RADOLFI I KLAPA MASLINA ODUŠEVILI JAPANCE, NIJEMCE I ČEHE!

RADOLFI I KLAPA MASLINA ODUŠEVILI JAPANCE, NIJEMCE I ČEHE!

1. rujna, 2011.

Davor Radolfi i klapa Maslina u utorak su, u režiji Željka Petreša, snimili spot za pjesmu ‘Božja arija’ s kojom su nedavno osvojili Grand prix na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu.

Glazbu i stihove za pjesmu napisao je Jure Stanić, a aranžman potpisuje Aleksandar Valenčić.
‘Božja arija’ govori o Dalmaciji i zavičaju, pa je prvi dio snimanja obavljen u okolici Primoštena, kako bi se što bolje dočarale ljepote primorja i zaleđa:  more, brodovi i ribari te polja, vinogradi i smokve…

Snimanje je potom nastavljeno u Šibeniku, u staroj gradskoj jezgri kraj katedrale, gdje su Radolfi i momci iz Masline, svojom pjesmom i originalnim dalmatinskim nošnjama, izazvali oduševljenje slučajne publike.

– Aplaudirali su nam Japanci, Nijemci, Česi i turisti iz tko zna kojih zemalja. Snimali su nas svojim fotoaparatima i kamerama. Nadam se da smo im i mi uljepšali ovo ljetovanje, a tko zna, možda se nađemo i u nekom njihovom spotu – rekao je u šali Davor Radolfi, pomalo umoran od cjelodnevnog rada, ali vrlo zadovoljan obavljenim poslom.

– Odlučili smo se što prije snimiti spot za ‘Božju ariju’, jer je pjesma za samo dva-tri tjedna postala vrlo popularna na radio postajama po Dalmaciji, pa smo htjeli napraviti i video dok je sve ‘vruće’ – dodao je Radolfi.

Redatelj Željko Petreš sa svojim snimateljem Tomislavom Krnićem dodatno će snimiti još nekoliko kadrova s naturščicima, ribarima i staricama u narodnoj nošnji, a spot će biti spreman za premijerno prikazivanje za desetak dan

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code