POKRENI SE U ZADRU

POKRENI SE U ZADRU

25. srpnja, 2013.

pokreni se pozdrav zadar

Sunce i Morske orgulje u četvrtak 25. srpnja bili vjetar u leđa desecima zadarskih vježbača koji su se priključili nacionalnom projektu POKRENI SE! I zajedno s proslavljenim sportašima poslali su poruku dalje Hrvatskom kako je za vlastiti boljitak potrebna samo dobra volja i malo slobodnog vremena. Proslavljena odbojkašica Barbara Jelić Ružić, košarkaš Tomislav Zubčić i glumac Duško Modrinić podržali nacionalni projekt.

Lokacija pored moderne zadarske instalacije Pozdrav Suncu te morskih orgulja koje su cijelo vrijeme svirale prekrasnu morsku pjesmu bili su odlična kulisa za vježbanje. Nakon dubrovačkog Revelina i pulske Arene, ovo je prva lokacija tik do mora pa su vježbači educirani, od strane dekana Kineziološkog fakulteta iz Zagreba prof. dr.sc. Igora Jukića, kako je upravo jedno od najboljih mjesta za vježbanje zbog mnogih svojstava koje kao prirodno vježbalište donosi.

Zahtjevne pripreme za zajedničko vježbanje koje je tim provodio u Falkensteiner hotelu Funimation pokazale su se kao pun pogodak, a svoja su znanja kineziolozi građanima rado prenosili nakon samog vježbanja.

Brojni vježbači za svoj su dolazak i vježbanje nagrađeni KOZMO prostirkama za vježbanje, vodom Jana, magazinom Men’s Helath, ali i brojnim drugim iznenađenjima.T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code