PREDSJEDNIK JOSIPOVIĆ NA 25. SALAMIJADI U SAMOBORU

PREDSJEDNIK JOSIPOVIĆ NA 25. SALAMIJADI U SAMOBORU

29. ožujka, 2012.

ivo_josipovic_c

Ovogodišnja 25. Samoborska salamijada bit će održana u petak 30. ožujka na Trgu kralja Tomislava uvodeći nas u bogati vikend gastro doživljaja u Samoboru. Očekuje se 1000 gostiju u šatoru koji će biti postavljen i za Salamijadu i za Proljetni sajam. Ulaznice su u prodaji u Turističkoj zajednici grada Samobora po cijeni od 140 kn, u što je uključena bogata večera koju priprema deset ugostitelja iz zemlje i inozemstva.

Ovogodišnja manifestacija po mnogočemu je posebna. Uz proslavu malog jubileja, 25 godina neprekidnog održavanja ove manifestacije, čiji je pokrovitelj sam Predsjednik RH dr. Ivo Josipović koji je najavio svoj dolazak, priredbi će prisustvovati veliki broj uglednika iz političkog, kulturnog, društvenog i javnog života naše zemlje i inozemstva, kao i veliki broj poznatih gospodarstvenika.

Internacionalnom ju čine gosti i natjecatelji iz Austrije, Mađarske, Slovenije, Slovačke, Italije i Srbije. Rekordan je broj natjecatelja iz inozemstva, preko 40 salama pristiglo je na ocjenjivanje iz susjednih država.

Voditelj programa je gospodin Mislav Maroević, a zabavni dio programa prepušten je glazbenom sastavu „Baruni“. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code