PRIKUPLJENO 65 TISUĆA KUNA ZA ŠTIĆENIKE DORE

PRIKUPLJENO 65 TISUĆA KUNA ZA ŠTIĆENIKE DORE

17. lipnja, 2012.

Ivana-Roraprijateljice-Apetit

Preko 65.000 kuna sinoć je prikupljeno na humanitarnoj večeri u zagrebačkom restoranu Apetit City za djecu Dore, najstarije i najveće nevladine udruge za pomoć mladima.  Sav prihod od večere i aukcije vrhunskih vina, odabranih od Udruge Wow (Women on Wine) ide u stipendiranje vrijednih i nadarenih, no iznimno siromašnih učenika i studenata,  Dorinih štićenika.
Za tako hvale vrijednu još jednu akciju humanitarne organizacije Dora nije bilo teško svezati pregaču i zasukati rukave ni poznatim osobama iz domaćeg javnog života. Stotinjak gostiju spretno su posluživali glazbenici Marina Tomašević, Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom, Saša Antić iz TBF-a, Lea Dekleva, glumac Goran Grgić, doktor estetske medicine Nikola Milojević, chef Mate Janković, poslovna žena i kreatorica Lana Biondić, tv voditeljica Paola Poljak,  urednica HTV-a Ljiljana Vinković te pisac Hrvoje Šalković.
Program večeri, koji je svojim nastupom uveličala sopranistica Antonela Malis, vodila je Karmela Vukov Colić a kad je započela aukcija vina u pomoć je pozvala Marinu Tomašević i Gorana Grgića koji su sjajno odradili posao hostesa. Sva vina su prodana uglednim uzvanicima kao i večere koje je u cijelosti sponzorirao jedan od najboljih hrvatskih restorana Apetit City. Dakako goste – donatore pozdravila je na početku večeri Jadranka Granić, predsjednica upravnog odbora Dore a na kraju im se na velikodušnosti zahvalila Ana Pavlović, ravnateljica Dore.
U proteklih 20 godina Dora je pomogla preko 7000 djece i mladih iza kojih stoje teške životne priče i neizmjerna želja za školovanjem. Izraženo u brojkama Dora je do sada dodjelila pomoć u protuvrijednosti od 6.000.000,00 eura.
Gordana Boić T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code