NIVES CELZIJUS U VEZI S NENADOM SIMIĆEM

NIVES CELZIJUS U VEZI S NENADOM SIMIĆEM

23. lipnja, 2012.

 

04485766_400

Često putuje u Berlin i ostaje po nekoliko dana

Piše: Dražen Stjepandić

 

Nedavno su se portali raspisali kako Nives Celzijus navija za Njemačku jer su joj njeni igrači najzgodniji. Na svom fejsu je objavila da utakmice Elfa prati s vibratorom. I kad padne gol viče :”Go-go Gomez”. Istodobno o čestim odlascima u Berlin ne priča mnogo, a iz pouzdanih krugova saznali smo da joj u Berlinu vibrator nije potreban.

 

ČOVJEK IZ OSIJEKA

 

Službeno u glavni njemački grad odlazi zbog posla, sastaje se sa svojim menađerom  Nenadom Simićem. Neslužbeno suška se da sve to nije samo službeno. Nives u  Berlinu redovito ostaje po nekoliko dana, pa su krenule priče kako  s Nenadom Simićem navodno nije samo u poslovnoj vezi. Priča se kako između Nives Celzijus i ovog poslovnog čovjeka rodom iz Osijeka ima mnogo toga više.

Nenad Simić ima poduzeće za zapošljavanje radnika iz Hrvatske i zemalja s područja bivše Jugoslavije. U Njemačku je otišao prije rata. Česta njegova gošća u Berlinu bila je Alka Vujica, a ugostio je  i brojne domaće manekenke. Kum je od Zdravka Josića vlasnika kockarnica i automat klubova, trenutno vodećeg čovjeka u NK Osijek.

Nenad Simić je zvanični menađer Nives Celzijus za njemačku, ali kako ona u njemačkoj više nema previše posla s promotorom je razvila i suradnju druge vrste.

 

SAMA U BERLINU

 

Svojedobno se pisalo o prelasku Dine Drpića iz Karlsruhea, gdje je jedno vrijeme igrao nakon što ga je Zdravko Mamić naprasno otpisao u Dinamu, u berlinsku Herthu , koja posljednjih godina sve teže spaja po nekoliko sezona u Bundes ligi. No, iz Herthe su javili da im nogometaš kao Dino Drpić nije potreban ne samo igrački nego im ne odgovara ni njegov svjetonazorski profil. Tako je Nives Celzijus u  Berlin nastavila ići sama.

O vezi Dine Drpića i Nives Celzijus javnost je doznala u ljeto 2004. preko stranica Arene.  Dino Drpić je tada bio perspektivni nogometaš Dinama, na pragu reprezentacije, s velikim izgledima za unosan inozemni ugovor. Poslije odlaska u Karlsruhe, s kojim ispada u drugu ligu Dino Drpić je pokušao u Ukrajini, a trenutno je u Rijeci. Ostao je u sjeni svoje supruge starlete, koja se nakon pokušaja pjevačke karijere istaknula kao spisateljica. Njena prva knjiga “Gola istina”  uz “Tkanje života
“ Mirjane Krizmanić najprodavanija je knjiga u Hrvatskoj u posljednjih deset godina. Zabilježila je nakladu od oko osamdeset tisuća primjeraka. Druga knjiga Nives Celzijus “U krevetu s Cristianom” unatoč ogromnoj reklami u izdanjima EPH nije se uspjela prodati više od pet tisuća primjeraka.

Nives Celzijus je nakon toga nastavila seksualno šokirati i uznemiravati javnost, pri tom brižno skrivajući svoj pravi ljubavni život.T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Draženova Djevojka
  #1 Draženova Djevojka 24 lipnja, 2012, 17:13

  Ma ja mu ga istezem vec par godina ali nista
  Tako mu je mali da mi ponekad dodje da placem od muke!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Dražen Stjepandić
  #2 Dražen Stjepandić 24 lipnja, 2012, 17:01

  Draga Saveta sta da radim, mislio sam da ce mi od viagre biti veci……
  Odgovor:
  potezi ga dok ti ne dodje do ispod supka!
  Pitanje:
  A onda?
  Odgovor:
  Poseri se na njega!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. BER - LIČANKA
  #3 BER - LIČANKA 23 lipnja, 2012, 10:53

  Dobar komad…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code