NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

24. prosinca, 2014.

Zasto-ne-citate-imena-poginulih-hrvatskih-branitelja-u-Oluji

Otvoreno pismo Mladena Pavkovića hrvatskim braniteljima

Fotografija: www.braniteljski-portal.hr

Često se baš hrvatski branitelji, stradalnici, pa i članovi obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata žale i na rad još uvijek trenutačnog predsjednika Republike Ivu Josipovića. Nema što mu ne zamjeraju kad je u pitanju stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države u čemu nije sudjelovao (nije sakupio ni dana, čak ni u neborbenom sektoru (!), jer se “sviranje klavira” dok padaju  granate i dok ljudi daju živote za Hrvatsku – ne računa). Sada ga je napustio i  Vlado Marić, predsjednik Savjeta za ratne veterane, s kojim se očito želio poigravati kao s “lutkom na koncu”, ali nije uspio. Zajedno s Mesićem, Teršeličkom i sličnim “prvoborcima” obvezno je posjećivao “partizanske derneke”, navlačio partizansku kapu na glavu i divio se krvavoj crvenoj petokraki (kakvu su nosili i srpski fašisti u Vukovaru). U želji da ostane u fotelji znao je posjetiti i hrvatske branitelje, kao nema tome dugo i one koji,  dostojanstveno i s pravom, protestiraju u Savskoj 66, ali već sam njegov dolazak među ljude koji su bili prvi kad je trebalo, odavao je dojam  da ne pripada tamo, već onima koji su, istina, bili pobjednici II. svjetskog rata, ali i najveći zločinci nakon što je on okončan. Predsjedničku kampanju počeo je, a gdje drugdje nego na trgu koji nosi ime jednog od najgorih zločinaca XX. stoljeća, na Trgu maršala Tita, u Zagrebu, na čemu mu zapravo treba i čestitati, jer je tim čin uistinu pokazao koji je ne naš, nego njegov – pravi put, put u novu Jugoslaviju, koju on jednostavno naziva – “region”.

Ne, za to se nismo borili!

GLAS ZA CRVENE

Osim toga, imali smo prigode vidjeti i njegove predizborne skupove na kojima su se  uglavnom okupljali ekstremni ljevičari, bivši partizani, doušnici, Udbaši, predstavnici policije, tajnih i inih službi (neki po zadatku a neki i iz uvjerenja). Naime, kad vidite to šaroliko društvo koje podržava Josipovića, onda nije ni čudno da su se oni radije fotografirali s kišobranima nego – hrvatskim zastavama.

Aktualni predsjednik ide tako daleko da se uspoređuje i s nadbiskupom Bozanićem (sic!). Svi njegovi nastupi i govori su u stilu “Dudeka”, kojeg je svojedobno maestralno glumio Martin Sagner. Kad su “Dudeka” pitali: “Je li “Regica” bila nevina?”, on je odgovorio: “Neki vele da je, a neki da ne!” Tako nekako odgovora i Josipović, kad ga o bilo čemu pitaju.

Stoga, dragi hrvatski branitelji, sad je vrijeme da se čuje i vas, odnosno da na dan izbora za novog predsjednika države na svojem glasačkom listiću NE zaokružite ime Ive Josipovića, jer se on dokazao svojim igrama i igricama, marginaliziranjem i pljuvanjem po istinskim vrijednostima hrvatskog Domovinskoga rata.

BOLJITAK HRVATSKE DRŽAVE

Ako koji slučajem pobjedi ovaj ekstremni ljevičar, što i možebitno ne bi bilo čudno, jer je on uspio izgraditi takav aparat da je i tužitelj i sudac, onda se nakon izbora daljnjih pet godina nemojte žaliti, jer nakon, znate već što, nema kajanja!

Dovoljno bi bilo da samo pola od onih koji su zapisani u Matićevu registru branitelja te članova njihovih obitelji izađe na izbore i ponovno bi se vratio “duh” dr. Franje Tuđmana, istinska demokracija, ali i boljitak hrvatske države za koju je iznimno veliki broj naših suboraca dao svoje živote.

Za one kojima “lijepo stoji partizanska kapa” i koji plešu srpska kola i pjevaju “Druže Tito mi ti se kunemo” – nismo se borili.

Pa, zbog toga i samo zbog toga treba još jednom reći – sad ili nikad!

Budimo barem 28. prosinca, na dan izbora, jedinstveni, i skinimo “crvenog predsjednika” (kako ga je nazvao dr. Zdravko Tomac), kao što je skidao on nas u proteklih pet godina! T

70 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Guest
  #1 Guest 27 prosinca, 2014, 00:40

  Uzbudila se ti jesi NINA na hrvatskoga specijalca koji niti KOKOŠ nije sposoban zadovolj ::::UPSS…. UKOKATveć kokodače iz pozadinI a kamo li da je ukokao Četnika…Svršavaj NINA na hrvatskoga specijalca no kada poželiš istinskoga specijalca obrati se belosvetskim kriminalcima ,pripadnicime LEGIJE STRANACA a možeš i meni iako sam Legiju ODJE jer sam još uvijek daleko sposobniji i obučeniji od onih koji istoj trenutno pripadaju i jesu 20tak godina mlađi od mene…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. nina
  #2 nina 26 prosinca, 2014, 23:30

  …zatvori usta guest. smrdi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. nina
  #3 nina 26 prosinca, 2014, 23:29

  Bravo za gospodina Mladena Pavkovića.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Miro
  #4 Miro 26 prosinca, 2014, 23:27

  Kakav glupan – GUEST. Kako će tebi netko a poglavito g. Pavković polagati račune? Tko si ti, odakle si pobjegao? Ti gubavče raspravljaš sam sa sobom. Ovakvog smrdljivca još nisam vidio ni čuo. Marš.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Guest
  #5 Guest 26 prosinca, 2014, 19:55

  Dobro bar da netko vidi da ovdje imam posla sa polupismenim, izmišljenim i namještenim, HRABRIM vojskovođama generalima H2O ili General -ŠOFER “D” kategorije, whitout instructions licence, koji uzgred rečeno ,nemaju odslušanih niti 2 / dva / sata bilo koje vojno- policijske akademije…….i oni su kvazi specijalci .Da,oni to nedvojbeno jesu no samo u slučaju ako treba likvidirati KOKOŠ za spremiti nedeljnu juhu-supu…..ili blagdansku puricu sa mlincima….Dakle u svim ostalim okolnostima rata isti generali trebaju znanje onih stranih vojnih stručnjaka da im osmisle oluju i koje kakve ostale nevere da bi oni poslije na miru postali TUNOLOVCI sa podsljemenske i inih zona…..UZ DRŽAVNE POTPORE ,PODRAZUMIJEVA SE….

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 26 prosinca, 2014, 19:33

  HONKI>>>>>svaki trenutak kojega svi mi provodimo na ovome svijetu dragocjen je.Stoga nemoj gubiti vrijeme tražiti moju adresu već evo ovdje javno dopuštam ADMINU ovoga portala da ti ustupi moj broj mobitela ,nazovi me i odmah ti dam sve moje adrese,ima ih više i to u radiusu od 200/dvijestotine Kilometara/,znači od jedne do druge krajne 400 /četiristotine/ Kilometara no ipak nazovi slobodno….

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Guest
  #7 Guest 26 prosinca, 2014, 19:06

  >>>>>I ajde Pavkoviću molim te izjavi ovdje javno jel tebi možda bio komandant onaj naš PESNIK BESPUĆNOSTI,ČATA …inače personalni ,ako se dobro sećam u 2.//drugoj //.Upravi KOSa Beograd…..a po imenu Franjo Tuđman…..kojemu je Josip Perković 1989. pred raspad Yuge omogućio pasoš i po zadatku ga poslao špijunirati emigraciju u Canadu….

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Guest
  #8 Guest 26 prosinca, 2014, 18:56

  >>>>>
  3. Tijekom Brifinga specijalac nikada i ni pod kojim uvjetima ne postavlja upit o razlozima poradi kojih se kreće u akciju no upite postavlja jedino u smislu načina izvršenja zadatka odn. tijeka akcije prvenstveno u smislu određenih kao i mogućih nepredviđenih a otežavajućih okolnosti nastalih tijekom borbenoga djelovanja koje bi utjecale na sigurno izvlačanje ljudstva po uspješno izvršenom zadatku.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Guest
  #9 Guest 26 prosinca, 2014, 18:46

  DRUŽE PAVKOVIĆU ….!
  Vrhunski obučen pripadnik specijalne policije, uža osposobljenost djelovanja // teroristička ili antiteroristička // vojna ili MUP…….
  1.NE KONZUMIRA alkohol nikada i ni pod kojim uvjetima tj. ne konzumira ga 24 sata prije nego li će krenuti na izvršenje zadatka…..u slobodno vrijeme alkohol nije diskriminirajući po pripadnika- specijalca no isti ga se ipak kloni a poradi iznenadnih potreba službe.
  2.obučen je upravljati svim prevoznim sredstvima na kopnu i moru a oni za posebne namene // TOP SECRET // i min. jednim zrakoplovnim sredstvom između ostalog i onakvim kakvoga rapolaže neprijateljska strana / u smislu bezbednog izvlačenja/ >>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. deserteagle
  #10 deserteagle 26 prosinca, 2014, 18:19

  Sotono četnička, nemam što reći više

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Guest
  #11 Guest 26 prosinca, 2014, 18:05

  PAVKOVIĆU ovdje postavljam javni upit tj. da se izjasni koliko je pripadnika neprijateljske žive sile poništio uz opasku da svako poništenje mora biti potvrđeno…dakle Pavkoviću koliko si četnika UBIO kao specijalac MUPa RH i daj mi molim te reci što si osjetio kada si likvidirao prvoga u svojoj karijeri…jesi li pucao pojedinačnom ili rafalnom paljbom .O tvojem odgovoru ovisi tvoja vjerodostojnost u smislu toga da doista jesi SPECIJALAC MUPA.RH…naravno u ratnim uvjetima mislim…..i dođi Pavkoviću da te naučim što to znači biti SPECIJALAC bilo vojni ili pak MUPa….

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Guest
  #12 Guest 26 prosinca, 2014, 17:50

  VITAE>>>>>Domoljublje hrvatsko kakvoga je iskazao ,pokazao i dokazao Poglavnik NDH Ante Pavelić nikada nikome poželio nebih a to u smislu svega što su moji prednici, tada živi, poradi toga pretrpjeli….No, jednim poglavnikovim potpisom hrvatski teritoriji kompletna Istra ,veliki dio Dalmacije,većina hrvatskih otoka, kao i dio Međimurja završili jesu pod stranim vlastima…. i ti to zoveš nezavismom državom Hrvatskom …ajde čovječe SRAM TE BILO…..Naravno završetkom rata upravo je ona ex Yuga svima koji jesu Pavelićevom ” zaslugom” bili pod stranom vlašću omogućila ponovno PRIPOJENJE MATICI HRVATSKOJ te se izjasniti hrvatima ,naravno i govoriti svoj materinji jezik. I sada ti zagovaraj TZV. NDH….ja zasigurno neću jer me je povijest putem prednika dooooobro opekla….

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Guest
  #13 Guest 26 prosinca, 2014, 17:34

  >>>>>
  5. Pripadnik specijalne policije kako vojne tako i civilne tj. MUPa po profilaciji je PROFESIONALAC te u tome smislu bilo koja politika njega nemože i nesmije zanimati sve u smislu bespogovornog izvršavanja naredbi-zapovijedi koje se pred njega postave i to u smislu Zakona o policiji odn. u vojnoj varijanti u smislu Pravila službe….

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Guest
  #14 Guest 26 prosinca, 2014, 17:28

  SVIM PAMETNJAKOVIIMA OVDJE ! ! !

  1. Pavković neka prezentira vjerodostojne dokaze- papire iz kojih se može nedvojbeno zaključiti da ima adekvatnu vojnu ili policijsku naobrazbu za predstavljati sebe javnosti kao policajac // ili MILICIONAR // za posebne i specijalne poslove i radne zadatke.
  2. Lažno se kriti iza Udruge specijalne policije i kao takav predstavljati se javnosti podliježe zakonskim sankcijama a u smislu lažnog predstavljanja.
  3. Ako je Pavković postao policijski specijalac na način kako je pok.Franjo Tuđman postao Major JNA ,kasnije i general tada je sasvim jasno koji su i kakvi kriteriji bili na snazi.
  4. Pripadnik vojnih specijalaca kao i onih koji jesu pripadnici specijalaca MUPa nikada i ni pod bilo kojim okolnostima neće krenuti protiv bilo koje vlasti bez obzira koja stranka je trenutno aktivna u smislu obnašanja vlasti u ovome slučaju u RH….>>>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Udbaško govno
  #15 Udbaško govno 26 prosinca, 2014, 12:53

  Bravo kolega Guest!

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. anđeo
  #16 anđeo 26 prosinca, 2014, 11:50

  Odakle ti ogavni guest stojiš iza svake svoje riječi? ti stojiš iza svoje smrdljive udbaške guze, kretenu. Guest je četnik iz Borova Sela.

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. Čudo ne viđeno
  #17 Čudo ne viđeno 26 prosinca, 2014, 08:40

  Bože… jel ima još glupljeg od GUESTA glupoga?

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. Javor
  #18 Javor 26 prosinca, 2014, 08:36

  M rš u štalu guest!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. vukovar
  #19 vukovar 26 prosinca, 2014, 08:22

  Kakaav glupa, ti koji se potpisuješ kao guest, ali i sa drugim pseudonimima nekome kažeš “marš”. Ti udbaško prase. Netko ti je napisao da napišeš tko si, što šutiš prase? Lako je iza grma, ha. Pavkoviću svaka čast na svakoj rečenici, a ti marš u svinjac!

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Honki
  #20 Honki 25 prosinca, 2014, 17:29

  Ovaj guest, rekao bi narod, je majmunska posla. Piše sam o sebi i sebi. Glupan. Sve čestitke gospodinu Pavkoviću što i sa takvima smrdljivcima mora imati posla. Guest za Tuđman veli da je polupismen. Neka veli tko je on, pa da onda vidimo kom opansci kom obujci. Sad tražimo njegovu adresu pa budemo viudjeli.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code