PROMOCIJA KNJIGE “SAM SVOJ GAZDA” KRISTINE ERCEGOVIĆ

PROMOCIJA KNJIGE “SAM SVOJ GAZDA” KRISTINE ERCEGOVIĆ

11. prosinca, 2013.

Promocija sam svoj gazda Custom

U utorak 10. prosinca u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” održana promocija knjige Kristine Ercegović “Sam svoj gazda”. Povodom promocije knjige održan je i okrugli stol na temu “Kako uspjeti u poduzetništvu u Hrvatskoj (unatoč svemu i svima) na kojem su sudjelovali poduzetnici Tomislav Car, Sandra Mihelčić, Mirela Španjol Marković, glumica i poduzetnica Doris Pinčić Rogoznica, Dalibor Marić te novinarka Dragana Radusinović kao moderator.

Sudionici su ispričali svoje priče o uspjehu, a rasprava koja se odvijala za stolom potaknula je publiku da postavi brojna pitanja i tako joj se i sami priključe. Kao glavni zaključak nametnulo se mišljenje da ako ste spremni uložiti trud i energiju u svoju ideju, u Hrvatskoj se, usprkos svemu i svima, ipak može uspjeti.

Kristina u knjizi “Sam svoj gazda” daje savjete o stvaranju i održavanju uspješnog posla. U drugom dijelu knjige nalaze se intervjui s  nekim od najuspješnijih hrvatskih malih i srednjih poduzetnika.  Posebna čar ove knjige jest upravo činjenica da donosi iskustva Hrvata koji su uspjeli u našim tržišnim uvjetima, negirajući zabludu da se kod nas poslovni uspjeh može ostvariti samo uz neke malverzacije.

Kristina Ercegović diplomirala je marketing na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te  magistrirala na poslovnoj školi Cotrugli.

Godine 2002. osnovala je Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping. Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa educira i umrežava male poduzetnike, a sjedeći Business Cafe održati će se u četvrtak 12.12.2013. u restoranu “K pivovari” u Ilici 222.

Dobitnica je Cromine nagrade za najboljeg menadžera 2007. godine u kategoriji mladi menadžer kao prva žena u toj kategoriji i najmlađi menadžer. Ove godine pokrenula je privatni servis za upoznavanje ljudi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code