OTKAZ NOVINARKI HRT-a MAJCI ČETVERO DJECE

OTKAZ NOVINARKI HRT-a MAJCI ČETVERO DJECE

8. siječnja, 2015.

karolina Custom

Novinarka HRT-a Karolina Vidović Krišto je dobila izvanredni otkaz, usprkos protivljenja svih sindikata na HRT-u . Otkaz je dobila  zbog internog dopisa napisanog 22. prosinca 2014., poslano samo na adrese kolega na HRT-u i na Glavnog ravnatelja Gorana Radmana. Interna rasprava započela je još u rujnu 2014.

Novinarka  Karolina Vidović Krišto na HRT-u radi od 1996. godine,  majka je četvero djece od kojih najmlađe dijete ima tek 14 mjeseci i još ga doji.

U trenutku kada se cijeli svije  zgraža nad pokušajem da se metcima i ubojstvom francuskih novinara zaustavi sloboda govora, HHO stavlja na uvid javnosti dokumente iz kojih je vidljivo da se u Hrvatskoj sloboda medija pokušava  zaustaviti i na drugi način. Puno sofisticiranije, „izvanrednim otkazima“.

za Hrvatski helsinški odbor:

Ivan Zvonimir Čičak

predsjednikT

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. crnjo
  #1 crnjo 12 siječnja, 2015, 09:02

  treba nosaca kite druga tite pod hitno spremit onkraj brave zbog politicke manipulacije glavnim medijem u Hr u korist crvenoguze bande, a crvenoguze propagandiste aka novinare potjerat na biro pa nek svoje sposobnosti nose i prodaju u Sj Koreji.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 9 siječnja, 2015, 15:01

  Dama je simpa izgleda nema prigovora.No glede tvrdnji iz članka autoru treba skrenuti pozornost da je on selektivan jer istini za volju mnoge su hrvatske državljanke tijekom proteklih 20tak godina pokupile otkaze pa iako su mnoge iz toga korpusa bile i dojilje uz to i samohrane majke ,nitko nikada iste spomenuo nije a također nisu bile predmet interesa HHOa…..
  P:S: valjda iz razloga što nisu radile na HRTu…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. zanarod
  #3 zanarod 9 siječnja, 2015, 13:21

  tu sotonsku kucu crvenih bandita treba ugasit i vecinu tih protunarodnih stetocinja pozatvarat.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Zenga
  #4 Zenga 9 siječnja, 2015, 09:36

  Šta radsi tajTitov klipan Radman.Osilio se i misli da je ovo njegovo i Titovo doba. Nije. Nećeš još dugo, pasji okote!
  Zamislite da nekom Srbendi ili Srpkinji dadne otkaz. ( puna ih je ta prokleta crvena kluća) , digla bi se kuka i motika na čelu sa Teršelićkom i ostalom svetosavskom i komunisitčkom bagrom u Hrvatskoj.Ovako, šute katolici i Hrvati na baterije! I briga ih za tragediju jedne hrvatske majke!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code