Pomirili se Severina i Milan

Pomirili se Severina i Milan

21. studenoga, 2012.

19999 142540 af

Naime, kako izvor blizak srpskom biznismenu otkriva, njegova upornost urodila je plodom, pa je uspeo da omekša srcehrvatske pevačice.

– Ma Milan nije ni sa Maijom Karan, ni sa Vanjom Kostić, sa kojom ste ga uslikali u “Modi”. On se pomirio sa Severinom – rekao je izvor i dodao da se Popović namerno u javnosti pojavljuje u blizini lepih žena jer ga mediji nerviraju.

– Severina popušta skroz. On jeste težak čovek, ali ipak su se pomirili. A ono sa Marijom Karan i ovo sad sa Vanjom je samo fora jer ga vi iritirate – ispričao nam je izvor blizak Popoviću, koji objašnjava zašto mediji nerviraju Milana:

– Ma svašta ste objavljivali o Severini i o njemu i to su se zaista smučilo, neće da zna ništa. On će i dalje da se pojavljuje sa Vanjom u javnosti, namerno – rekao je izvor.

Međutim, kada smo kontaktirali sa Severininim menadžerom Tomicom Petrovićem, nakon dužeg ubeđivanja da ne objavljujemo ovu priču, on nam je dao nimalo konkretan odgovor na pitanje da li su Severina i Milan u kontaktu i da li su se pomirili.

– O njihovim privatnim stvarima ne bi trebalo da pričam za medije. Mogu vam jedino reći da se u njihovom odnosu u poslednjih par meseci nije ništa promenilo.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code