DANIJEL SRB SE POPEO NA MONT BLANC

DANIJEL SRB SE POPEO NA MONT BLANC

12. kolovoza, 2014.

 

daniel srb mont blanc Custom

Predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb, zajedno s osječkom penjačkom ekipom prošli tjedan je osvojio najviši vrh Europe Mont Blanc (4810 m). Iako je klimatski ljeto, valja znati da je  uspon na Mont Blanc uvijek težak i da  iznad 4000 metara  vladaju zimski uvjeti, vrijeme s dosta snijega i jakim vjetrom što se i vidi na slici s vrha Mont Blanca.

Kako to običaji i nalažu predsjednik Srb je  na najvišem vrhu Europe zajedno se ekipom razvio zastavu Republike Hrvatske. Od petka 8. kolovoza 2014. godine  pravaši se mogu pohvaliti da imaju predsjednika koji je osvojio najviši vrh Europe Mont Blanc.

Danijel Srb se u mladosti bavio veslanjem. T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Torcida
  #1 Torcida 19 kolovoza, 2014, 11:24

  Ako bude pravde, ovaj mjesec se HSP vraća njenom legalno izabranom i nelegalno izbačenom predsjedniku Dobroslavu Paragi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. racdanekazemku
  #2 racdanekazemku 14 kolovoza, 2014, 14:37

  i sta sad on se popeo navr k..dok Hrvatska polako ali sigurno tone u “marijansku brazdu’ na dnu oceana. koje k.. koristi Hrvatima od njegova penjanja, osim sto su tu njegovu silnu potrebu da se popne navrh svijeta, vjerojatno financirali.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Roter
  #3 Roter 12 kolovoza, 2014, 13:07

  Popeo se sa svojim prijateljima masonima iz rotary kluba u Osijeku. Usput možeš i ostati na toj planini i pustiti da se HSP vrati njenom osnivaču i prvom predajedniku kojeg su Hadezeovci uništili.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code