„POKRENI SE!“ NA BANJAMA U DUBROVNIKU

„POKRENI SE!“ NA BANJAMA U DUBROVNIKU

20. lipnja, 2014.

article home 1403117249pokreni se 15-180614

Jedna od najljepših plaža svijeta, dubrovački East West na Banjama privukao je brojne ljepotice koje su u društvu sportaša slavile zdravi život uz projekt Pokreni se! Sunčano poslijepodne mnogi su iskoristili kako bi se aktivno uključili u projekt koji promovira zdravi i aktivni život a iz Dubrovnika šalje poruku o koristi vježbanja uz svjež morski zrak.

“Iskoristimo svaku prIliku dok smo na odmoru ili uz more. Vježbe u vodi su odlične za postizanje dobre tjelesne forme koju trebamo očuvati tijekom cijele godine. Ukoliko još niste, pokrenite se i iskoristite barem pola sata dnevno kako bi njegovali vlastito tijelo i na taj način spriječili eventualne bolesti te aktivirali pozitivnu energiju!“ – izjavila je profesorica kineziologije Lucija Mudronja.

Ispunjene dubrovačke Banje privukle su brojne vježbače koji su lijepo vrijeme iskoristili kako bi nam svima poslali poruku za što aktivniji život. Aktivni su bili i vaterpolisti dubrovačkog Juga koji su vlastitim primjerom i vježbanjem pokazali kako su spretni i na suhom kao i u vodi.

“Iako je veći dio naših treninga u vodi, vježbanje na suhom, kao ovaj trening s elastičnim trakama, izrazito je zanimljiv i nimalo lagan. Svi smo se dobro namučili a sve koji još nisu, pozivamo da se aktiviraju i promjene loše statistike prema kojima je većina Hrvata neaktivna. Uživajmo u sportu i rekraciji a naše će nam tijelo zahvaliti na najbolji mogući način!“ – izjavio je vaterpolist Juga Marko Macan koji je u društvu kolega sportaša i voditeljice Darije Mikulandre Žanetić predvodio dubrovačko vježbanje.

Grad Dubrovnik i turistička zajednica grada Dubrovnika podržli su projekt Pokreni se a prekrasna slika jedne od najljepših plaža svijeta ispunjenih vježbačima putuje u svijet.

Pokreni se nastavlja promoviranje aktivnog života već 10. srpnja u Šibeniku, a treneri Ana Forko, Lana Leskovar i Fedor Kulušić na raspolaganju su za sve savjete svim zainteresiranim građanima putem službene web stranice www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Health, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućio je dolazak tima na dubrovačko vježbanje.

Prijavite se i Vi za vježbanje Šibeniku, Tuheljskim Toplicama i Zagrebu na www.pokrenise.hr .T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code