Počinje snimanje srpsko-hrvatskog VIP Survivora, takmičari već u Kostarici

Počinje snimanje srpsko-hrvatskog VIP Survivora, takmičari već u Kostarici

13. siječnja, 2012.

18387_su4_ahl

Učesnici rijalitija „Survajver” otputovali su na Kostariku gde će u nedelju, 15. januara, početi snimanje prvog zajedničkog srpsko-hrvatskog šoua.

Učesnici su putovali u tri grupe, a poslednja je juče preko Frankfurta odletela u centralnu Ameriku, gde će preživljavati čak 45 dana.

U nedelju će najzad početi prvi srpsko-hrvatski, a ukupno četvrti rijaliti-šou „Survajver”, koji će u Srbiji prenositi Prva srpska televizija, a u Hrvatskoj RTL. Šou je zamišljen tako da u 45-dnevnom takmičenju, u jednoj od najsurovijih zemalja na svetu, učestvuje po 11 učesnika iz obe zemlje.

VIP takmičari čija psihofizička spremnost zadovoljava uslove života u izolaciji boriće se u neljudskim uslovima, a samo oni najuporniji i najjači izdržaće do kraja.

Kako se spekuliše, u „Survajveru 2012″ učestvovaće srpska manekenka Nevena Milićević, koja živi i radi u Njujorku, voditeljka emisije „Gold mjuzik” Divna Milovanović, hrvatska starleta Ava Karabatić i supruga i ćerka pokojnog Dina Dvornika – Danijela i Ela Dvornik. Poziv su odbili sportisti Nikola Lazetić i Vanja Grbić, predsednica kompanije „Mis Ju” Vesna da Vinča i mnogi drugi. Voditeljka emisije „sa hrvatske strane” biće Antonija Blaće, a sa srpske glumac Andrija Milošević.
Izvor:http://www.pulsonline.rs/ T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code