PRIKUPLJENO  634 TISUĆA KUNA U AKCIJI MALI DOM ZA VELIKE LJUDE

PRIKUPLJENO 634 TISUĆA KUNA U AKCIJI MALI DOM ZA VELIKE LJUDE

27. rujna, 2013.

autizam

U prostorijama Centra za autizam, Vile Velebita bb, u utorak 24. Rujna održana je  konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni rezultati humanitarne akcije Mali dom za velike ljude.

Humanitarnom akcijom do danas je prikupljeno 634.469,62 kuna, a zajedno sa sredstvima koje donira Grad, uložena su u preuređenje prostora u četiri stambene cjeline i njihovo opremanje, a ovih dana bi trebali početi i radovi na sanaciji krovišta, te hortikulturno uređenje dvorišta. 
Ravnatelj Centra za autizam Ivica Dokleja zahvalio je gradonačelniku i Gradu Zagrebu što se uključio u akciju, te naglasio kako život u stambenoj jedinici svakoj pojedinoj osobi omogućava da jasnije izrazi svoje želje, ali i da ih realizira. 
Predsjednica Udruge Kišni čovjek Anita Dražetić najavila je akciju trgovačkog centra Garden Mall, koji će povodom svog rođendana organizirati slikanje Milenijske fotografije logotipa Centra za autizam. Na krovu centra učenici će napraviti tri plave pazle koje simboliziraju predškolski, osnovnoškolski i program odraslih kao nerazdvojnu cjelinu u pomoći osobama s autizmom. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code