NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

24. prosinca, 2014.

Zasto-ne-citate-imena-poginulih-hrvatskih-branitelja-u-Oluji

Otvoreno pismo Mladena Pavkovića hrvatskim braniteljima

Fotografija: www.braniteljski-portal.hr

Često se baš hrvatski branitelji, stradalnici, pa i članovi obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata žale i na rad još uvijek trenutačnog predsjednika Republike Ivu Josipovića. Nema što mu ne zamjeraju kad je u pitanju stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države u čemu nije sudjelovao (nije sakupio ni dana, čak ni u neborbenom sektoru (!), jer se “sviranje klavira” dok padaju  granate i dok ljudi daju živote za Hrvatsku – ne računa). Sada ga je napustio i  Vlado Marić, predsjednik Savjeta za ratne veterane, s kojim se očito želio poigravati kao s “lutkom na koncu”, ali nije uspio. Zajedno s Mesićem, Teršeličkom i sličnim “prvoborcima” obvezno je posjećivao “partizanske derneke”, navlačio partizansku kapu na glavu i divio se krvavoj crvenoj petokraki (kakvu su nosili i srpski fašisti u Vukovaru). U želji da ostane u fotelji znao je posjetiti i hrvatske branitelje, kao nema tome dugo i one koji,  dostojanstveno i s pravom, protestiraju u Savskoj 66, ali već sam njegov dolazak među ljude koji su bili prvi kad je trebalo, odavao je dojam  da ne pripada tamo, već onima koji su, istina, bili pobjednici II. svjetskog rata, ali i najveći zločinci nakon što je on okončan. Predsjedničku kampanju počeo je, a gdje drugdje nego na trgu koji nosi ime jednog od najgorih zločinaca XX. stoljeća, na Trgu maršala Tita, u Zagrebu, na čemu mu zapravo treba i čestitati, jer je tim čin uistinu pokazao koji je ne naš, nego njegov – pravi put, put u novu Jugoslaviju, koju on jednostavno naziva – “region”.

Ne, za to se nismo borili!

GLAS ZA CRVENE

Osim toga, imali smo prigode vidjeti i njegove predizborne skupove na kojima su se  uglavnom okupljali ekstremni ljevičari, bivši partizani, doušnici, Udbaši, predstavnici policije, tajnih i inih službi (neki po zadatku a neki i iz uvjerenja). Naime, kad vidite to šaroliko društvo koje podržava Josipovića, onda nije ni čudno da su se oni radije fotografirali s kišobranima nego – hrvatskim zastavama.

Aktualni predsjednik ide tako daleko da se uspoređuje i s nadbiskupom Bozanićem (sic!). Svi njegovi nastupi i govori su u stilu “Dudeka”, kojeg je svojedobno maestralno glumio Martin Sagner. Kad su “Dudeka” pitali: “Je li “Regica” bila nevina?”, on je odgovorio: “Neki vele da je, a neki da ne!” Tako nekako odgovora i Josipović, kad ga o bilo čemu pitaju.

Stoga, dragi hrvatski branitelji, sad je vrijeme da se čuje i vas, odnosno da na dan izbora za novog predsjednika države na svojem glasačkom listiću NE zaokružite ime Ive Josipovića, jer se on dokazao svojim igrama i igricama, marginaliziranjem i pljuvanjem po istinskim vrijednostima hrvatskog Domovinskoga rata.

BOLJITAK HRVATSKE DRŽAVE

Ako koji slučajem pobjedi ovaj ekstremni ljevičar, što i možebitno ne bi bilo čudno, jer je on uspio izgraditi takav aparat da je i tužitelj i sudac, onda se nakon izbora daljnjih pet godina nemojte žaliti, jer nakon, znate već što, nema kajanja!

Dovoljno bi bilo da samo pola od onih koji su zapisani u Matićevu registru branitelja te članova njihovih obitelji izađe na izbore i ponovno bi se vratio “duh” dr. Franje Tuđmana, istinska demokracija, ali i boljitak hrvatske države za koju je iznimno veliki broj naših suboraca dao svoje živote.

Za one kojima “lijepo stoji partizanska kapa” i koji plešu srpska kola i pjevaju “Druže Tito mi ti se kunemo” – nismo se borili.

Pa, zbog toga i samo zbog toga treba još jednom reći – sad ili nikad!

Budimo barem 28. prosinca, na dan izbora, jedinstveni, i skinimo “crvenog predsjednika” (kako ga je nazvao dr. Zdravko Tomac), kao što je skidao on nas u proteklih pet godina! T

70 komentara

Uskoči u raspravu
 1. lodi
  #1 lodi 25 prosinca, 2014, 13:55

  ajde guuest napravi ti sa svojim dotepenim srboturcima iz serbijanskih vukojebina SRAO krajinu ISTRIJu (ako ti narod dopusti) pa uzivajte. Za predsednika si mozete izabrati vinkovackog cigu kotlokrpu serbedjiju i imate odma za ministra cigojnerske nekulture oprljica cistog srboturskog krizanca. Jebi ga s takvima kao ti razuman covjek nema sta polemizirat.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Vesna
  #2 Vesna 25 prosinca, 2014, 12:41

  Dosta je tih smradova. Guesta treba tužiti. Ne može jedan smrad ovako pisati, a da ne znaš tko je. Ovo što je guest napisao nije za osudu već za robiju. Podržavam one koji kažu da se treba tužiti smrada.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Hrvoje
  #3 Hrvoje 25 prosinca, 2014, 11:55

  Najbolje se riješiti guesta predajom sudske tužbe. Mislim da će to napraviti g. Pavković kojeg osobno znam odmah iza blagdana. S njim sam kontaktirao i tužit će. Onda budemo znali sve o ovom agentu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Hrvoje Horvat
  #4 Hrvoje Horvat 25 prosinca, 2014, 10:41

  Glasam za Sinčića i nadam se pobjedi

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Branimir
  #5 Branimir 25 prosinca, 2014, 10:38

  Slažem se, Ante. Većeg glupana od Guesta majka nije rodila. On je psihić. Podmetalo srpsko i četničko. Bravo Pavkoviću, dobro pišete, sve čestitke.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Branimir
  #6 Branimir 25 prosinca, 2014, 10:33

  GUEST…ovakve gluposti objavljuje samo ovaj portal. Prošao sam cijeli rat ali ovakvog orangutana nisam susreo, vjeruj mi. Ajmo ovako: napiši svoje ime i prezime, gdje si bio u ratu? Ajde, majmune? Prozivaš druge koji se potpisuju, a sad da vidimo tko si ti? Ajde. Vidjet ćete šutnju, ili majmunski krik. Ovaj Guest se javlja i na drugim portalima i pod drugim imenima. Nama je poznat, a sad da vidimo hoće li reći tko je javno?

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Ante
  #7 Ante 25 prosinca, 2014, 09:03

  moj GUEST glupane..ima li većeg GLUPANA od tebe?

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Ivan
  #8 Ivan 25 prosinca, 2014, 08:59

  GUEST, smrdljivko. Odakle ti pravo da ovako govoriš o prvom hrvatskom predsjedniku i g. Pavkoviću? Prestani se javljati smrdiš sve do Osijeka! Zatvori usta, kupi kalodont. Tko tebi, tebi popišanko, kukavice i jadniče treba dati račune? Gospodin Pavković bi bio lud da s ovakvima komunicira.Ti si za Vrapče, ako već se ne javljaš iz Vrapča.Glupane, glupi. A g. Pavkoviću svaka čast i neka se ne obazire na bolesnike.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. oluja
  #9 oluja 25 prosinca, 2014, 08:53

  Guest, mali pokvareni udbaš. Koristiš ove stranice da govoriš ovakve gluposti, a glup si i nepismen, ali udbaši ptkovan. Poznajem rad Mladena Pavkovića a tebe poznajem kao udbaša. Koja je razlika, majmune’ Siđi s drveta, glupane. Makni se i ne maltretiraj nas ako ne možeš spavati, jadniče glupi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. vitae
  #10 vitae 25 prosinca, 2014, 02:14

  e moj guest svo svoje domoljublje i pamet si iskazao time da bi radije region tj srbotursku satrapiju nego NDH( pa nije Pavelic jedini koji je mogao napraviti NDH, jebes Pavelica i on je bio konj gazda koji su i cigi stevi i belom jovi.) kraj tolikih intelektualnih velicina poput tebe. koji misle da cijeli zivot moraju viriti iz necije guzice. Koji ce k… pametan covjek u srbiju, rumuniju i dalje na istok.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Guest
  #11 Guest 24 prosinca, 2014, 22:11

  >>>I Pavkoviću bolje ti se je zabiti u svoju vukojebinu i mučati u miru nego li pošten hrvatski narod pozivati na međunacionalnu mržnju.Nastaviš li tako nisam baš siguran da ćeš moći prelaziti granice EU kao i da ćeš u miru i bez poslijedica ići npr.u Srbiju ,Rumuniju i dalje na Istok…..eto od mene toliko za sada….javi mi kada se obreš na hrvatsko – srpskoj granici….

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Guest
  #12 Guest 24 prosinca, 2014, 21:57

  PEJNOVIĆU >>>majxmune ćelavi koga ti pozivaš protiv REGIONA…osobno sada i ovdje pišem ti iz centra Opatije perjanice hrvatskoga turizma i javno ti kažem …bolje REGION nego li NDH koja nas je nit krive a nit dužne izručila stranome gospodaru…u REGIONU bar mogu govoriti hrvatsko-srpskim jezikom dok mi je Ante Pavelić kao hrvatu to trajno onemogućio….Kolinda Geabar Kitarović inače neće u REGIONUN KVARNERA dobiti niti glasove HDZovca ..tvrdim to jer sam godinama bio promatzrač HDZa na svim mogućim izborima…nikada nismo dobili glasova niti koliko imamo članova HDZa…dakle bolje REGION nego li NDH…!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Guest
  #13 Guest 24 prosinca, 2014, 21:46

  PAVKOVIĆU>>>>>stojim iza svih svojih tvrdnji iznesenih ovdje no ti meni vjerovati nemoraš.U tome smislu preporučam tebi da napišeš molbu za uvid u arhive tajnih službi ex YU u BG te kad izvršiš uvid u iste te potom dođi priupitaj me kako je moguće da zagorski kmet ,cinkaroš poradi kojega su mnogi zagorci glavom platili ,postane PREDNIK RH.Naravno ,imaš diljem Hrvatskog Zagorja još uvijek živih svijedoka ,pripadnika porodica koje je Franjo Tuđman svojim cinkarenjem OZNAi zavio u CRNO….MRŠ PAVKOVIĆU ako se meni ti ovdje ne očituješ argumentirano….

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Guest
  #14 Guest 24 prosinca, 2014, 21:29

  >>>>ĆELAVA I SIJEDA KREATURO PAVKOVIĆU>>>nit si načitan a niti si educiran već ti jesi najobičniji primitivac koji nije u stanju shvatiti da je BOZANIĆ pedofil kojega je po cijenu zatvora spasila Jelena Brajša voditeljica doma za nezbrinutu djecu a gdje je u spolnim iskorištavanjima djece, nejačadi Bozanić bio redoviti konzument.,..MARŠ u PM i TI i Branitelji koji se uzdate u pedofilčinu Bozanića koji vas huška kako protiv ove vlasti tako i protiv bilo koje druge, iako svi znate istinu ovdje napisanu.Bozanić sluga SOTONE ima naredbu držati pod kontrolom svaku vlast u RH a po osnovi SOTONSKO _ VATIKANSKIH pripadnika masonskih loža koje jesu kontinuitet pok.biskupa Juraja Štrosmjera…I nije slučajno pok.Franjo Tuđman potpisao ugovore sa Vatikanom koji jesu trajno i zauvijek zajašili proračun RH ….ĆELAVA KREATURO PAVKOVIĆ….pomoli se za dušu pok.Tuđmana jer on nije bio svijestan svojih postupaka a kako bi i bio kada su ga namjerno RADIOAKTIVNO OZRAČILI oni koji BOGA VOLE….

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. čača
  #15 čača 24 prosinca, 2014, 21:17

  bravo g. Pavkoviču

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Guest
  #16 Guest 24 prosinca, 2014, 21:14

  >>>>MRŠ PAVKOVIĆU…donesi relevantne papire koji nedvojbeno svjedoče o tome gdje si bio 1990. kada smo osnivali pokret otpora protiv JNA a u kojem nigdje nije bilo imena tadašnjega još uvek aktivnoga kvazi JNA generala Franje Tuđmana koji je tada još uvijek zadojen titovim zagorskim bratstvom i jedinstvom zagovarao nastavak jugoslovenske Hrvatske a kojega su kasnije nama inaugurirale sve tajne službe ex YU po drugu Josipu Manoliću kožarskome halfi , djetiću starojugoslovenskome kasnijem direktnome izvršitelju , ubojici OZNE odn. kolegi ubojici po imenu Franjo Tuđman………ĆELAVI VETERANU DONESI RELEVANTNE PAPIRE NA UVID JAVNOSTI OVDJE NA OVOME PORTALU…pozivam tebe da se suprostaviš svojim “” veteranskim””argumentima ..naravno ,znam da tebe instruira Jadranka Kosor operativna agentica još uvijek aktivnoga KOSa…no do tada dojk neki USTAŠA ne dođe k pameti…..tj. dok svoju pamet ne izgubi….a tad ADIO ČETNIUŠO….KOSORICE:::

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. Guest
  #17 Guest 24 prosinca, 2014, 20:57

  MLADENE PAVKOVIĆU>>>>ĆELAVA KREATURO HRVATSKE POVIJESNE ZBILJNOSTI I BESPUĆA GOLOGLAVOG BESPAMETNOGA> prije nego li kreneš prozivati o opanjkavati ikoga preporučam tebi da odeš na MIROGOJ ,na grob polupismenoga kmeta zagorkoga ,komandanta tvojega i mojega ,da mu tamo na kosome grobu pripališ CRNU SVIJEĆU uz nazočnost sluge Sotone Bozanića pedofila dokazanog po Jeleni Brajša ,potom pozoveš dušu njegovu koju je SOTONI PRODAO na ime ovozemaljskih počasti ,novca koji je pokrao od puka svojega da bi istim otvarao banke srpske u RH ,da bi potom nahuškao svoju baba Ankicu da Zakladom krade hrvatski puk u smislu ” spasite Francekovu decu da postanu privatnici odn. TAJKUNI>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. Guest
  #18 Guest 24 prosinca, 2014, 17:49

  VITAE>>>manipulacija brojem birača započeta je u vrijeme vlasti HDZa.Iako sam član te stranke svijestan sam i uvijek spreman pogledati istini u oči…naravno za iste radnje ne snosim nikakovu krivicu.Da ti kažem da nisam baš “”od jučer “” u politici jesam desetljećima ,bio sam rukovodni kadar u onoj bivšoj Državi u vojsci,policiji i u civilnim političkim strukturama također i u ovoj Državi.To ti kažem u smislu toga što mi je poznato i jasno da Franjo Tuđman nikada nebi postao Predsjednik RH da nije bilo onih mućki koje si ti opisao…Dakle tko je legalan predsjednik a tko nije ….ima sve zabilježeno…..i zapitaj se poradi čega lustracija nije bila provedena odmah 1990….EJJJJJ pa ipak nije Franjo Tuđman bio toliki primitivac da lustrira sebe samoga kao i sve KOS.ovce i SDBovce koji su s njime stvarali RH….

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Guest
  #19 Guest 24 prosinca, 2014, 17:35

  VITAE>>>>Vlast u bilo kojoj demokratskoj Državi bira se na transparentan način kao što se je birala i ova vlast koja je aktuelna sada u RH.Na isti način vlast se i smijenjuje ako to narod odluči…dakle transparentno i legalno na izborima odn. prijevremenim izborima.Sve ostalo kako ti navodiš označava se kao ANARHIJA..Zazivanje PUČA,državnoga udara ,socijalnih nemira a u smislu svrgavanja vlasti predstavlja kontraprodultivu upravo po narod koji kasnije shvati da su ga “” preveslale”” one “demokratske snage ” kojima i nije bilo cilj ništa drugo doli se vlasti dočepati.

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. vitae
  #20 vitae 24 prosinca, 2014, 15:15

  moj Pavkovicu jebes narod koji ne moze zbaciti vlast koja je egzistencijalno opasna za narod i drzavu, a narocito kad je postalo razvidno da je nelegitimna i nelegalna, odnosno da se vlasti docepala izbornom manipulacijom. Te nazovi institucije kao Ustvni sud jebivjetri koje zovu ministrima razni bauci manipuliraju narodom brojem biraca kao da su svi maloumna djeca. Da narod ima pameti mijenjao bi vlast svaki mjesec dok se ne pojavi ekipa koja ima muda sluzit narodu, a ne tudjinskoj bandi izvan Hrvatske. (tako to rade narodi koji drze do sebe)

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code