PREDSTAVLJANJE BOLIDA MRKI  MEĐED

PREDSTAVLJANJE BOLIDA MRKI MEĐED

8. svibnja, 2013.

542721 594506417245477 692861132 n

FSB Racing Team čini 25 studenata i studentica Fakulteta strojarstva i brodogradnje, koji su proteklu godinu proveli osmišljavajući, projektirajući, računajući i na kraju konstruirajući Arctosa (od milja zvanog Mrki Međed), gotovo pola milijuna kuna vrijedan bolid za ovogodišnju sezonu, koji će se već ovoga ljeta okušati na užarenim stazama Njemačke i Mađarske. Osim samog vozila, studenti su se morali pozabaviti i izradom kompletnog poslovnog plana i napraviti cost report, a cijeli će svoj projekt trebati i opravdati pred grupom međunarodnih sudaca.

Kako sami kažu, s ovakvim projektima je uvijek gusto, a posao još nije potpuno gotov (pitamo se sizifovski, da li je ikada gotov?!). Ipak, za svega par dana, točnije u petak, 10. svibnja, Arctos će prožmiriti iz garaže, ugledati svjetlost dana i javno se pokazati svim zaljubljenicima u oktan, ali i vjernim pratiteljima i obožavateljima (nadamo se, zbog morala ekipe, da postoje i formula student groupies koje znaju ‘proslaviti’ sa svojim idolima).

Predstavljanje će se održati u dvorani A Fakulteta strojarstva i brodogradnje s početkom točno u podne, a osim samog bolida, gosti će moći upoznati Rossa Brawna, Sebastiana Vettela, Fernanda Alonsa i druge formulaše, ili barem njihove hrvatske verzije.

IZVOR:www.ideš.net T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code