PRAZNIK ZDRAVLJA I SPORTA NA HVARU

PRAZNIK ZDRAVLJA I SPORTA NA HVARU

13. kolovoza, 2013.

revelin 1

Najsunčaniji hrvatski otok Hvar ove subote slavi zdravi život! U sklopu projekta POKRENI SE u gradu Hvaru ispred gradske lože 17. kolovoza u 9.30 sati građani i turisti će imati priliku besplatno odraditi jutarnji trening i time napraviti dobro djelo za vlastito tijelo.  

Vijesti i slike s jednog od naših najljepših otoka zahvaljujući turističkoj zajednici i Gradu Hvaru ove će subote biti ponešto drugačije, a umjesto skupih jahti i najmodernijih stylinga prikazat će Hvar koji se budi u ljetno jutro vježbajući, osvještavajući vlastito tijelo za bolje sutra.

Pozivamo sve građane Hvara i one koji se na otoku trenutno odmaraju da nam se pridruže i prijave se za besplatno vježbanje na HYPERLINK “http://www.pokrenise.hr” www.pokrenise.hr. Upravo će ove subote na Hvaru od stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba doznati zašto je upravo Sunce pokretač života, zašto nam je ono bitno u svakodnevnom životu ali doznat će i mnoge zanimljivosti o njegovom značenju i utjecaju na sport i rekreaciju. Partneri projekta osigurali su sve potrebno poput KOZMO prostirki za ugodno vježbanje, vodu Jana, te razne poklone poput majica i magazina Men’s Health, ali i brojna druga iznenađenja. T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code