Razvrat na Pagu!

Razvrat na Pagu!

12. srpnja, 2011.

Sodoma i Gomora! Leto je odavno počelo, a Zrće, šljunkovita plaža nedaleko od Novalje, na ostrvu Pag, u Hrvatskoj, i dalje važi za najpoželjniju destinaciju svih koji su željni dobre i pre svega razuzdane zabave.

Kako fotografije pokazuju, razvratu nema kraja, a najbolji provod je na „after bič“ partijima u popodnevnim i večernjim satima. Klubovi „Akvarijus“ i „Papaja“ su omiljeno okupljalište mladih iz celog regiona. Naravno, najviše je mladih iz Hrvatske, slede Slovenci, turisti iz Srbije, a ima dosta posetilaca i iz Evrope. Dok na žurkama trešti haus, gosti se uglavnom zagrevaju uz velike količine alkohola uz turbo folk na parkinzima pre ulaska u carstvo razgolićenih tela.
Zgodne devojke se ne stide da pokažu gole grudi jer je toples gotovo obavezan, a hit ovog leta je i pokazivanje lepo osunčanih guza u oskudnim tangama. Proteklog vikenda, na plaži je pred 10.000 posetilaca koncert održao i Fetboj Slim, zvezda elektronske muzike. Svi noćni klubovi su se za ovaj koncert udružili i napravili megazabavu. Tokom koncerta je napravljen i odličan lajt šou, a muzičar je u jednom trenutku vitlao bakljom na bini.
Glavni pokretač zabave na Zrću je svakako seks! I to onaj bez obaveza, usputan i za jednu noć. Lokalni konobari tvrde da su Slovenke najpristupačnije, a posle zalaska sunca, plaža postaje jedan veliki krevet za vođenje ljubavi na otvorenom. Ako još niste odlučili gde ćete ovog leta i dvoumite se između Ibice ili Mikonosa, razmislite o Zrću!

Izvor:www.alo.rs

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code