NOVI SINGL PETRE KOVAČEVIĆ

NOVI SINGL PETRE KOVAČEVIĆ

27. travnja, 2014.

Petra PR 18 Custom

Mlada glazbenica Petra Kovačević koja uz ljepotu i prepoznatljiv glas hrvatsku javnost oduševljava veselim, mladenačkim i radiofoničnim pjesmama, snimila je novi hit Neka uče od nas. Zarazne stihove nove plesne pjesme uskoro ćemo čuti i premijerno vidjeti, a talentirana glazbenica počastila nas je ekskluzivnim fotografijama koje dočaravaju trenutke sa snimanja novog spota.

 “Jako sam sretna i zadovoljna što je pjesma konačno spremna i jedva čekam podijeliti sa svima ono što smo radili posljednih mjeseci. Snimanje spota bilo je više nego zanimljivo, probe su bile svakodnevne i intenzivne ali vrlo brzo uz Bojanovu pomoć izvela sam neke figure za koje nikad nisam mislila da ću ih moći izvesti. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo, jako puno sam naučila što se i vidi u spotu.“  uzbuđeno je otkrila Petra Kovačević.

Neka uče od nas novi je, treći singl Petre Kovačević, mlade novaljke čiji je prvi singl Ajmo plesat’ na YouTube-u do sada pregledan skoro milijun puta. Nakon šaljive Kad se obogatim Petra nam je za ovo ljeto pripremila ponovno brzu i plesnu pjesmu, no nešto ozbiljnijeg i čvršćeg karaktera za što su zaslužni renomirani autori Branimir Mihaljević i Dušan Bačić podržani produkcijskim timom Karpo Media.

Porinom nagrađeni redatelj Marko Dimić publici poznat uglavnom po alternativnijim video spotovima kadrove u dvorcu snimao je najmodernijom Red Epic filmskom kamerom kojom su snimani mnogi od aktualnih svjetskih blockbustera.

Sa Petrom u spotu strastvene plesne pokrete izmjenjuje vrsni kazališni plesač, koreograf, pedagog  i glumac Bojan Valentić koji je bio oduševljen koliko brzo je Petra svladala njegove nimalo lake plesne zadatke. Za styling mlade Petre zaslužan je tim iz Andrea Zvone Design.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code