OBITELJSKA STRANKA O MINISTRU JOVANOVIĆU

OBITELJSKA STRANKA O MINISTRU JOVANOVIĆU

19. ožujka, 2013.

obiteljska

I to smo doživjeli. Jugofilska Partija i ministar Jovanović moraju se obratiti hrvatskom sudu, jer više ne mogu administrativnom mjerom poslati političke protivnike na Goli otok. Ministar Jovanović svojim “najvažnijim projektom” (tzv. Zdravstveni odgoj) smije imati zločinačke namjere prema našoj djeci i njihovoj budućnosti. Međutim, kada se to javno kaže onda je to, po Jovanoviću i Partiji, “zločin iz mržnje”. Zar Vi, druže Jovanoviću, i Vaša Partija ne shvaćate da hrvatski narod (i ja kao pojedinac, te Obiteljska stranke kao politička stranka) imamo pravo uživatu slobodu od straha koji sustavno širite u hrvatsko društvo.

Još nešto druže Jovanoviću. Ne samo da planirate i provodite zločinački poduhvat protiv naše djece lažnim Zdravstvenim odgojem, nego su ruke Vaše Partije krvave od krvi hrvatskog naroda. I umjesto da hrvatski narod konačno od Partije doživi duboko kajanje i sućut, Partija prikriva i brani te zločine i zločince iz komunističkog razdoblja.

Stoga Vas javno pozivam na matanoju, čišćenje pamćenja, kajanje i obraćenje, jer samo tako može doći do mira u Vašem srcu ta da hrvatski narod konačno odahne od tereta i podjela koje mu Partija i njeni sljedbenici neprestano nameću.

 

Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke

 

U Zagrebu 19. ožujka 2013.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code