NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

24. prosinca, 2014.

Zasto-ne-citate-imena-poginulih-hrvatskih-branitelja-u-Oluji

Otvoreno pismo Mladena Pavkovića hrvatskim braniteljima

Fotografija: www.braniteljski-portal.hr

Često se baš hrvatski branitelji, stradalnici, pa i članovi obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata žale i na rad još uvijek trenutačnog predsjednika Republike Ivu Josipovića. Nema što mu ne zamjeraju kad je u pitanju stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države u čemu nije sudjelovao (nije sakupio ni dana, čak ni u neborbenom sektoru (!), jer se “sviranje klavira” dok padaju  granate i dok ljudi daju živote za Hrvatsku – ne računa). Sada ga je napustio i  Vlado Marić, predsjednik Savjeta za ratne veterane, s kojim se očito želio poigravati kao s “lutkom na koncu”, ali nije uspio. Zajedno s Mesićem, Teršeličkom i sličnim “prvoborcima” obvezno je posjećivao “partizanske derneke”, navlačio partizansku kapu na glavu i divio se krvavoj crvenoj petokraki (kakvu su nosili i srpski fašisti u Vukovaru). U želji da ostane u fotelji znao je posjetiti i hrvatske branitelje, kao nema tome dugo i one koji,  dostojanstveno i s pravom, protestiraju u Savskoj 66, ali već sam njegov dolazak među ljude koji su bili prvi kad je trebalo, odavao je dojam  da ne pripada tamo, već onima koji su, istina, bili pobjednici II. svjetskog rata, ali i najveći zločinci nakon što je on okončan. Predsjedničku kampanju počeo je, a gdje drugdje nego na trgu koji nosi ime jednog od najgorih zločinaca XX. stoljeća, na Trgu maršala Tita, u Zagrebu, na čemu mu zapravo treba i čestitati, jer je tim čin uistinu pokazao koji je ne naš, nego njegov – pravi put, put u novu Jugoslaviju, koju on jednostavno naziva – “region”.

Ne, za to se nismo borili!

GLAS ZA CRVENE

Osim toga, imali smo prigode vidjeti i njegove predizborne skupove na kojima su se  uglavnom okupljali ekstremni ljevičari, bivši partizani, doušnici, Udbaši, predstavnici policije, tajnih i inih službi (neki po zadatku a neki i iz uvjerenja). Naime, kad vidite to šaroliko društvo koje podržava Josipovića, onda nije ni čudno da su se oni radije fotografirali s kišobranima nego – hrvatskim zastavama.

Aktualni predsjednik ide tako daleko da se uspoređuje i s nadbiskupom Bozanićem (sic!). Svi njegovi nastupi i govori su u stilu “Dudeka”, kojeg je svojedobno maestralno glumio Martin Sagner. Kad su “Dudeka” pitali: “Je li “Regica” bila nevina?”, on je odgovorio: “Neki vele da je, a neki da ne!” Tako nekako odgovora i Josipović, kad ga o bilo čemu pitaju.

Stoga, dragi hrvatski branitelji, sad je vrijeme da se čuje i vas, odnosno da na dan izbora za novog predsjednika države na svojem glasačkom listiću NE zaokružite ime Ive Josipovića, jer se on dokazao svojim igrama i igricama, marginaliziranjem i pljuvanjem po istinskim vrijednostima hrvatskog Domovinskoga rata.

BOLJITAK HRVATSKE DRŽAVE

Ako koji slučajem pobjedi ovaj ekstremni ljevičar, što i možebitno ne bi bilo čudno, jer je on uspio izgraditi takav aparat da je i tužitelj i sudac, onda se nakon izbora daljnjih pet godina nemojte žaliti, jer nakon, znate već što, nema kajanja!

Dovoljno bi bilo da samo pola od onih koji su zapisani u Matićevu registru branitelja te članova njihovih obitelji izađe na izbore i ponovno bi se vratio “duh” dr. Franje Tuđmana, istinska demokracija, ali i boljitak hrvatske države za koju je iznimno veliki broj naših suboraca dao svoje živote.

Za one kojima “lijepo stoji partizanska kapa” i koji plešu srpska kola i pjevaju “Druže Tito mi ti se kunemo” – nismo se borili.

Pa, zbog toga i samo zbog toga treba još jednom reći – sad ili nikad!

Budimo barem 28. prosinca, na dan izbora, jedinstveni, i skinimo “crvenog predsjednika” (kako ga je nazvao dr. Zdravko Tomac), kao što je skidao on nas u proteklih pet godina! T

70 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Guest
  #1 Guest 30 prosinca, 2014, 22:22

  BRANIMIR>>>>OPROSTI….BEDAČINO….. no ti si ,poput mnogih naivnih iz ŠATORA, bio samo””trgovački KALO tj. TOPOVSKO MESO”” već unaprijed ukalkuliran gubitak u ljudstvu pri međunacionalnome sukobu a na teritoriju tada još uvijek opstojeće SFRJ.Inficiran i omađijan međunacionalnom mržnjom poput onih sa srpske strane a po dogovoru između Voždova Slobodana Miloševića i Franje Tuđmana, provedenih i potpisanih u Karađorđevu ,naravno uz usvojene maligane po CHIVAS WHISKYju….izggooglaj CIA sada javno dostupne zapise, dokumente iz tih vremena ako meni ne vjeruješ……Branimire ,igrom slučaja preživjelo topovsko meso…educiraj se pa se potom meni obrati …argumentirano mislmi ti reći….

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 30 prosinca, 2014, 21:59

  VITAE>>>POSEXI se ti na tzv.NDH i čika Antu…on je moje pretke prodao Italiji a potom je hrvatske bojovnike prepustio križnom putu naravno usput ne zaboravivši sa sobom u BEGANIJU ponijeti pokradeno zlato kojega je dio još uvijek deponiran u Vatikanu…dakle POSERXI se ti na NDH….i tvojega ČIKA ANTU….!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 30 prosinca, 2014, 21:55

  ANĐEO>>>>.gospodnji ja osobno mišlju riječi i djelom ovdje , pod nickom GUEST, bio sam najbliži terenski ratni suradnik pok.UDBA majora Franje Tuđmana kojega su službe kojima smo obojica pripadali poslale izvršiti misiju u SRH prvenstveno osnovati HDZ i istom expoziturom tj.SKJa neprikosnoveno ovladati istom, te uspostaviti ovu i ovakvu Hrvatsku.Ostale UDBAše valjda znate , imena su im transparentna ,jer svi jesu obnašali i još uvijek obnašaju najviše državničke dužnosti u HR i to bez obzira kojoj stranci načelno pripadaju. a svi mi jesmo ponosni stvaraoci ove i ovakve Hrvatske još uvijek pod ingerencijom navedenih službi…..dakle pljuj po meni ,pljuješ po RH i svim onim generalima koji su prešli na hrvatsku stranu tada još 1989…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Guest
  #4 Guest 30 prosinca, 2014, 21:41

  ANTE >>>>većega glupana od tebe nemože biti kada još uvijek nisi shvatio odn. pročitao memoare Josipa Manolića koji tamo retroaktivno potvrđuje sve ono što sam ja ikada na ovome portalu javno obznanio….poglavito u smislu UDBA i KOS tajnog agenta po imenu Franjo Tuđman koji je poslan u HR ostvariti ono što su mu imenovane službe i naredile…

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Guest
  #5 Guest 30 prosinca, 2014, 21:19

  BRANIMIR>>>>Na nikakovim drugim portalima mene NEMA..to što ti sebi umišljaš nek to tebi i ostane…O našem komandantu Franji Tuđmanu između ostalog ovdje tebi i svekolokoj javnosti odgovorno tvrdim da je naš komandant Franjo Tuđman bio ucijenjen, instruiran potom i poslan još 1989.god.i to od od ex YUGO tajnih službi osnovati jugoslovensku expozituru u SRH pod nazivom HDZ te tim putem ustrojiti vlast a pod ingerencijom SDBa i KOSa čiji je on djelatnik bio i to do kraja svojega ovozemaljskoga života usprkos tome što se je neposredno pred svoju smrt POKRSTIO po radi provizije koja mu je isplaćena u KEŠ MONEY a na ime supotpisa vatikanskih ugovora kojih je supotpisnik bio pedofilčiy65p5na kardinal Kuharić>>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 30 prosinca, 2014, 19:38

  CAVELVGLAVU>>>>>malčice se jesi ZAJEXBO… da tebi i ostalima ja ovdje javno kažem ISTINU……istinski hrvati …..nikada više ne žele biti ŽRTVE,ROBOVI I TAOCI TZV.NDH i kvazi državotvorca Ante Pavelića…POSERXI se ti na sve to skupa…..pa čovječe tko je rasprodao najperspektivnije dijelove Hrvatske ,tko je nas hrvate prodao talijanima i mađarima da bi sebi ostvario PRČIJU u kojoj će pune 4 / četiri / godine vladati po osnovi rasanih zakona a sve u smislu da bi papa ante mogao biti to što mu je DUUUUUUUUGE 4 godine trajalo…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. cavelvglavu
  #7 cavelvglavu 29 prosinca, 2014, 12:12

  ako belog jovu ponovno instaliraju za predsjednika Hrvatima, to ce znaciti da smo izgubili rat sa srboturcima,finalizacija Meoranduma SANU2 i da ce biti repriza Bleiburga, sam Bog dragi zna sta ta gamad za osvetu nece cinit narodu. Opet ce Hrvat biti srboturski rob kojem ce ovi krv na slamku popit naravno uz blagoslov samoproglasenih bogova koji ce skupa s njima otic dovraga.(braca Tarabici su srboturke prokazali kao sotonski okot zato su bliski mracnim mocnicima ovoga svijeta).

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Kiklop
  #8 Kiklop 29 prosinca, 2014, 09:26

  Bilo je u toku dvadesetog stoljeca, a nesto manje i danas, raznih pravaca stranackih programa i rekvizicije korumpiranih pricalica i pisaca. Po onoj Matosevoj: ‘Hrvatska je vidjela mnogo raznih cuda, al ne nadje strika za tolkiko Juda’. Oni koji su vjerovali u politicku zrelost svog naroda ni u cemu se nisu razocarali. Vjerovati u narodni zdrav razum mogu samo oni koji ga imaju i koji ga slijede. Svi ukloni od zdrava razuma – ideoloske debilitacije – mogu prevariti vecinu glasaca ili trajati dok ‘macici ne progledaju’, ali trajno je samk ono sto zdrav razum (pro)sudi. U nasem sjecanju je ostao pucisticki nacin vladanja ‘diktature proletarijata’ – smjenom raznih zombija u raznim cirkusanijama u Karadjordjevu pa i upuceniji novinari spekuliraju o volji politikanata, ostavljajuci s prezirom narod kao ‘pigra massa’ kibica na borbi bikova. ALI: izabrani sef drzave ne smije voditi stranacku politiku, nego politiku koja sluzi cijeloj naciji! Tko bude izabran, mnorat ce se toga pridrzavati!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Guest
  #9 Guest 28 prosinca, 2014, 19:31

  VELIBOR>>>>Ja tj.guest pišem a ti čitaš i to komentiraš .Dakle ponovi hrvatsko-srpski pravopis i gramatiku u dijelu gdje se objašnjava što je to MONOLOG A ŠTO DIJALOG….

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Guest
  #10 Guest 28 prosinca, 2014, 19:24

  Suma sumarum……naš najveći sin svih naroda i narodnosti koncentriranih u Hrvatskom Zagorju dostojno je odradio zadatak koji su pred njega stavile sve tajne sužbe ex Yugoslavije kao i zadatke postavljene od strane protuemigrantskog odjela KOSa no zaveden po Kuhariću pred samu smrt pljunuo je na svoju komunističku prošlost potpisavši PAKT kako je gore rečeno a koji pakt trajno jaši Hrvatsku po osnovi vatikanskih ugovora …..mnogi znaju no komunistički OPORTUNIZAM itekako da je pustio korijenja i to trajno….

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Guest
  #11 Guest 28 prosinca, 2014, 19:10

  VITAE>>>>dozvoli da ti se obratim ! ! ……ali razumio ja jesam tebe u potpunostii i vidim ti jesi razborit te mi je neshvatljivo, čudno da još nisi naučio, po osnovi povijesti ,da je samostalnost i potpuna neovisnost Hrvatske bio i ostao samo puki trik svih onih koji su se na ovim prostorima ikada htjeli dočepati vlasti….evo i sada u ovim poslijednim povijesnim bespućima RH netom stečena samostalnost promptno je izgubljena i to nepovratno za mnoge buduće decenije, prvenstveno iz razloga što je naš prvi Partizan odn. predsjednik potpao pod uticaj Kaptola i to sa najgorim mogućim poslijedicama po državu i narod …jer PAKT je davno sklopljen …Kuhariću lova za Vatikan a Franceku dosmrtna podrška i vlast u RH……

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Guest
  #12 Guest 28 prosinca, 2014, 18:50

  PRIMITIVNE i ograničene duše nisu sposobne sagledati okolnosti koje jesu poslijedica puta koje je trasirao naš prvi PARTIZAN odn. prvi Predsjednik RH.Svi su dosadašnji predsjednici na njegovoj partizanskoj liniji po onoj pjesmi …””druže tito mi ti se kunemo”””…..Uostalom prvoga partizana ustoličio je REGION uz još uvijek živuće asistente iz SDBa i KOSa.i koliko još vremena treba da mnogi to shvate…..kao i to da je famozna POMIRDBA bila samo TRIK ravan magiji Copperffielda a koji je prvoga partizana održao na vlasti…! ! !….

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. udbaško govno 2.
  #13 udbaško govno 2. 27 prosinca, 2014, 19:57

  Bravo kolega govno.

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Primitivni polupisme
  #14 Primitivni polupisme 27 prosinca, 2014, 15:29

  Bravo mojim udbaškim govnarima!

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Udbaško govno
  #15 Udbaško govno 27 prosinca, 2014, 15:25

  Bravo kolega Guest!

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. velibor
  #16 velibor 27 prosinca, 2014, 13:29

  VITAE… kako ti se da polemizirati sa psihopatom.Ovaj guest, čitaj s…e blebeće sam sebi. Čovjek je vačljda pod lijekovima. Glup, gluplji-najgluplji.

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. vitae
  #17 vitae 27 prosinca, 2014, 12:56

  kako je otuzno na vecini hrvatskih portala citati komentare koje kao da pisu maloumna djeca koja se svade ciji je tata jaci i pametniji. Pa mi se kao odrasli ljudi ne mozemo sloziti ni oko prioriteta za uspostavu drzave sretnog naroda. Svatko iz svoje misje perspektive tjera svoje: netko iza tudjih ideologija, netko iz puke sebicnosti, a veliki broj zbog neosnovanog kompleksa vise vrijednosti. Da se napredni narodi svijeta tako medjusobno glodju i natezu i oni bi isto bili na dnu civilizacijske bare..Zar si ne mozemo uzeti trenutak vremena i zapitati se: sta mi zapravo zelimo od sebe, od svojih najblizih, svojih sunarodnjaka, zbog cega uopce postojimo i da li to sto radimo opravdava smisao naseg postojanja? Da li smo svjesni, da cemo ako se ne urazumimo kao narod nestati sa lica Zemlje.

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. vitae
  #18 vitae 27 prosinca, 2014, 09:01

  vidis guest trcis ko zdrijebe pred rudu. Ja nisam govorio o Pavelicevoj NDH, nego o NDH hrvatskog naroda pod mudrim vodsvom hrvatskih umnih ljudi, radije nego o srboturskoj satrapiji jugosraniji iliti veeeeeeeeelikoj serbiji. Ja govorim da Hrvat moze biti sretan samo ako je svoj gospodar na svojoj zemlji, a ne samo kad viri iz okupatorske guzice. Nema razlike izmedju Pavelica, steve cige i belog jove. Sva trojica su postavljena od stranih gazda. I ti meni reci pod kojim od njih je Hrvatski narod bio sretan. A tko su i sto su radili ciga steva i beli jova hrvatskom narodu ti kao ne znas, a sve drugo znas. Ja volim sve Hrvate, pa i tebe ako si mi sunarodnjak bez obzira tko sto silji, i volio bi da svi budemo sretni. A bit cemo sretni samo ako svi sluzimo jedni drugima, a ne tudjim interesima za sitne koristi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Guest
  #19 Guest 27 prosinca, 2014, 01:07

  >>>>No uz ostalo Pavkoviću….REGION….. LUČKO-KERESTINEC-RAKITJE_CERKLJE OB KRKI-PLESO- ŽELJAVA tj.0-505…jesu moje destinacije iz vremena kada ti frajeru nadobudni, napuhani specijalče bez ikakove naobrazbe nisi niti mogao znnati što znači stisnuti crveno dugme na komandnoj palici borbene letelice i po tom baš te brige što si tako poslao u SMRT 10tak tisuća ljudi….i daj mi reci ovdje javno i sada odmah …koliko si se puta nalokao CVIČEKA u gostionici RAKITJE kod MAXA….ajmo specijalče proizveden iz PODRUMA…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Guest
  #20 Guest 27 prosinca, 2014, 01:00

  Eto Pavkoviću bez ikakovih animozieta pozivam tebe da se dođeš uvjeriti kako se lijepo živi u REGIONU mislim na PRIMORSKO GORANSKU I ŽUPANIJU ISTARSKU.Jasno mi je vidim po tvojim retardiranim stavovima da ti jesi potijeklom iz unutrašnjosti Hrvatske gdje nema nikakove tolerancije prema bilo kojoj drugoj nacionalnosti pogotovu ne prema srbima i stoga tebe ovdje javno pozivam …DOĐI u PiG županiju da se uveriš kako i na koji način su se snašli svi oni koji su 1991.POBJEGLI DOSLOVCE iz VUKOVARA kada je krenuo RAT te potom zauvijek ostali ovdje i koji se nikada u VUKOVAR poželjeli vratiti nisu….

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code