POLICIJSKI PROGON A-HSP-a

POLICIJSKI PROGON A-HSP-a

25. srpnja, 2013.

Dražen Keleminec

Milorad Pupovac policiji prijavio Dražena Keleminca

 

Napisao: Dražen Keleminec predsjednik A-HSP-a

Danas, 24. srpnja 2013. godine u 16, 00 sati preko mobitela pozvan sam da  dođem 25. srpnja 2013. ( četvrtak ) na odjel  kriminalističke policije u Zagrebu , zbog odlaska u prostorije Srpskog narodnog vijeća  Milorada Pupovca, i uručivanju mu otvorenog pisma. Saznao sam da me je osobno prijavio policiji Milorad Pupovac.

Smatram da je ovo novo zastrašivanje i da je nedopustivo  da  Hrvatska policija , a pogotovo odjel kriminalističke policije obrađuje ovu prijavu. Smatram da kriminalistička policija ne smije obrađivati politička pitanja. Na ovaj način dokazuje se da u RH nema demokracija te pravo na mišljenje i dijalog. Vrijeme komunističke UDBE trebalo bi biti iza nas,  ali na žalost Hrvatska je danas u raljama starih UDBAŠA i njihovih sinova.

Također, obavještavam medije i cijelu Hrvatsku javnost da se  na mene i dalje radi pritisak.  Vrh MUP-a na čelu sa Tomislavom Kramarkom još 2010. godine protiv mene je pokrenuo sudski progon zbog organizacije prosvjeda u Srbu. Naravno , u optužnici protiv mene stoji : NETKO JE U PJESMI MARJANE, MARJANE VIKAO UBI, UBI SRBINA. Zanimljivo, prijava se odnosi protiv mene, a piše  da je netko drugi vikao nešto za koje ja nikada nisam čuo ! Naravno prijava je i tada napisana , nakon otvorenog pisma Tomislavu Karamarku u Slobodnoj Dalmaciji,  upravo od Milorada Pupovca i to samo zato što sam se osudio suprostaviti veličanju četničkih zločina u Srbu i okolnim selima 1941. godine nad Hrvatskim stanovništvom te organizirao uz pomoć prijatelja i suradnika prosvjed. Želim reći da je prije dva tjedna odžana sudska rasprava, a baš na današnji dan 24. srpnja 2013. nova rasprava. Vjerujem u pravosuđe i siguran sam da ću biti oslobođen lažnih i podlih političkih prijava.

Dana 25. srpnja 2013. doći ću sa zadovoljstvom na policiju, a postavit ću im pitanje, šta je sa mojom prijavom prošle godine protiv Milorada Pupovca. Posjedujem potvrdu I POLICIJSKE POSTAJE ZAGREB pod rednim brojem 511-19-27/3-4392/12

U potvrdi se navodi sljedeće :  Dana 25. 07. 2012. pristupio u službene prostorije I PP zagreb, PUZ-a kojom prilikom zatražio da Ministarstvo unutrašnjih poslova RH zabrani održavanje skupa koji će se dana 28. 07. 2012. održati u Srbu pod nazivom „Ustanak antifašista u RH „, jer smatra da će se tog dana veličati četništvo, odnosno četnički zločini koji su počinjeni na teritoriju RH.

PONOVNO TRAŽIM DA POLICIJA ZABRANI SKUP U SRBU OVE GODINE I ZABRANI VELIČANJE ČETNIKA.

TAKOĐER POZIVAM SVE BRANITELJE  DOMOVINSKOG RATA, PRAVAŠE I DOMOLJUBE DA DOĐU I OVE GODINE NA PROSVJEDNI SKUP PROTIV VELIČANJA ČETNIKA U SRBU, DANA 27. 07. 2013.  S POČETKOM OD 11,00 SATI,  JER „ U SRBU SE BRANI HRVATSKA „.

U PRILOGU JE PISMO ZBOG KOJEG ME MILORAD PUPOVAC PRIJAVIO !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
Zagreb, Ilica 31

– Srpsko narodno vijeće
Milorad Pupovac

Sramite se da i ove godine slavite četnički ustanak u Srbu, 27. 07. 1941. godine Taj datum ujedno je bio i početak ubijanja i čišćenja okolnih sela od Hrvata. U Srbu 27. 07. 1941. godine nije bilo ustaša niti partizana, već četnika koji su bili u sprezi sa fašističkom Italijom.
Selo Boričevac 1941. godine četnici su u potpunosti spalili. Zatim su zaustavili vlak koji je prevozio hodočasnike iz Sv. Ane i sve ih smaknuli. Katoličkog svećenika su ubili i nataknuli na ražanj. Osim toga, 25. srpnja 1990. Vojislav Šešelj je održao miting u Srbu i pozvao na balvan revoluciju te se ponovno krenulo u protjerivanje i ubijanje Hrvata u Hrvatskoj. Sada 2013. godine , a i prijašnjih godina želite izjednačiti antifašizam i četništvo ,što Vam neće poći za rukom.
Kao saborski zastupnik u Hrvatskom saboru sramite se što organizirate proslavu i veličanje pljačke, nasilja i ubojstva koje su počinili četnici sa svojim vođom Momčilom Đujićem. Ponovno Vas upozoravamo da vam vaše četničko orgiranje u Hrvatskoj neće proći.
Mi smo spremni obraniti nevine Hrvatske žrtve, koje su pale od Vaših hvaljenih zločinaca četnika !

Bog i Hrvati !
Zagreb, 18. 07. 2013.

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

www.hrvatskipravasi.hr

predsjednik, Dražen Keleminec T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code