NEĆEMO SE ODAZIVATI NA INFORMATIVNE RAZGOVORE

NEĆEMO SE ODAZIVATI NA INFORMATIVNE RAZGOVORE

20. srpnja, 2014.

 

 

Dražen-Keleminec Custom

Otvoreno pismo gospodinu ministru Ranku Ostojiću

 

Napisao: Dražen Keleminec, predsjednik A-HSP-a

Autohtona – Hrvatska stranka prava i petu godinu za redom organizira prosvjedni skup u Srbu 27. 07. 2014. godine. Svojim dolaskom ne želimo  „ da laž postane istina„. U Srbu 1941. i 1990. godine nije bilo antifašizma već velikosrpske politike sa tenzijama osvajanja i oduzimanja dijelova Hrvatske. Zbog  njihove  velikosrpske politike četnici su 1941. i 1990. godine ubijali nedužan hrvatski narod. Organizator veličanja četničkih zločina i njihovog derneka je Milorad Pupovac kojem su oba brata Mladen i Vojislav bili u postrojbama  zločinca kapetana  Dragana.

U ove  četri godine našeg odlaska u Srb  nije se dogodio ni jedan incident , ali sada ću o razlozima  zašto vam pišem ovo otvoreno pismo.

Kao ministar Unutrašnjih poslova RH, ovih  dana izdali ste nalog svim županijskim Policijskim upravama da obiđu ili da pozovu na informativne razgovore predsjednike naših Gradskih i Općinskih organizacija.  Moram naglasiti da je stranka u skladu sa zakonom prijavila skup u Srbu, da smo naveli broj redara i broj  sudionika te ne vidim razlog ovakvom postupanju.

Upoznati smo  sa ovakvim načinom rada , a ta ista metoda  se i prošlih godina događala s tim da su vaši djelatnici našim dužnosnicima prijetili i zbranjivali odlazak u Srb.

Molim da mi odgovorite na ova pitanja ? Ako je to u krugu djelatnosti vašeg posla pitam Vas zašto to isto ne činite i prema drugoj strani ? Zašto takav nalog niste izdali i prema onima koji također u svojim mjestima  organiziraju odlaske u Srb ali na stranu veličanja četničkih zločina ? Zar svi nismo jednaki pred zakonom ?  Zašto  se prema Srbima  odnosite maćehinski , a prema onima koji su stvarali Hrvatsku , represivno  s ciljem maltretiranja i prijetnji ?

Gospodine ministre Ranko Ostojiću !

Kao predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava izdao sam nalog  našim dužnosnici da se ne odazivaju na vaše pozive jer nas to podsjeća na komunističko – udbaške metode zastrašivanja.

Danas živi Hrvatska, danas vlada demokracija, danas vlada sloboda mišljenja i izražavanja. Stoga povucite vašu odluku  o pozivanju na informativne razgovore i obilaske kućama naših dužnosnika i organizatora prosvjeda u Srbu.

Kao predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava od Vas tražim da me zaštitite od progona koji doživljavam ovih dana zbog organizacije prosvjeda u Srbu. Od srijede 16. srpnja 2014. god. na svoj osobni mobitel dobivam pozive u cilju maltretiranja . Broj koji me maltretira i  zove je  01 6520629. Molim vas da provjerite broj i da me obavijestite o vašim aktivnostima pod tom pitanju jer broj je tajan.

Preko facebooka pod  profilom Marko Legija lažno se predstavlja kao član stranke Marko Perdedaj ( član stranke nije ) koji širi teze o našoj stranci kao eksremnoj sa tenzijama terorizma . Želim naglasti da se Stranka ograđuje od tih podmetanja koje su u cilju bacanja etiketa i zabrane stranke. Autohtona – Hrvatska stranka prava je demokratska stranka i samo ćemo se  na taj način boriti  za naše stavove i mišljenja. Osobno posjedujem pisanje po facebooku navedenog Marka Legije, koji iznosi da sam ja krivac što on i mnogi u Hrvatskoj već nisu umarširali u Zagreb! Također posjedujem njegove prijetnje gdje piše da će moj i njegov prvi susret završiti kobno i da ja znam što me čeka. Molim Vas  da provjerite povijest navedenog Marka Perdedaja i reagirate u skladu sa zakonom.

Očekujem Vaš odgovor !

Bog i Hrvati ! T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code