kao svoje najbolje kvalitete ističe upornost.
SIMPATIČNA PJEVAČICA
Martina Vrbos je pjevačica pop glazbe, a njezin prvi album ‘Sve moje boje’ proglašen je od glazbenih kritičara jednim od najboljih ženskih albuma u posljednjih 10 godina
PLAYBOY GOLF DJEVOJKA
Stanija Dobrojević rođena je u Virovitici, no preselila se u Srbiju.
POZNATI RUKOMETAŠ
Ognjen Kajganić je igrač u grčkom rukometnom klubu, ali često dolazi u rodni Beograd.
NAJMLAĐI NATJECATELJ
Mladi maneken i glumac, Nikola Šoć dolazi z Cetinja iz Crne Gore, a najmlađi je natjecatelj u Survivoru.
BALETAN S TERAZIJA
Milan Gromilić baletan je kazališta na Terazijama. Osim što svakodnevno pleše, voli vrijeme provoditi i u teretani.
POLITIČAR I PRAVNIK
Marko Karadžić završio je Pravni fakultet u Beogradu, a u SAD-u magistrirao Međunarodno pravo.
MAKEDONSKI VODITELJ
Žare Berber, voditelj je popularnog showa u Makedoniji, u kojem je ugostio mnoge poznate osobe, a poznat je po svom britkom jeziku.
MISTER HRVATSKE
Radovan Stošić mister je Hrvatske 2010. godine i apsolvent Kineziološkog fakulteta u Zagrebu T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. Funky boy
    #1 Funky boy 19 ožujka, 2012, 11:01

    Sviđa mi se ova morska sirena na lijevoj snažnoj muškoj ruci

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code