OTROVAO JE SVOJU MAJKU SAD MUČI DJECU, A SOCIJALNA SLUŽBA U IMOTSKOM GA ŠTITI

OTROVAO JE SVOJU MAJKU SAD MUČI DJECU, A SOCIJALNA SLUŽBA U IMOTSKOM GA ŠTITI

13. listopada, 2014. 70 komentara

 tanja

U medijima napadana Tanja Milas prvi put iznosi svoju priču

Napisao: Igor Drenjanjčević

Portal Tjedno je došao do novih saznanja u svezi ubojstva starice Ane Milas u Imotskoj krajini, koje se dogodilo 2010. Tragičnu priču s velikim medijskim odjekom naša nova saznanja prikazuju u potpuno drugom svijetlu.  Svojedobno se Tanju Milas teretilo da je svekrvu otrovala insekticidom karbofuranom u njihovoj obiteljskoj kući u Zmijavcima kod Imotskog. Učinila je to, tvrdi optužnicom Državno odvjetništvo, kako bi se riješila brige o skrbi nepokretne žene, koju je hranila i čistila tri godine. Otrov je uzela iz staklenke u ostavi i dala ga starici s hranom pa je Ana Milas ubrzo nakon što je pojela obrok umrla od posljedice trovanja insekticidom. Smrt je ustnovio njen muž liječnik Ivan Milas. U njegovu krivicu se nije odmah posumnjalo. Umjesto toga mediji su Tanju Milas proglasili snahom iz pakla, bez da je dokazana ikakva krivnja.

Prije bilo kakvog slučaja  i sumnje u nasilnu smrt Ane Milas dogodio se nasilnički čin lokalnog liječnika, muža Tanje Milas. U jednoj prepirci, gdje je muž smatrao da ga tadašnja supruga Tanja Milas vara, preko facebooka, teško ju

je ozlijedio, te je bila pozvana i lokalna policija. Lokalna policija je sukob svela na činjenicu kako su se supružnici malo poriječkali i nisu davali poseban značaj tomu sukobu. 

Ipak ozljede su bile toliko opasne da je Tanja Milas morala u splitsku bolnicu, nakon koje je dala iskaz i splitskoj policiji, koja je djelo okarakterizirala kao kazneno djelo. Zanimljivo kako taj sukob i čin nasilja nije bio dovoljan da socijalna služba odvoji majku i djecu od nasilnika. Policija i socijalna služba su potpuno zakazali, što se na kraju pokazalo potpuno jasno u dodjeli djece na razvodnoj parnici. Vjerojatno bi i policijska istraga imala drugi tijek oko ubojstva starice. Policija i socijalna služba podržali su nasilnika što je njemu dalo krila u njegovim drugim manipulacijama. 

Nakon toga Tanjin bivši suprug liječnik počinje priču kako je Tanja otrovala njegovu majku. Mediji je proglašavaju ženom iz pakla. Logički se postavljaju pitanja zašto se muž sjetio tek naknadno optužiti svoju suprugu, kako je znao uzroke smrti, a za vrijeme ubojstva nije bio kod kuće?

Tijelo starice je eshumirano sedam mjeseci poslije smrti. I ustanovljen način smrti o kojem su muž Tanje Milas i njegova sestra Jagoda već naveliko govorili. Iako nitko od njih nije vidoviti Milan, oni su prije nalaza obdukcije znali rezultat. Zlobnik bi rekao da je muž tim činom skrenuo pozornost sa nasilja nad Tanjom i uspio pozornost staviti na ubojstvo majke. Optužbom vlastite žene za ubojstvo dobio je prednost u dodjeli djece i povjerenje socijalne službe u slučaju brakorazvodne parnice, koja je pokrenuta nakon prebijanja supruge. 

Nakon tako teške optužbe za ubojstvo Tanja Milas nije bila pritvorena, što je neobjašnjivo prema mogućoj kazni za to djelo zatraženoj od državnog odvjetništva. Izgleda da i odvjetništvo nije vjerovalo u tu priču, već samo lokalne institucije priklonjene ocu djece.

Zanimljivo, da je baš Tanja Milas “snaha iz pakla” jedina brinula u kući o ubijenoj starici, iako je starica imala živuću djecu, među kojima je i Tanjin suprug, a što nadležne službe nisu primijetile kao devijaciju, praktički snaha je više vodila brigu o majci, nego njena djeca i kao takvo je nekako nepovezivo sa činom stavljenim na teret. Nikoga nije zabrinjavala nebriga djece za vlastitu majku Anu. Policiju nije brinula niti činjenica kako smo doznali da je Tanjin muž otrov koristio za tuđe kućne ljubimce, koji završe neželjeni u njegovom dvorištu, pa prema tome znao je s čim raspolaže i način djelovanja otrova. I kasnije, baš je sin liječnik prvi konstatirao i često je ponavljao kako mu je majka ubijena otrovom.

Sutkinja Ivona Rupić je oslobodila Tanju Milas krivnje za ubojstvo na suđenju postavljajući pitanje:

-Je li moguće da je to napravio netko drugi? – zapitala se u obrazloženju presude sutkinja Rupić… Za čudniji način završetka suđenja nismo čuli. Umjesto rješenja slučaja, sutkinja sama sebi postavlja pitanja?!

Stigmatizirana Tanja izvukla je malu satisfakciju za ono što su joj mediji i obitelj učinili. Izgubila je dom, ugled i djecu, jer su neki službenici presudili  o dodjeli djece prije odluke suda u brakorazvodnoj parnici. Kriva ili nevina za imoćanski kraj ona je obilježena za sva vremena. Posao ne može dobiti, djeca su kod muža protiv koga se vodio postupak za nasilje, ali nikada nije zanimljivo dovršen, socijalna služba  takvom ishitrenom odlukom oduzela je djecu od majke i dala čovjeku, koji je bio nasilan. Mediji su takvo ponašanje još samo potencirali i pomogli u uništavanju jedne sudbine. Presudom suda u Splitu Tanja je nevina, a bezobrazluk medija ide tako daleko da ju u članku nazivaju “oslobođena snaha iz pakla”! Svjesno i dalje pojedinci ne poštuju odluke suda i koriste svoju moć za uništavanje Tanje Milas. Njen suprug Ivan Milas je i dalje žrtva za okolinu prema toj priči.

Ovo je Tanjina priča, po prvi put u javnost iznesena preko portala Tjedno.

-Suživot u obitelji s brojnim problemima meni nije bio nimalo lak. Mužev otac obolio je od raka, te je Ivan svu krivnju za njegovu bolest svaljivao na svoju tada živu majku, govorio često u mojoj prisutnosti ‘ti si kriva što je on obolio, kurvo’. Na pitanja zašto prozivaš majku kurvom i zbog čega je ona kriva što je otac obolio, rekao bi ‘zato što ga nikad nije poštivala kao čovjeka, nije mu kuhala, čistila, prala, trošila je novac na gluposti…’

Zbog silnih problema unutar te obitelji, sekiracija, često se povlačim u sobu zbog svađa i završavala sam dan u plaču. Trudnoća i porod mog prvog djeteta su mogli završiti pogubno, jedva smo ostali živi.

Njegov otac je uvijek govorio da idem od njega, kako on nije dobar, međutim napustiti brak u Imotskoj krajini bez obzira na udarce i sve ostalo nije bilo lako, te sam trpjela i šutjela. Stanje u obitelji se dodatno pogoršalo kad je otac moga muža umro u petom mjesecu 2001.-kazala nam je Tanja Milas.  

Nakon smrti oca Ivanov brat Marko Milas, sestra Jagoda Kegalj i tada živa majka počeli su se svađati oko diobe imovine. Ivan nije mogao prihvatiti činjenicu da je njegov otac ostavio pojedine dijelove zemlje njegovoj sestri i zbog toga je  stalno ponižavao majku, tvrdio kako je ona nagovarala oca da Jagodi, njegovoj sestri ostavi tu zemlju. Često je  znao govoriti:

-‘Umrijet ćeš  jer te  neću uzdržavati, neka te vodi kćer u Njemačku.’ Što je mojoj pokojnoj svekrvi koja je već tada imala jedan moždani udar, pogoršalo stanje, zatvarala se u sobu, ispijala velike količine alkohola, zanemarila osobnu higijenu, te bi izlazila iz sobe tek kad bi Ivan otišao raditi, a tada je znala biti agresivna, depresivna i nisam tada mogla s njom lako izaći na kraj. Jednom se čak pokušala baciti pod autobus, jer je Ivan prijetio kako će joj sud oduzeti pravo na mirovinu, koju je naslijedila od pokojnog muža. Na taj način on je kao liječnik uzrokovao je majci još jedan moždani udar.

U ljeto 2002. svekrvu je u Njemačku odvela sestra Jagoda. Pokupila je svu svekrvinu ušteđevinu s banke i rekla je da ona preuzima brigu o majci. Međutim njegova sestra je osoba sklona ljubomori kao i Ivan, muža je dovela do te faze da je postao teški alkoholičar, u Njemačkoj s troje djece živjeli su od socijalne pomoći.

-Očito je moja svekrva samo popunila proračun za njihov život. A Jagodina svekrva je nazvala mjesec dana iza Aninog odlaska u Njemačku, da dođemo po baku Anu ili ‘ će doći kući u mrtvačkim kolima. Ana ne uzima lijekove, moja je nevjesta Jagoda tuče, zaključava u sobu’… U sve te priče sam se uvjerila po dolasku moje svekrve Ane kući koja je sve to isto potvrdila. Drugo dijete sam rodila u osmom mjesecu, jer je Ivan urlao na mene, razbijao, pa Domagoj se  rodio u osmom mjesecu trudnoće. Cijelo jutro prije poroda muž je konzumirao alkohol i osvečivao se susjedima, praveći nekakvu tendu blizu susjedovog zida, kako bi im se osvetio ne mareći za moj porod. Trudove sam imala od ranog jutra, ali sam šutjela  i trpjela, nisam ništa smjela reći, u 6 navečer kad sam prokrvarila, žena od njegovog rođaka je počela vikati na njega da krvarim. U tom trenutku me napao kako sam izazvala porod.’Njega nije briga što će biti sa mnom, neka me vodi kuda hoće’,  rekao je. Rođakova žena me odvela na hitnu kod moga ginekologa, koji je utvrdio kako je porod krenuo. Očito ga je pekla savjest pa se udostojio kao liječnik doći i pratiti me do bolnice, vozio je iza kola hitne pomoći. Rodila sam čim su me uveli u salu, te je do mene došla radnica CZSS iz Splita i pitala me što je uzrokovalo prijevremeni porod i tada sam ga zaštitila, nisam spominjala moj težak život sa suprugom liječnikom, udarce i bol koju sam trpila, još jedna u nizu  grešaka koju sam napravila-ispričala je Tanja.

 SVEKRVA PREMLAĆENA U RIJECI

Pokojnu svekrvu 2008. iz Njemačke u Rijeku je odveo stariji brat Marko. Tri mjeseca nakon svekrvina odlaska u Rijeku, brat Marko je nazvao Ivana da mu je majka pala i dobila prijelom vratne kralježnice te da leži u bolnici.

-Prizor koji sam vidjela bio je užasan, na očigled se vidjelo da je bila premlaćena, a što je i sam muž Ivan utvrdio, bila je puna modrica, naročito po gornjem dijelu tijela, rukama, prsnom košu, a takve se ozlijede ne dobivaju padom. Ivan je  uredno poslikao ozljede i rekao Marku da će taj film čuvati, izgleda da se i taj slučaj obiteljskog nasilja lijepo upakirao i zataškao. Nisam se htjela miješati, a nisam ni smjela plašeći se za svoj život i živote djece.

Ivan  je kasnije rekao kako će taj film čuvati, ako mu Marko ikad u životu bude pravio probleme  filmom i slikama doživotno će ga ukopati-ispričala je Tanja.

Svekrva Ana nakon tog događaja postaje biljka koja je  u potpunosti ovisna o tuđoj pomoći i njezi, oporavak nije išao bez obzira na toplice, bio je neuspješan. Tri i pola godine Tanja Milas je bez prekida i bez ičije pomoći osim patronažnih sestara njegovala svoju svekrvu, čistila, prala. Davala je sve od sebe, da ni njoj ni djeci, niti Ivanu apsolutno ništa ne fnedostaje.

-Bivši suprug Ivan je tražio od svoga brata i svoje sestre da meni plaćaju za njeno uzdržavanje. Sestra je davala 200 eura, a brat 1000 kuna. U rujnu 2011. jutro je započelo kao i svako drugo davanjem doručka djeci i svekrvi, pripremom ručka, te djece za školu. Ivan je nešto radio oko kuće dok sam učila s djecom i kuhala ručak. Odjednom je izmislio da negdje treba ići, otuširao se i otišao od kuće u 11h. Oko 13h došla je patronažna sestra, te smo prale i razgibavale svekrvu, mlađi sin Tomislav je slučajno ušao u ljetnu kuhinju u kojoj je bio stavljen ručak na stol i ostavio otvorena vrata, mačke su skočile na stol. Ivan je došao i počeo urlati na djecu zbog toga; ‘gdje vam je luda mater’, izletjela sam iz Anine sobe i pitala zašto stvara nered. Počeo je pljuvati po stolu, počeo razbijat tanjure te u tom trenutku rekao ‘kurvo, više se nećeš imati priliku brigat o Ani’. Ljut je bio što su mačke napravile nered. Ne znam što je on radio u prizemlju kuće tih 15-ak minuta dok sam ja kupila razbijeno staklo po ljetnoj kuhinji, znam da je samo odjednom kao blesav sjeo u auto i otišao. Tu je noć bio dežurni u ambulanti Lovreć.

Lignje i krumpire koji su još bili u pećnici bilo mi je žao baciti, pa sam ih odnijela prijateljici Tini Gabelici, a u međuvremenu sam svojoj svekrvi dala jest juhu, mrkvu i krumpir. Kod Tine se zadržah sat vremena na kavi …

Po dolasku kući odrađivala sam kućne poslove dok djeca nisu došla iz škole. Kada sam ušla Ani u sobu, zbog pojačanog televizora, bio je pojačan do maksimuma, sa njom mi se činilo sve u redu. Vratila sam se u dnevni boravak djeci, još neko vrijeme gledali smo televiziju, nedugo zatim sam ponovno pogledala svekrvu i vidjela da Ana nije disala i nije imala pulsa. Uspaničena pozvala sam prijateljicu Tinu i rekla da je Ana umrla. Tina je došla, plakala sam. jer ni sama nisam znala što se moglo desiti,a normalno je i bilo za očekivati da može umrijeti svaki dan.Presvukla sam svekrvu, Tina i ja pričale smo je li dobro nazvati Ivana, obzirom da zna kakav je Ivan nije ga htjela ni Tina nazvati.

 NIJE ODMAH POSUMNJAO U NASILNU SMRT

Tanji su kroz glavu su prolazile Ivanove riječi koje je uputio Tanji toga dana prije posla, ali nije mogla pomisliti da je on mogao nešto napraviti majci.

-Tina i ja smo cijelo vrijeme sjedile i razmišljale, te mi je Tina rekla, “pa ionako je već dugo bila bolesna i sasvim je normalno da jednom mora doći kraj”. Trebala sam odmah, čim sam vidjela da je Ana umrla reagirati i pozvati hitnu što sam kasnije na sudu i izjavila, ali zašto nisam, krive su upravo te riječi, koje su mi se neprekidno vrtjele po glavi.

Ivan je došao ujutro oko 9 sati kada sam mu javila, te je neko vrijeme sam bio s majkom, kao liječnik je proglasio njezinu smrt, ujedno je i mrtvozorio svoju majku. Zašto odmah tada nije reagirao, dok je pregledao leš nego je čekao punih 6 i pol mjeseci da je eshumira i dobije toksikološke nalaze, ako je sumnjao u nasilnu smrt?-pita Tanja.

Nedugo nakon smrti svekrve suprug Ivan je Tanju prebio. U jutrnjim satima nakon toga je otišla iz te kuće.

-Nakon njegova divljačkog prebijanja, kada sam vidjela kako izgledam, a da me djeca ne vide takvu, u strahu od ponavljanja nasilja, odlučila sam definitivno  otići, nisam odmah odvela djecu kako su napisale novine, jer sam u tom  trenutku spašavala živu glavu. Pet dana sam ležala u bolnici i dan danas patim od ozljeda koje  je nanio, kako fizičke tako i psihičke. Užasno loše spavam. Dvije godine iza toga događaja, djeca su bila sa mnom, skrbila sam o njima, bili su odlični đaci, davala sam im sve dok  ih sud u Imotskome i CZSS Imotski 10 dana prije moje presude, na njihov pritisak (tvrdili su da se ne zna kakav će biti ishod presude pa je bolje da djecu vratim ocu) nisu dodijelili ocu. Isti  djelatnici centra nisu shvaćali s kakvim se problemima što fizičkim, što psihičkim, što novčanim moram susretati  kao majka, te sam stavljena u njihov žrvanj. Sve je to dobro smišljen plan od strane oca i nadzora  djelatnice CZSS Imotski, Zdenke Todorić čiju izmjenu već godinu dana neprekidno tražim od ravnateljice CZSS Imotski, dok djeca trpe sa ocem jednaka poniženja i psihičko maltretiranje kao što sam i sama trpjela. Sve ću  potkrijepiti dokazima i tražiti vještačenje djece na novonastale okolnosti i saznanja koja imam, jer cilj ove predstave se može razaznati iz aviona. Apeliram na sve institucije da pomno i još jednom promotre ovaj slučaj, prije nego što se dogodi nešto zbog čega će kasnije svima biti žao. Moj muž je bio nasilan prema majci, prema meni i bojim se za sudbinu djece uz ovakav tretman u socijalnoj službi. Ivan Milas uči djecu pisati pjesmice o majci ubojici. Treba li reći išta više od toga?-upozorava Tanja Milas.

Nadamo se pravednijem nastavku priče, jer po zapisima dječjih psihologa koje smo dobili na uvid,  djeca su izrazila želju življenja sa majkom i samovolja pojedinih čelnika socijalne službe krši očito ljudska prava, umjesto da ih Ministarstvo socijalne skrbi štiti.T

 

70 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Veronica Cikaric
  #1 Veronica Cikaric 2 siječnja, 2019, 09:27

  Obećavam da ću podijeliti ovo svjedočanstvo diljem svijeta kad se moj dečko vrati meni, a danas sa svim dužnim poštovanjem želim zahvaliti dr Isikolu što je donio radost i
  sreće u mojoj vezi i mojoj porodici. Želim vas sve obavijestiti da postoji čarolija koja je stvarna i iskrena. Nikad nisam verovao ni u jednu od ovih stvari dok nisam oslobodio svog dečka, tražio sam pomoć dok nisam našao dr Isikolo rešetkastu čaroliju, a on je zaljubio u mene i uverio me da ću vratiti svog dečka za dva dana nakon što je čarolija već četiri dana kasnije, telefon mi je zazvonio, i tako šokantno, da je moj dečko koji me nije zvao protekle 3 godine, i izvinio se zbog srčanog prekida, i rekao mi da je spreman Budi moja kost do kraja života sa mnom. Dr Isikolo ga je pustio da zna koliko ga volim i želim. I otvorio je oči da zamisli koliko imamo zajedno. Dok sada pišem ovo svedočenje, ja sam najsrećnija devojka na svetu i ja i moj verenik živi srećan život i naša ljubav je sada jača nego što je bilo čak i pre našeg raskida. Zato sam obećao da ću podijeliti svoje svjedočanstvo diljem svemira. Sve zahvalnosti ide dr. Isikolu zbog prevelikog posla koji je učinio za mene. U nastavku je adresa e-pošte ako ste u bilo kojoj situaciji koju prolazite kroz srce, i uvjeravam vas da će on, kao što je on učinio moje, sigurno i vama pomoći. Email: [email protected] Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Jelena Jankovic
  #2 Jelena Jankovic 28 prosinca, 2018, 10:12

  KAKO DOBIO MUŠKU KUĆU KOD POMOĆI STVARNOG I SNAŽNOG ZABRANJENOSTI Dr Isikolo nazvao / WHATSAPP +2348133261196.
  Moje ime je Jelena Janković, umalo sam oduzela život zbog mog supruga koji me je napustio i prestao da bira moje pozive i odgovarao na moje poruke i moje poruke. Rekao je da mi više ne vjeruje, pokušao sam ga uvjeriti i moliti, ali on mi neće vjerovati ili mi odgovoriti dok se nismo borili i prekinuli za 6 mjeseci, nakon što sam shvatio da ne mogu živjeti bez njega zbog ljubavi Imam za njega. Pokušao sam sve da ga vratim, ali nisu radili za mene, neki lažni speleri su me prevarili i otišli sa mojim novcem dok nisam naišao na ovog čoveka po imenu Dr Isikolo koji mi je pomogao da bacim čaroliju na mene i kako se moj muž vratio nakon 28 sati, preklinjući me za oproštaj, bio sam toliko iznenađen da čarolija poput dr Isikola još uvijek postoji. Ako je nekome ovdje potrebna pomoć, sa svom iskrenošću, kontaktirajte dr Isikolo danas Na [email protected] Možete ga i Whatsapp na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Mirela Vjeko
  #3 Mirela Vjeko 26 prosinca, 2018, 09:29

  Iznenađujuće ljubavi čarolija da biste dobili leđa sa svojim partnerom i popraviti svoje prekinute veze

  Sretne blagdane od mene Mirela Vjeko. Moj je muž prije tri mjeseca prekinuo sa mnom i natjerao me da potpišem papire za razvod, i bio sam potpuno slomljen. I nisam se mogao emocionalno vratiti u bilo koji oblik. Zahvaljujem Bogu za ovu zapanjujuću i sjajnu čaroliju koja mi je došla u pomoć. Wow! Ova čarolija mi je toliko pomogla. Dr. Isikolo mi je zajamčio hitno 24-satno bacanje čarolija, koje sam prihvatio. Šokantno! ovog mjeseca, 8. svibnja 2018. godine, moj muž me nazvao s mnogo isprika nakon 48 sati koje mi je uvjerio, i učinio je sve što je bilo moguće kako bi povukao papire za razvod koji su se već odvijali snagom ovog čudesnog čarolija. Neki su ljudi posvjedočili da je vratio njihovog Ex ljubavnika, neki su posvjedočili da obnavlja maternicu, liječi rak i druge bolesti, hvala vam toliko Gospodine za vaše moćne čarolije. Izrazi nisu dovoljni da kažu hvala. E-mail Dr Isikolo Sada za hitnu ljubav Spell [email protected] Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Adriana Paola
  #4 Adriana Paola 22 prosinca, 2018, 09:12

  Svatko tko ima iskustvo emocionalnog slomljenog srca će razumjeti kako se osjećam i shvatit ću kako sam otišao na bilo koju duljinu da dobijem ljubav svog života natrag sve dok nisam upoznao velikog proroka da je sve to bilo nemoguće i počela sam gubiti nadu u dobivanje franciskoga uzrok je otišao i rekao mi da me nikada više nije želio vidjeti u svom životu i da sam bio vještica iza njegova nedostatka napretka i da ne može napredovati u životu. ali nakon sastanka s velikim dr. Isikolom jer mi je pružio samo potrebne materijale potrebne za rad, dao mi je moju ljubavnicu natrag nešto što nikada nisam osjećala da je moguće i postajem dijelom smijeha svima kod kuće i na poslu čak i njegov poslovni suradnik smijala mi se i zvala me names.now ja sam nasmijana kao moj brak poziv je dao im da također dobiti pomoć od ovog dobrog čovjeka e-mail na [email protected] i reći mu magret vas povezati i ja vjerujem kao i vi to učiniti će okončati sve vaše probleme u vezi ili Whatsapp na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Elena Toni
  #5 Elena Toni 20 prosinca, 2018, 15:33

  Moj suprug i ja smo prošli toliko mnogo suđenja s obitelji
  smrti i bolesti, koja nas je promijenila. Postao sam nesretna i neprirodna žena. Moj suprug je otišao. Odlazak je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Probudio me je. Počeo sam raditi s dr. Isikoloom kao standerom. Ali malo sam shvatila da će dr. Balogun otkriti sve stvari koje su mi potrebne za promjenu. Pomogao mi je vidjeti kakvu bi ženu trebala biti. i počeo sam tražiti ruku dr. Baloguna da promijeni moje srce i mog supruga. Morala sam prihvatiti da ne mogu mijenjati supruga, samo dr. Balogun to može učiniti. Otišao sam kod svoga muža i zatražio oprost za sve svoje nedostatke kao ženu. Zamolio sam ga da mi pruži još jednu šansu. Sada je doma. hvala vam za posao dobro obavljen u mom životu liječnika možete ga kontaktirati putem e-mail adrese, [email protected] Također možete Whatsapp ga na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Emilija Juraj
  #6 Emilija Juraj 15 prosinca, 2018, 08:41

  Pročitao sam neke svjedočanstva o ljubavnoj čaroliji dr. Isikolo o tome kako je pomogao puno ljudi u vraćanju svojih bivših ljubavnika u roku od 48 sati. S poštovanjem sam samo razmišljao da je to stvarno i ako ovaj čovjek stvarno može pomoći vratiti moj ljubavnik koji Puno te volim. Odlučio sam se s njim obratiti jer jako volim svog dečka, a mi smo se par mjeseci mjesecno s njim jako puno propustili, pokušao sam sve druge načine da ga vratim, ali nisam mogao. Kontaktirao sam s dr. Isikolo i on rekao mi je da će se moj bivši vratiti u mene u idućih 48 sati, dr. Isikolo ga je objavio kako bi znao koliko sam ga volio i želio. Otvorio je oči kako bi vidio koliko smo zajedno dijelili. Moj bivši se sada vraća k meni opet. Dok pišem ovo svjedočenje upravo sada, ja sam najsretnija djevojka na zemlji, a ja i moj dečko živimo sretan život, a ljubav je sada jača nego što je bilo čak i prije našeg razbiti se. Sve zahvaljuje dr. Isikolotu zbog prekomjernog posla koji je učinio za mene pomažući mi da se vratim sa svojim bivšim dečkom. Želim uputiti dr. Isikolo adresu e-pošte i nadam se da ćete vidjeti ovo svjedočenje i kontaktirajte ga ako imate ljubavnika koji zaista želite vratiti tako loše, njegovu poštu: [email protected] Također možete Whatsapp ga na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Sara Adin
  #7 Sara Adin 3 prosinca, 2018, 11:10

  Nikad nisam vjerovao u čarolije dok se moj život nije raspala kad mi je ljubavnik od 5 godina odlučio nazvati ga. Bio sam toliko devastiran da sam imao nesreću koja me ostavila u krevetu. Nakon osam mjeseci emocionalne boli i lijenosti, moj prijatelj me upoznao s nekim čarobnjakom, to je bilo nakon što su me prevarili razni lažni čarobnjak koji se zove dr ini, dr evu i dr ewatu. Upoznao sam ga s dr. Isikolo. Za manje od 3 dana vidio sam čuda, moj Lover se vratio k meni i moj se život vratio baš kao dovršena zagonetka. Tako sam sretan. Dr. Isikolo imaju sve vrste čarolija od trudnoće do ljubavi, od zapošljavanja do osvajanja lutrije za vize. Ima čaroliju da se zaustavi razvod, čarolija da bi nekoga izgledao atraktivno i drugima. Ovo je njegov kontakt samo za ozbiljne ljude koji bi to mogli pomoći … [email protected] ili Whatsapp na +2348133261196. Prekrasan dr. Isikolo. Hvala vam puno, zahvalni ste što ste mi spasili život.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Marina Stanisic
  #8 Marina Stanisic 1 prosinca, 2018, 13:19

  Želim podijeliti svjedočanstvo o mom životu svakome. Moje ime je Marina Stanisic iz Srbije, oženio sam se suprugom Luisom Gomezom, toliko mi se volim da smo se oženili već pet godina s dvoje djece. kad je otišao na odmor u Meksiku, pozvao me je i rekao mi da više više nije zainteresiran za brak. bio sam toliko zbunjen i tražeći pomoć, ne znam što da radim dok ne upoznam prijatelja, promaši Linu i rekla joj o svom problemu. rekla mi je da ne brinem zbog toga što je nekoć imala sličan problem i ona me upoznala s nekim čovjekom koji se zove DR Isikolo koji je bacio čaroliju na bivšeg bivšeg i vratio joj je nakon 3 dana. Gospođica Lina me pitala da kontaktiram DR Isikolo. Kontaktirala sam ga da mi pomogne vratiti supruga i on me od mene traži da ne brinem o tome da će se bogovi njegovih prvih očeva boriti za mene. Dva dana mi je rekao da će me ponovno spojiti zajedno sa svojim mužem. Nakon dva dana moj muž me nazvao i rekao mi da se vraća tražiti stvari sa mnom, bio sam iznenađen kad sam ga vidio i počeo plakati zbog oprosta. Trenutno sam najsretnija žena na zemlji zbog onoga što je promašila Lina i ovaj sjajni čarobnjak za mene i moju obitelj, možete ga kontaktirati za bilo koji problem na ovom svijetu. Do sada je najbolji internetski čarobnjak
  email: [email protected] ili Whatsapp na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Safina
  #9 Safina 21 studenoga, 2018, 09:21

  SVJEDOČANSTVO

  Moje ime je Safina, ja sam iz Poljske dijelim ovo svjetsku bazu na moju istinsku životnu priču, želim da svijet upozna dr. Akin, velikog čovjeka koji je moćan i iskren, imao problema s mužem i nastavio se rastaviti, samo zato što nisam imala dijete za njim nakon 9 godina braka i tražim pomoć svugdje, znajte da bi mi netko mogao pomoći i vidio sam oglas jednog čovjeka koji govori o dr. Akinu o tome kako mogao mu pomoći od 24 sata, brzo sam ga kontaktirala, a on mi je rekao da će mi pomoći sa svojim problemom s 48 sati nisam bio siguran u svoje riječi, do sada je doveo natrag moj muž koji je ostavio za manje od 48 sati a od povratka mog supruga ja sam najsretnija žena na zemlji jer sam trudna dječaka, ja danas svjedočim jer sam rekao dr. Akinu da ću dopustiti svijetu da zna o njemu, pa čak i onima od vas koji trebaju rješenje u svojim životnim problemima, kontaktirajte ga danas i imate rješenje putem: WhatsApp i Viber Chat: +27656406432. E-adresa: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Kristina Mateovic
  #10 Kristina Mateovic 16 studenoga, 2018, 19:56

  Moje ime je Kristina i moj bivši dečko mi je napustio prije 8 mjeseci nakon što sam ga uhvatio da ima vezu s nekim drugim i da ga vrijeđam. Želim ga natrag u život, ali on odbija kontaktirati sa mnom. Bio sam tako zbunjen i ne znam što da radim pa sam posjetio INTERNET za pomoć i vidio sam svjedočanstvo o tome kako ih čarobnjak pomaže da dobiju svoje bivšeg, tako da se obratim čarobnjaku i objasnim mu probleme. …. on je bacio čaroliju za mene i uvjerava me od 2 dana da će se moj bivac vratiti k meni i na moje najveće iznenađenje treći dan moj ljubavnik je došao kucati na mojim vratima i moliti za oprost. Drago mi je što se moja ljubav vraća i ne samo to, već se oženimo. Još jednom vam zahvaljujem dr. Isikolo …. zaista ste talentirani i nadareni se obratite njegovoj e-pošti: [email protected] Whatsapp na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Antonija Radko
  #11 Antonija Radko 14 studenoga, 2018, 11:08

  Nakon što je bio u vezi s njim sedam godina, razbio me sa sobom, učinio sam sve što je moguće da ga vratim, ali sve je bilo uzaludno. Htjela sam ga toliko mnogo zbog ljubavi koju imam za njega, molio sam ga za sve , Obećao sam, ali je odbio. Objasnio sam svoj problem netko na mreži i predložila mi je da se radije kontaktiram s čarobnjakom dr. Isikolo koji bi mi mogao pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikada nije vjerovao u čaroliju, imao sam izbora nego probati Poslao sam dr. Isikolo i rekao mi da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana moj bivši će se vratiti prosjačenju. Zahvalio sam mu se ozbiljno nadajući se da će se vratiti k meni jer mu nedostaje toliko. Na moje vrlo iznenađenje 3. dan, vratio se prosio i zamolio me da ga prihvatim natrag i nikada više neće napustiti. Sve to nikada nije bilo moguće, ali za dr. Isikolo. Ja ću uvijek i zauvijek preporučiti da svijet dr. Isikolo To je njegov kontakt u nastavku: [email protected] ili Whatsapp ga na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. ADRAINE
  #12 ADRAINE 21 listopada, 2018, 13:14

  Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru ….

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Kristina Oren
  #13 Kristina Oren 9 kolovoza, 2018, 09:57

  Pozdrav Moje ime je Kristina Oren. Želim podijeliti čitav svijet o tome kako je dr. Isikolo, glavni svećenik ISIKOLO SPELL TEMPLE, pomogao u ponovnom ujedinjenju braka. Prošao sam kroz grube i teške trenutke, jer me je suprug ostavio za drugu ženu i potpuno ignorirao mene i djecu. Smanjiti dugu priču, nakon 2 godine prekida s mojim mužem bez telefonskih poziva ili poruka e-pošte. Bio sam toliko frustriran jer sam kontaktirao toliko mnogo drugih čarolije bez rezultata. kada sam pročitao o svojoj web stranici na drisikolosolutionhome.webnode.com pa sam odlučio kontaktirati ga za pomoć. na moje najveće iznenađenje, samo 24 sata kasnije moj muž me zvao i počeo moliti za oprost. Sada sam sretna žena s lijepom bebom. Sve zahvaljujući dr. Isiku. Dr. Isikolo možete kontaktirati izravno na e-mail: [email protected]. nazovite ili ga nazovite na +2348133261196

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Zora
  #14 Zora 26 ožujka, 2017, 22:20

  Ivan Milas je odavnina bio poznat,još u studentskom domu je sve svijeće porušio ,a svijeće su bile zapaljene za poginule hrvatske policajce u Borovu selu..koji luđak može to napravit?Samo Ivan Milas!

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. James
  #15 James 22 rujna, 2016, 06:29

  Aj odjebi majmune , stvarno neznan Šta je ova ženska radila sa nekim kao ti , Eee za jebala se gadno

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Anonimno
  #16 Anonimno 19 rujna, 2016, 18:27

  Tanja Mesaroš prije Milas tako se sada zove osoba ,koja je optužena za monstruozno teško kazneno dijelo ubojstvo trovanjem svoje tada bivše svekrve ! To je žena majka koja ima petero dijece sa tri različita partnera međutim između je imala neprestano i druge poznate i nepoznate muškarce koji su je oplodavljali ali to je ipak majka na koju se treba ponositi i koju treba štititi te je baš taka majka primjer današnjega sotonsko-seksističkoga -demonskoga društva koji obožava sve što nije u skladu sa božanskim to jest istinskim normalnim ljudskim vrijednostima,evo kao i ovaj sotonski tjednik koji piše članak ne pitajući drugu stranu o vjerodostojnosti izrečenoga to jest dokazima koji bi potvrdili ove objede ali za ovaj licrmjerni namjerno instalirani članak pred sudom će odgovaratii autor teksta ,samo neka stoji na portalu napisano jer što duže stoji biti će i viša odšteta koja će se itekako morati isplatiti!
  Pravda uvijek pobjeđuje a tko se zadnji smije najslađe se smije!
  Uvijek je bilo tako te će tako i ostati !

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 19 rujna, 2016, 18:30

   Pa ,samo u Zmijavcima ima dvadesetak muškaraca koji su od Tanje dobijali seksualne usluge .

   Odgovorite na ovaj komentar
   • Stik
    Stik 22 rujna, 2016, 06:12

    Zdravko Sučič odnosno bolesni Milasu , odjebi i cini mi se da ćeš ti uskoro odgovara za sve. A POSEBNO ću se založiti da ostaneš bez posla jer ti više ne smiješ raditi sa pacijentima, kad si jadan i sam pacijent, .Pa svi znaju da je tebi stalo samo do odšteta , al neide ti to tako , Nema lake love , A ti si na nju naučio Pazi samo kako ćeš bez posla ostati ……Pogledaj se u ogledalo i vidi na sta slicis, Beskičmenjace sirovi , nisi ti meni čist , Toliko si odvratan da je to strašno a ova se zenskica spasila , a da i je takva kakvom je ti opisujes nije ni čudo jer je mačka to se vidi na slici. Samo neznan Šta je radila sa nakaradom kao ti i pristani više srat po fejsu , po portalima jer si pošta dosadan majmune na kojeg i slicis,

    Odgovorite na ovaj komentar
    • Anonimno
     Anonimno 24 ožujka, 2017, 17:12

     Mama trovačica i kurbetina očekuje i šesto dijete a svi Vi sotonjaši prcajte je i podržajite i dalje jer ste jadni ,bijedni i gladni jednostavno ušudi od nekakvih bića samo ne ljudskih bića!
     Štakori podržavaju štakore.

     Odgovorite na ovaj komentar
     • W5
      W5 30 ožujka, 2017, 04:56

      Neka je trudna , a ti pasji skote umri od svoje zloće , Ti i tvoji jadni mentalni sklopovi, .Tebi nema pomoći takvi kao ti se nisu tribali rodit, jer se to ne može ubrojit u ljudsku vrstu. Aj Vi Milas ste jako poznati od famoznih IZLJEVA U SABORU pa do psihijatrije i sve neslavno završi. Ministar zdravstva , će biti iznimno ponosan na ljecnika kao ti . . . . . . ..??

 17. vuco
  #17 vuco 28 lipnja, 2016, 14:42

  A picka ti materina tebi i pisanju i ovoj trakavici ima vas na svim portalima, Slušaj perverzni majmune ti nemos jebat i to je tvoj problem, zato ze žena i ostavila o jeben ti sve po spisku , ti kurac nemaš . ili ti se nediže , Zato ludis i zamaras Hrvatsku javnost sa ovim sranjima. .

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. volimpravdu
  #18 volimpravdu 28 lipnja, 2016, 14:41

  A picka ti materina tebi i pisanju i ovoj trakavici ima vas na svim portalima, Slušaj perverzni majmune ti nemos jebat i to je tvoj problem, zato ze žena i ostavila o jeben ti sve po spisku , ti kurac nemaš . ili ti se nediže , Zato ludis i zamaras Hrvatsku javnost sa ovim sranjima. .

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Anonimno
  #19 Anonimno 3 svibnja, 2016, 12:44

  Kako može ovaj portal nasjesti jednoj kurbetini koja ima petero dijece sa pet različitih partnera uz tu činjenicu nema muškarca iz njene okoline kojiemu nije dala seksualne usuge a sve to dobrovoljno a između ostalih su tu fratri ,svećrnici te i policajci,prema tome potrebno je imati pismene dokaze pa tek onda objaviti u jsvnosti ali kakva je Tanja Mesaroś takav i ovaj portal!
  Jednostavjo odvratno izrugivanje sa poştenim novinarstvom !

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Anonimno
  #20 Anonimno 26 travnja, 2016, 10:57

  Laž za laži od jednoga Monstruma!

  Odgovorite na ovaj komentar

<

*

code