NIKO NEMA ŠTO SRBIN IMADE

NIKO NEMA ŠTO SRBIN IMADE

16. lipnja, 2011.

Žuti i žući beogradski dnevnici su objavili vest o “međunarodnom incidentu” koje se dogodio pre neki dan kad su “Đokovići”, bez da se navede koji su pripadnici klana u pitanju, “maltretirani” jer su im traženi pasoši i tri i po sata im nije data dozvola da se iskrcaju sa svoje jahte u Dubrovniku. Vest da je nekome na ulasku u stranu zemlju tražen pasoš nije nikakva vest, jer je u pitanju nešto manje-više normalno, al kad su u pitanju NJKV Đokovići, ehe-he, tu stvar već postaje sumnjiva… Da oni njih nisu… ma nije valjda! Ma sigurno su nih maltretirali jer su ljubomorni na Novakove uspehe!

Od ove vesti do direktnog zaključka da su Hrvati zlonamerno i iz čiste zlobe i ljubomore što “oni nemaju Noleta” rešili da zlobno traže pasoše, nije prošlo ni dva dana. Već 14. juna je na online portalu dnevnika “Alo” objavljen sledeći članak:

Hrvati ljubomorni što nemaju Novaka!

Maltretiranje porodice Đoković u nedelju u Dubrovniku, kada im je hrvatska policija oduzela pasoše i zadržala ih nekoliko sati ne dozvolivši im da se iskrcaju, moglo bi loše uticati i na političke odnose između dve zemlje, ali i na odluku srpskih turista da letuju na hrvatskom delu jadranske obale, slažu se u srpskoj vlasti i opoziciji.”

IZVOR

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code