PREDSTAVA LUKE VIDOVIĆA ZA POPLAVLJENE KRAJEVE

PREDSTAVA LUKE VIDOVIĆA ZA POPLAVLJENE KRAJEVE

22. svibnja, 2014.

ciribu-ciriba mejl-plakat speleolog Custom

Nakon više od godinu dana provedenih u Kulturno informativnom centru u Preradovićevoj ulici, Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem, 24. svibnja seli na novu lokaciju u Novi Zagreb u Kulturni centar Travno (Ulica Božidara Magovca 17), a sav prihod od prodanih ulaznica ići će u humanitarne svrhe za žrtve poplava u istočnoj Hrvatskoj.  

Mnogobrojna zanimanja koja je, ovaj dječji zabavno-edukativni program, predstavio najmlađoj publici i njihovim roditeljima, niti ovaj put neće vas razočarati. Sada imate priliku ući u misteriozni svijet špilja. Sve ono što ne znate, a voljeli biste znati, o ovom prekrasnom prirodnom fenomenu, možete saznati upravo na Čiribu Čiriba i vesela zanimanja, jer Luki u goste dolazi speleolog – istraživač špilja. Putovanje u središte Zemlje je nemoguće, no možete si priuštiti barem virtualni ulazak ispod Zemljine kore.

Uz Lukine čarobne trikove u kojima mališani aktivno sudjeluju, kroz smijeh, igru i zanimljive hypo poklončiće, sat vremena proći će u trenu.

Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji, odnosno po cijeni od 25 kuna na dan predstave T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code