PRVOG DANA BANDIĆ BIO NAJAGILNIJI

PRVOG DANA BANDIĆ BIO NAJAGILNIJI

3. lipnja, 2013.

Bandić na Trgu-1

Nakon što je u rano jutro  3. lipnja, u 7,30  obišao gradilište u Bužanovoj ulici, a nakon toga, oko 8,30 otvorio  novouređeni park u Ulici Grgura Ninskog pored Glavnog kolodvora gradonačelnik se odazvao pozivu Studentske udruge Best Zagreb.

U ponedjeljak  3. lipnja, u 9,30 sati, u prostoru Rektorata Zagrebačkog sveučilišta, Trg maršala Tita 14, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je , među ostalima, sudionike stručnog seminara Technology, water you thinking about. Seminar se ove godine održava po 11. put.

Nakon toga u 11,00 sati, u Ilici 242, dvorana 302/III (ulaz iz Domobranske), gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravio je  uzvanike na prigodnoj svečanost u povodu Dana Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

U 13,00 sati,  Milan Bandić  sa suradnicima, najavio je obilazak  gradilišta Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu (bivša zgrada Ferimporta).

Tijekom preidzbornog razdoblja Milan Bandić je imao i po dvadesetak događaja dnevno.

 Već prvog radnog jutra i dana, dok su se još zbrajali rezultati lokalnih izbora, Bandić se ponovno pokazao najagilnijim gradonačelnikom. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code