OBNOVLJENA OSNOVNA ŠKOLA PAVLEKA MIŠKINE

OBNOVLJENA OSNOVNA ŠKOLA PAVLEKA MIŠKINE

15. listopada, 2014.

 

OBNOVLJENA OSNOVNA ŠKOLA PAVLEKA MIŠKINE Custom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, otvorio je obnovljenu i nadograđenu osnovnu školu PavlekaMiškinena Svetom Duhu.

Točno dan nakon prijema Hrvatske u Europsku uniju prošle godine krenuli smo u rekonstrukciju i dogradnju škole koja je trajala 14 mjeseci. Uložili smo gotovo 50 milijuna kuna i radnu površinu škole povećali sa 3885 na 5824 m2  te rad u tri smjene pretvorili u jednu za razrednu, odnosno dvije smjene za predmetnu nastavu, rekao je gradonačelnik Bandić i uputio ispriku i zahvalu roditeljima što su godinu dana svoju djecu morali voditi u druge obližnje škole.

Također je najavio da će u sljedećih pet godina Grad napraviti 30 novih škola i ispratiti u povijest drugu i treću smjenu: Sve škole će za pet godina raditi u jednoj smjeni i taj standard želimo preslikati na cijelu Hrvatsku.Sretan sam i ponosan što smo ovu godinu uložili 450 milijuna kuna u izgradnju rekonstrukciju dva vrtića i pet škola.

Zahvaljujem Gradu što se u ovom teškom vremenu našao novac za ovaj projekt, a posebno gradonačelniku što je svakodnevno nadzirao radove i brinuo da sve bude završeno u roku, rekla je ravnateljica škole Vesna Vrbanović Jančić.
Sljedeće godine obilježavamo 140 godina postojanja škole i ovo je najbolji mogući rođendanski poklon koji smo mogli dobiti. Naša stara, nova škola nastavlja tradiciju odgoja i obrazovanja budućih generacija za dobrobit čitave zajednice i budućih generacija. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code