PREMIJER U VEZI S ČLANICOM GRUPE E.N.I

PREMIJER U VEZI S ČLANICOM GRUPE E.N.I

29. travnja, 2013.

 

7e6c7be40dbd21b87c7e53788f153bdd gallery lw

Kad je u Rijeci sastaje se s Ivonom Maričić

 

Piše: Dražen Stjepandić

Već je bilo objavljeno da je Zoran Milanović veliki obožavatelj grupe E.N.I. Poznato je da je ta riječka ženska pop skupina naklonjena SDP-u, pjevali su za partijaše u nekoliko predizbornih kampanja. Prvi put su jasno i nedvosmisleno uz tadašnju oporbu stali uoči izbora 2000. Cure su jasno rekle da za razliku od drugih kolega i kolegica, koji obično ističu da samo odrađuju svoj posao, one su uz Parni valjak, Gibonnija i Bareta rekle da za oporbu nastupaju iz svjetonazorskih pobuda. Otada ih obožava i Zoran Milanović, tada djelatnik Ministarstva vanjskih poslova koji je u diplomatsku službu iz Trgovačkog suda dospio preko Ive Sanadera.  

Sve su to poznati podaci jedino još nije bilo javno objavljeno da je aktualni hrvatski premijer zajedničkim slušanjem glazbe grupe E.N.I s jednom od članica postao mnogo bliži i prisniji, još prisniji i bliži nego što je to većina obožavatelja sa svojim idolima.

Dobri poznavatelji tvrde da se  sadašnji premijer s pjevačicom grupe ENI Ivonom Maričić ne druži samo zbog glazbe, nego da su u dugogodišnjoj ljubavnoj kombinaciji. Svaki put kad je u Rijeci ili blizini crvenokosa Ivona dobije poziv od svog obožavatelja i obično se sastanu.

 

KAMENJE PO PREMIJEROVOM AUTOMOBILU

 

Na treću godišnjicu dogovora za  koaliciju,  sada vladajuća politička ekipa nedavno se okupila u restoranu Kukuriku u Kastvu, po kojem je koalicija i nazvana. Među njima je bio i prvi esdepeovac, došao je pozdravio se s drugovima i  ubrzo se među prvima izgubio. Kamo se uputio većina njegovih najbližih suradnika dobro je znala, a posebno Slavko Linić. Nedugo po odlasku iz restorana Kukuriku službeni premijerov automobil bio je parkiran blizu stana članice grupe E.N.I Ivone Maričić. Premijerova pratnja je čekala u autu i onda se zbio događaj o kojemu je proteklih dana brujala Rijeka.

Naišli su neki mladići i iz nekog njima znanog razloga na premijerov službeni automobil počeli bacati kamenje. Luksuzni državni auto su tako malo oštetili. Premijerovi tjelohranitelji su izašli iz auta i potrčali za mladićima koji su se dali u bijeg, odmah  su  incident  prijavili policiji u Rijeci i policajci su se dali u potragu. Mladiće je tražilo nekoliko ophodnji. Navodno su ih tražili na dvadesetak mjesta dok ih nisu uhvatili. 

Za to vrijeme pjevačica iz grupe E.N.I je bila sa svojim obožavateljem.

 

PIJEVAC IZ KUKURIKU KOALICIJE

 

Što su radili samo je njima znano, a svašta se šuška i priča. Svojedobno se digla velika bura kad je saborska zastupnica HDZ-a Đurđica Sumrak u Saboru javno tada vođu oporbe optužila da tuče ženu. Poslije toga tekstovi o “sumraku demokracije zbog kleveta gospođe Sumrak” pojavili su se kao gljive poslije kiše. Optužbe Đurđice Sumrak naišle su na zgražanje, malo tko joj je povjerovao, a ljudi koji su nam ispričali priču o potjeri za mladićima koji su bacali kamenje na premijerov automobil o čemu bruji Rijeka, rekli su nam i za premijerovu vezu o čemu se dugo šuška i dodali da premijer navodno ne udara samo ženu nego “nabuba”i pjevačicu čiju grupu toliko obožava. Ponaša se kao pijevac u kokošinjcu. Možda Kukuriku koalicija nije nazvana tako samo zbog restorana u kojem je nastala, nego i zbog nasilnog  premijerova karaktera.

Ivona Maričić do sada se u javnosti nije ni žalila ni hvalila zbog premijerovih posjeta. Premijerove posjete je držala u tajnosti, koliko je to naravno u ovoj maloj zemlji moguće. Jednako tako ponašali su se i mnogi drugi za koje premijerova druženja s pjevačicom kod nje u stanu nisu nikakva tajna. Mi smatramo da treba pisati i o privatnom životu vodećih hrvatskih dužnosnika posebice ako on odstupa od slike koju žele prikazati u javnosti. U krevetu se događaju mnoge važne odluke i javnost to ima pravo znati kako se odlučuje o njihovoj sudbini. To nije više samo trač, kao što smo smatrali da ni medecinska  dijagnoza u slučaju Janeza Janše nije samo njegova privatna stvar.

 O Ivoni Maričić izvan konteksta grupe E.N.I rijetko se pisalo. Rođena je u Rijeci

 20. ožujka 1980. u znaku ribe. Omiljeni moto ili citati su joj: “Sreća prati hrabre”, “Tko rano rani, dvije sreće grabi” i “ Nikad ne reci …

U grupi E.N.I je od samih početaka1996., kad su se četiri djevojke odvojile od ženske vokalne skupine “Putokazi”. Kao i Putokazi 1993. s Novkovićevom pjesmom “Don’t ever cry” i grupa  E.N.I je  Hrvatsku predstavljala na Eurosongu 1997. s pjesmom “Probudi me”. Pjevale su u sklopu programa priređenog povodom posjeta Georga  Busha u Hrvatsku…

Raspadom grupe Divas E.N.I. su postale najdugovječniji ženski bend u Hrvata. Do sada su isticale da nikada njihovi privatni životi nikad nisu punili naslovnice domaćih tabloida. No, kao što kaže jedna od omiljenih Ivoninih izjava: Nikad ne reci nikad! T

 

26 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Danica
  #1 Danica 2 lipnja, 2013, 13:25

  Na stranu politika,ali on je zbilja zgodan i markantan muskarac,doduse sada izgleda malo losije otkad je na vlasti,stres i godine cine svoje,ali razumijem da se zene otimaju,sve mu ide u prilog-obrazovan,pametan,zgodan,elokventan,samouvjeren,sarmantan,uspjesan,jednom rijecju alfa muzjak kako je rekla gđa Milanovic u jednom intervjuu.Svaka cast gospodji na izboru muza,ali ni ona ne zaostaje puno.Zbilja su lijep par. Nadam se da ovakvi naslovi nece pokvariti tu idilu. Gospodja je inteligentna,nece dopustiti da ista narusi to bracno savrsenstvo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. ZAGORKA
  #2 ZAGORKA 7 svibnja, 2013, 11:06

  kod nas v zagorju veliju “mirna voda brege dere…”

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. brzi
  #3 brzi 7 svibnja, 2013, 10:23

  Navedeni tekst je potpuno istinit 🙂 Veza Zokija i Ivone traje već nekoliko godina..vjerujte znam iz druge ruke..Žena ga je skužila pa se sve malo utišalo ali strast je ostala a Sanjica dobila po lampi..jadna a i ona je bila fan grupe ENI..

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Guest
  #4 Guest 6 svibnja, 2013, 17:08

  [quote name=”matex”]Bolje da ZOKA udara po Ivoni nego po ovoj sirotinji…..trebao bi povesti i Linića sa sobom….[/quote]
  radi relaksacije, a niti čika Jovi ne bi škodilo,malo da se otkači od Ace Štule.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Lovro
  #5 Lovro 5 svibnja, 2013, 07:54

  ENI je dobar bend

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Mislav
  #6 Mislav 3 svibnja, 2013, 16:57

  S obzirom da je njegova vlastita supruga, drugarica Milanović javno u interviewu navela da ona voli što je njen Zoran arogantan macho mužjak, lako moguće da je sve navedeno istina,a vjerovatno ga je upravo ona uspjela uvjeriti da je njegovih 12 cm, ustvari 21 cm, pa dripac tako nazvao partijski plan?
  Problem je što se dotični arogantno kao macho mužjak ponaša tako i van spavaće sobe, međutim ako je tako kako kaže drugarica Milanović onda bih ja na njegovom mjestu bio sa sve četiri E.N.I.-ce odjednom a ne samo sa jednom, jer su sve četiri bez zamjerke !

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code